Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά ρε παιδιά Ελλάδα παίζει στα video clubs υλικό; Τουλάχιστον στο Seven έχουν μόνο Simpsons και σπάζομαι, πρέπει να βρεθεί κάποιος να φέρει υλικό από Fox, αξίζει πραγματικά!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Eλληνικοί δε νομίζω να υπάρχουν,ανέβασα αγγλικούς για τα seasons 1-3 εδώ ,είναι από dvd,δεν ξέρω αν κάνουν για tv-rips κλπ.Για season 4 δεν ξέρω τι γίνεται,έχω χάσει επεισόδια (με κάθε έννοια :) ).

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

H νεα season ξεκινάει στον Fox αυτή την Κυριακή (11 Σεπ) με το επεισόδιο "Peter’s Got Woods". Το αναφέρω για τους βιαστικούς :P (o νοών νοείτο)

Ηταν να αρχίσει με το "The Perfect Castaway", αλλά μετα το χαμό με τον Katrina το επεισόδιο αυτό πέφτει απο αναβολή σε αναβολη λόγω της γνωστής (και όχι αδικαιολόγητης) τακτικής των Αμερικανών να αποφεύγουν οτιδήποτε τους θυμίζει μια πρόσφατη καταστροφή...

Δημοσ.
pragmatika an deis tin tenia pisteveis oti i sira den exei eleftheria logou :P

Πράγματι... να δώσω και ένα παράδειγμα από την ταινία που το αποδεικνύει αυτό:

----------------SPOILER--------------

"You know what really grinds my gear america? You america... FUCK YOU!"

• 2 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Μετά τη διακοπή για το baseball series το Family Guy έκανε ένα δυναμικό comeback (απο την προηγούμενη βδομάδα) με 2 επεισόδια "άπαικτα"... (ίσως το πρώτα απο τα δύο να είναι μάλιστα πιο καορυφαίο απο το δεύτερο :P )

5x04 - PTV και 5x05 - Brian Goes Back To College

Στα highlights είναι η εισαγωγή του PTV με την προκύρηξη του Laden και τη διαδρομή του Stewie, η όλη μάχη του Peter με τη λογοκρισία και η επανασύσταση της ομάδας Aλφα... :D

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά, μήπως ξέρει κανείς μέχρι ποια season έχει δείξει το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ??? Γιατί είπα να αρχίσω να κατεβάζω, αλλά να κατεβάσω πρώτα αυτά που ΔΕΝ έχω δει, και απο τους episode guides δεν έχω βγάλει άκρη..

• Moderators
Δημοσ.

Το τελευταίο επεισόδιο (που έπαιζε σήμερα στη Μακεδονια) είναι το

2x19 - The story on page one. (απο τη σειρά που είναι στο DVD)

Δε ξέρω αν τα δείχνουν με τη σειρά ωστόσο...Ουτε θυμάμαι μέχρι ποιο επ είχαν φτάσει όταν τα δείχνανε παλιότερα.

Και η σειρά των επεισοδίων όπως ήταν στο DVD της 2ης περιόδου πρέπει να διέφερε κάπως απο τη σειρά με την οποία έπαιξαν στο FOX.

Btw. η 2η season έχει 21 επ, η 3η έχει 22, η 4η έχει 10 (half season) και η 5η 7 (μέχρι τώρα)

Δημοσ.

Ξεκίνησα να βλέπω την 4η σεζόν (courtesy of Uncle Inc. - μου έστειλε μέχρι και s05ep05) και έχω λιώσει...προβλέπεται καμένο βράδυ απόψε :P

btw, επειδή τις τρείς πρώτες τις νοίκιασα σε dvd, οι πρώτες δυο season έχουν 14 επεισόδια η κάθε μία, και η τρίτη 22. Το tv.com, άγνωστο γιατί, τα έχει λίγο ανακατεμένα, πχ έχει σαν πρώτη σεζόν τα 8 πρώτα επεισόδια και σαν δεύτερη σεζόν 6 απο την πρώτη και τα υπόλοιπα 14 της δεύτερης... για λίγο προσπάθησε να με τρελλάνει αλλα δεν τα κατάφερε :P

needless to say, κορυφαία σειρά ;)

• Moderators
Δημοσ.

btw' date=' επειδή τις τρείς πρώτες τις νοίκιασα σε dvd, οι πρώτες δυο season έχουν 14 επεισόδια η κάθε μία, και η τρίτη 22. Το tv.com, άγνωστο γιατί, τα έχει λίγο ανακατεμένα, πχ έχει σαν πρώτη σεζόν τα 8 πρώτα επεισόδια και σαν δεύτερη σεζόν 6 απο την πρώτη και τα υπόλοιπα 14 της δεύτερης... για λίγο προσπάθησε να με τρελλάνει αλλα δεν τα κατάφερε :P

[/quote']

For the record: Η πρώτη τηλεοπτική season βγήκε στο FOX τo Γενάρη του '99, και συνεπώς ήταν μισή (= μόνο 7 επεισόδια). Η 2η ξεκίνησε κανονικά απο Σεπτέμβρη '99 (με κάποιες βεβαια μεγάλες διακοπές) και εχει 21 επεισόδια. Στα dvd τα κάνανε κουλουβάχατα ίσως για να εχουν δυο ισορροπημένα dvd αντι για ένα με 7 και ένα με 21 επ.

Επίσης έχω την εντύπωση ότι στο dvd τα επεισόδεια είναι σε λογοκεκριμμένες (sic) version . Π.χ στο κορυφαίο επ "Road To Rhode Island" θυμάμαι χαρακτηριστικά μια σκηνή με το Stewie να αναφέρεται στον Oshama Laden στο αεροδρόμιο (καθώς αποσπά τους ελεγκτές απο το να δουν το περιεχόμενο της βαλίτσας του). Αυτή η σκηνή έχει κοπεί απο το dvd. (εκτος και αν βρίσκεται σε κάποιο "deleted scenes" section στο οποίο δεν έχω πρόσβαση -χε χε)

Btw: Έχει βγει και 3ο dvd (4η περίοδος + 3 πρώτα επ απο την 5η): link απο Amazon

Δημοσ.
For the record: Η πρώτη τηλεοπτική season βγήκε στο FOX τo Γενάρη του '99' date=' και συνεπώς ήταν μισή (= μόνο 7 επεισόδια). Η 2η ξεκίνησε κανονικά απο Σεπτέμβρη '99 (με κάποιες βεβαια μεγάλες διακοπές) και εχει 21 επεισόδια. Στα dvd τα κάνανε κουλουβάχατα ίσως για να εχουν δυο ισορροπημένα dvd αντι για ένα με 7 και ένα με 21 επ.

Επίσης έχω την εντύπωση ότι στο dvd τα επεισόδεια είναι σε λογοκεκριμμένες (sic) version . Π.χ στο κορυφαίο επ "Road To Rhode Island" θυμάμαι χαρακτηριστικά μια σκηνή με το Stewie να αναφέρεται στον Oshama Laden στο αεροδρόμιο (καθώς αποσπά τους ελεγκτές απο το να δουν το περιεχόμενο της βαλίτσας του). Αυτή η σκηνή έχει κοπεί απο το dvd. (εκτος και αν βρίσκεται σε κάποιο "deleted scenes" section στο οποίο δεν έχω πρόσβαση -χε χε)

Btw: Έχει βγει και 3ο dvd (4η περίοδος + 3 πρώτα επ απο την 5η): link απο Amazon

Indeed, μπάχαλο τα κάνανε, πρίν απο λίγο τσέκαρα και το site :)

Μόλις τελείωσα τα πρώτα 5 της 5ης...η σκηνή της μαγνητοσκόπησης του Οσάμα ήταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ...έλιωσα στην κυριολεξία :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...