Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

5η season πρώτο επεισόδιο. Να ναι καλά ο mandate που μου το θύμησε.

Να πω την αλήθεια δε μου πολυάρεσε. Λίγα γελάκια εδώ και εκεί.

Κυρίως όταν ο Stewie βγάζει το πολυβόλο και τα κάνει όλα λίμπα στο δωμάτιο του. Και στο flashback με τη Δευτέρα Παρουσία

Το όλο θέμα με το prostate exam μου θύμισε έντονα το αντίστοιχο -πιο σύντομο- στο robot chicken. Μπορούσαν να το κάνουν πιο αστείο, πιο σύντομο και λιγότερο βαρετό....

Τέλος πάντων, αρχίσε ο 5ος κύκλος και αυτό είναι το καλό.

Δημοσ.

Εγώ πάλι γιατί γέλασα σαν να μην υπήρχε αύριο και με άκουσε όλο το τετράγωνο; Ειδικά η φάση με τον Peter που

%spoiler

έβγαινε από το νοσοκομείο, η δίκη, η αλλαγή στη στάση του Stewie κ.τ.λ. το fingering του evil monkey (Who are you to wave your finger.. όπως λένε και οι Tool)

% end of spoiler

Και το American Dad τα'σπασε.

Δημοσ.

Εχουν πλακα αυτα τα κολληματα σε μερικα επεισοδια,οπως τοτε που(Αμαν,ακουστηκα σαν τον Peter τωρα!!!) ο Peter ειχε χτυπησει το γονατο του.Κανα λεπτο εκανε αχ!!!!

Επισης στο κανουριο επεισοδιο μου αρεσε ο διαλογος του Stewie με τον Brian που ξαφνικα αρχισε να μιλαει Ισπανικα!!Καλα επεσα κατω απο τα γελια!

Ελπιζω τα επομενα να ειναι ακομα καλυτερα!

• Moderators
Δημοσ.

Επισης στο κανουριο επεισοδιο μου αρεσε ο διαλογος του Stewie με τον Brian που ξαφνικα αρχισε να μιλαει Ισπανικα!

όντως πολύ αστείο αυτό το σημείο.

Νέο επεισόδιο σήμερα MotherTucker. Εντυπώσεις αργότερα

Edit 1: Ήταν απλά ΤΕΛΕΙΟ

• Moderators
Δημοσ.

Lol... άντε τώρα να βγάλει συμπέρασμα κανείς :)) Μάλλον την επόμενη φορά θα αποφύγω την υπερβολή...

Απλά εγώ το είδα εντελώς αρνητικά προκατειλλημένος... του στυλ, "πάλι τίποτα μέτριο θα δω", και τελικά μου έφτιαξε το κέφι.

Ειδικά το κομμάτι με τα ραδιοφωνικά τζιγκλάκια που σατύριζε, τον Quagmire (που επιτέλους επανήλθε στο αστείο mode), τον Peter που έκανε σαν μωρό στα Goodies και μετά με το παγωτό, ΟΛΑ τα flashbacks... τέσπα u get the point...

Δημοσ.

Πάντως μετά το αφιέρωμα που έκαναν στο Southpark δεν μου φαίνεται πλέον ιδιαίτερα αστείο το Family Guy.

Μάλλον έκαψα funny fuse και έπεσε ο ρελές.

Δημοσ.

family guy ,aptis best animation seires!!

poli anwtero kateme apo futurama ,an kai vasika epireasmeno apo simpsons!

alla re ayto to prama se kathe skini na exei 10 pramta me ta opoia mporeis na gelaseis!ayto to vlemma tou xontrou ,aytos o stewiie!o skylos!!!

atakes apo dw kai apo kei,tromero !!!

ta anakateyei ola!

sto family guy o bugs bunny pethainei apo ton sam

o coyote pataei me to amaxi to pouli!

o xontros ftiaxnei ethnos...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παρα πολυ καλο το Family Guy.Εχω δει τις 2 πρωτες σεζον.

Για μενα ειναι σιγουρα καλλιτερο απο Futurama.

Ρε παιδες μια ερωτηση ομως.Ξερει κανεις που μπορω να βρω υποτιτλους για την ταινια Family Guy?

Εστω Αγγλικους.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Εμένα η καινούρια season δεν μου αρέσει και τόσο..

Οι περασμένες season είχαν πολύ κάφρικο χιούμορ (σήμα κατατεθέν για την σειρά), αλλά απο τότε που την κόψαν έχει πέσει πολύ.

• Moderators
Δημοσ.

Η καινουργια season έχει 5 επεισόδια so far.

Επίσης, το family guy δεν είχε ποτέ εκτιμηθεί όσο έπαιζε στην tv πριν το κόψουν.

Same thing now

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εμένα μου τη σπάει που δεν μπορώ να πιάσω τα αστεία απο τις αμερικάνικες σειρές που δείχνει συνέχεια στην tv τους σε κάθε επεισόδιο. Πχ βλέπει κάτι ο peter στη τηλεόραση αλλα δε καταλαβαίνω το αστείο προφανώς επειδή δεν ξέρω τι παίζεται στην αμερικάνιη τηλεόραση απο καμμένα show Που θέλουν να σατυρίσουν.

Κορυφαίες στιγμές που μου χουν μείνει μέχρι στιγμής:

1) Η αναφορά στον Einstein και στο "κλέψιμο ιδεών". Πολύ καφρίλα.

2) Ο Peter βλέπει κάτι ηλίθιο

-Hey , this is not funny ... , ... , ... mweheheheh {peters laugh}

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...