Moderators Praetorian Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 5η season πρώτο επεισόδιο. Να ναι καλά ο mandate που μου το θύμησε. Να πω την αλήθεια δε μου πολυάρεσε. Λίγα γελάκια εδώ και εκεί. Κυρίως όταν ο Stewie βγάζει το πολυβόλο και τα κάνει όλα λίμπα στο δωμάτιο του. Και στο flashback με τη Δευτέρα Παρουσία Το όλο θέμα με το prostate exam μου θύμισε έντονα το αντίστοιχο -πιο σύντομο- στο robot chicken. Μπορούσαν να το κάνουν πιο αστείο, πιο σύντομο και λιγότερο βαρετό.... Τέλος πάντων, αρχίσε ο 5ος κύκλος και αυτό είναι το καλό.
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ πάλι γιατί γέλασα σαν να μην υπήρχε αύριο και με άκουσε όλο το τετράγωνο; Ειδικά η φάση με τον Peter που %spoiler έβγαινε από το νοσοκομείο, η δίκη, η αλλαγή στη στάση του Stewie κ.τ.λ. το fingering του evil monkey (Who are you to wave your finger.. όπως λένε και οι Tool) % end of spoiler Και το American Dad τα'σπασε.
Akujin Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 εμενα μου αρεσε αρκετα το 5x01 ειδικά η φάση αυτή τα σπαει
Wintermute23 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Εχουν πλακα αυτα τα κολληματα σε μερικα επεισοδια,οπως τοτε που(Αμαν,ακουστηκα σαν τον Peter τωρα!!!) ο Peter ειχε χτυπησει το γονατο του.Κανα λεπτο εκανε αχ!!!! Επισης στο κανουριο επεισοδιο μου αρεσε ο διαλογος του Stewie με τον Brian που ξαφνικα αρχισε να μιλαει Ισπανικα!!Καλα επεσα κατω απο τα γελια! Ελπιζω τα επομενα να ειναι ακομα καλυτερα!
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Επισης στο κανουριο επεισοδιο μου αρεσε ο διαλογος του Stewie με τον Brian που ξαφνικα αρχισε να μιλαει Ισπανικα! όντως πολύ αστείο αυτό το σημείο. Νέο επεισόδιο σήμερα MotherTucker. Εντυπώσεις αργότερα Edit 1: Ήταν απλά ΤΕΛΕΙΟ
privateer Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Teleio? Htan to xeirotero epeisodio family guy pou exw dei
Moderators Praetorian Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Lol... άντε τώρα να βγάλει συμπέρασμα κανείς ) Μάλλον την επόμενη φορά θα αποφύγω την υπερβολή... Απλά εγώ το είδα εντελώς αρνητικά προκατειλλημένος... του στυλ, "πάλι τίποτα μέτριο θα δω", και τελικά μου έφτιαξε το κέφι. Ειδικά το κομμάτι με τα ραδιοφωνικά τζιγκλάκια που σατύριζε, τον Quagmire (που επιτέλους επανήλθε στο αστείο mode), τον Peter που έκανε σαν μωρό στα Goodies και μετά με το παγωτό, ΟΛΑ τα flashbacks... τέσπα u get the point...
^BOOMBOOM Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Πάντως μετά το αφιέρωμα που έκαναν στο Southpark δεν μου φαίνεται πλέον ιδιαίτερα αστείο το Family Guy. Μάλλον έκαψα funny fuse και έπεσε ο ρελές.
sheepfish Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 family guy ,aptis best animation seires!! poli anwtero kateme apo futurama ,an kai vasika epireasmeno apo simpsons! alla re ayto to prama se kathe skini na exei 10 pramta me ta opoia mporeis na gelaseis!ayto to vlemma tou xontrou ,aytos o stewiie!o skylos!!! atakes apo dw kai apo kei,tromero !!! ta anakateyei ola! sto family guy o bugs bunny pethainei apo ton sam o coyote pataei me to amaxi to pouli! o xontros ftiaxnei ethnos...
Greg7vas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Παρα πολυ καλο το Family Guy.Εχω δει τις 2 πρωτες σεζον. Για μενα ειναι σιγουρα καλλιτερο απο Futurama. Ρε παιδες μια ερωτηση ομως.Ξερει κανεις που μπορω να βρω υποτιτλους για την ταινια Family Guy? Εστω Αγγλικους. Ευχαριστω.
theoritikos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Εμένα η καινούρια season δεν μου αρέσει και τόσο.. Οι περασμένες season είχαν πολύ κάφρικο χιούμορ (σήμα κατατεθέν για την σειρά), αλλά απο τότε που την κόψαν έχει πέσει πολύ.
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Η καινουργια season έχει 5 επεισόδια so far. Επίσης, το family guy δεν είχε ποτέ εκτιμηθεί όσο έπαιζε στην tv πριν το κόψουν. Same thing now
kleidokratwr Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Εμένα μου τη σπάει που δεν μπορώ να πιάσω τα αστεία απο τις αμερικάνικες σειρές που δείχνει συνέχεια στην tv τους σε κάθε επεισόδιο. Πχ βλέπει κάτι ο peter στη τηλεόραση αλλα δε καταλαβαίνω το αστείο προφανώς επειδή δεν ξέρω τι παίζεται στην αμερικάνιη τηλεόραση απο καμμένα show Που θέλουν να σατυρίσουν. Κορυφαίες στιγμές που μου χουν μείνει μέχρι στιγμής: 1) Η αναφορά στον Einstein και στο "κλέψιμο ιδεών". Πολύ καφρίλα. 2) Ο Peter βλέπει κάτι ηλίθιο -Hey , this is not funny ... , ... , ... mweheheheh {peters laugh}
mindscape Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μολις βγηκε το 15ο επεισοδειο της 5ης season btw... (subs παιζει να βρουμε πουθενα?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα