Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Κάτι Seth related:

Ο Seth συμφώνησε με τη Google, για την παραγωγή 50 2λεπτων shorts, διαθέσιμων δωρεάν στο web, στο στυλ του Family Guy :D, ξεκινώντας επίσημα από 10 Σεπτεμβρίου.

Η σειρά έχει τον τίτλο:

Seth MacFarlane's Cavalcade of Cartoon Comedy

Ήδη έχουν βγει 2 teasers και 2 επεισόδια. Είναι πολύ καλά, ειδικά αν σας έλειψε το Family Guy.

Επίσημο site

• Απαντ. 316
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ισχύει ότι από την 6η σεζόν και μετά δε συμμετέχει ο Seth MacFarlane οπότε η σειρά "χαλάει" αισθητά;

By the way, το short με τον σκύλο στην 25,000 pyramid είναι απλά ιδιοφυές.

Δημοσ.
Ισχύει ότι από την 6η σεζόν και μετά δε συμμετέχει ο Seth MacFarlane οπότε η σειρά "χαλάει" αισθητά;

By the way, το short με τον σκύλο στην 25,000 pyramid είναι απλά ιδιοφυές.

δεν παίζει, η 6η σαιζόν παίχτηκε και o seth κάνει τις μισές φωνές και το γενικότερο concept

Δημοσ.

Α, μπορεί να μου είπαν για κάποιον άλλο τότε. Ίσως κάποιον σεναριογράφο.

Δημοσ.

μέσα είναι αρκετά χωμένος και ο Seth Green (του robot chicken , που κάνει τον Chris) ίσως επειδή είναι κι αυτός seth μπερδεύτηκες?

μακάρι όχι πάντως

Δημοσ.

Παιδιά, κάποιος μου είπε ότι η 6η σεζόν δεν άξιζε, γιατί κάποιος έφυγε. Απ' ότι μου λέτε εσείς, μάλλον δεν αντιληφθήκατε κάτι τέτοιο, οπότε μόλις τελειώσω την 4η σεζόν, κ πάω στην 2η, θα συνεχίσω και στην 6η.

Όπως καταλάβατε, τα είδα εντελώς ανακατεμένα τα επεισόδια.

Είχα δει την 1η σεζόν παλιά και δεν είχα ενθουσιαστεί καθόλου. Μετά από χρόνια και λόγω στρατού (δεν είχα τι να βλέπω) και επειδή μου λέγανε όλοι πως οι επόμενες σεζόν είναι πολύ καλύτερες, κατέβασα την 5η σεζόν και είδα. Μετά γλυκάθηκα σχετικώς και αποφάσισα να δω 3η - 4η (φοβήθηκα μήπως η 2η είναι στα επίπεδα της 1ης), όπου πλέον έχω αρχίσει να μπαίνω πολύ γερά στο κλίμα της σειράς και να γίνομαι φαν.

Ιδού λοιπόν. Θαυμάστε σειρά που είδα τις σεζόν:

1-5-3-4-2-6.

Ότι να 'ναι;

Πιστεύω ότι το λάθος που μπορεί να κάνει κάποιος με αυτή τη σειρά (και είναι αυτό που έκανα και εγώ), είναι να την συγκρίνει με South Park (το χειρότερο) και Simpsons. Είναι διαφορετική τελικά η λογική του χιούμορ της. Ειδικά με South Park, μίλια μακριά. Τα "άσχετα" αστεία που δίνουν και παίρνουν είναι ίσως το ζουμί. Η σειρά δεν παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά όπως οι άλλες δύο. Είναι εντελώς και καθαρός χαβαλές. Γι' αυτό δε μπορώ να δω και 4-5 επεισόδια μαζεμένα πάντως. Το πολύ 2-3 βλέπω. Συνήθως 1. Δεν αντέχεται για πάνω από κάποιο χρονικό διάστημα ο χαβαλές.

Δημοσ.

δεν είναι περίεργο να τα είδες ανακατεμένα, γιατί η σειρά είχε κοπεί και γενικά έγινε μπέρδεμα (πολλά επεισόδια κυκλοφορούσαν ως λάθος season)

παίζει να φυγε κάποιος σεναριογράφος, που δεν προσέχουμε κτλ, αν και το να τα σπάσανε δύσκολο καθώς ο macfarlane ήταν μπροστάσρης στην απεργία τους

επίσης κάποια επεισόδια έκτης προχώρησαν χωρίς έγκριση από macfarlane, ενώ γινόταν απεργία (είχαν ηχογραφήσει, και το fox προχώρησε το animation κτλ)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είδα χθες το νεο επεισόδιο του family guy... απογοήτευση.

Ενα απο τα πιο ανατρεπτικά καρτουν με τρελό χιούμορ εχει μετατραπεί πλέον σε μια γλυκανάλατη σειρά .

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ήταν από τα καλύτερα της σειράς σίγουρα, αλλά εμένα δεν με απογοήτευσε.

Σίγουρα βέβαια δεν είχε το Impact που είχε πέρσυ το πρώτο επεισόδιο με το Blue Harvest ...

Το χιούμορ όμως είναι εκεί και είναι στο ίδιο χαρακτηριστικό ύφος του Family Guy. Και συνεπώς χαίρομαι που ξεκίνησε επιτέλους η νέα season :-)

Δεν βλέπω καμία παρακμή ή κατάντια.... ακόμα.

Δημοσ.

Και εμένα μου φάνηκε αρκετά πεσμένο το νέo Family guy.. Καλά το χθεσινό Simpsons ήταν τραγικό...

Δημοσ.

simpsons γάμησε τα,

family guy ασθενές γιατί πρωταγωνιστούσε o brian που είναι ο μόνος φυσιολογικός σαν προσωπικότητα στο σύμπαν του family guy (μόνη γαμώ σκηνή ο διάλογος peter/quagmire από το παράθυρο)

american dad καλούλι, είχε κάποια γαμάτα με εφηβεία κτλ

Δημοσ.

Υποτιτλους για το καινουριο επισοδιο FAMILY GUY??? μπα εε..οχι πως εχω προβλημα αλλα μερικα βλαχικα αμερικανικα δεν τα πιανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...