Lucifer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Το Family Guy, πολύ συνειδητά (και μη μου πείτε "όχι"), στοχεύει απλά στο να γελάσεις με οποιονδήποτε τρόπο. Είτε φθηνά, είτε όχι. Ναι, όχι πάντα όμως.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Ναι, όχι πάντα όμως. Είμαι πρόθυμος να το παραδεχτώ αυτό. Αλλά μιλάμε για πολύ σπάνιες περιπτώσεις. Σε προσωπικό επίπεδο μιλώντας, δε θυμάμαι τίποτα που να μπορώ να χρησιμοποιήσω σε μια συζήτηση.
Lucifer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Σοβαρά τώρα; Γιατί εγώ θυμάμαι να έχω ακούσει κάτι πολύ συγκεκριμένο. Μια λέξη που όλοι την έχουν ακούσει και όλοι την ξέρουν. Εσύ δεν την έχεις ακούσει;
NT1G Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Σοβαρά τώρα; Γιατί εγώ θυμάμαι να έχω ακούσει κάτι πολύ συγκεκριμένο. Μια λέξη που όλοι την έχουν ακούσει και όλοι την ξέρουν. Εσύ δεν την έχεις ακούσει;
soka Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια χαρα!! 30 Σεπτεμβριου αρχιζει η 11η σεζον για το family guy. Καλα θα ειναι πιστευω...
liakos18 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Το πρώτο της 13ης σεζόν. The Springfield Guy!
talibanakos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Γιατι δεν συζητιεται αυτο το θεμα;;;;;;;;;;;;;;;;; Μπηκα να ψαξω,γιατι το προηγουμενο επεισοδιο ηταν ψιλοχαλια,και ηθελα να δω αν ηταν μονο η ιδεα μου.. Επισης,γιατι ειναι στο "Κινηματογραφος" και οχι στο "Σειρες" ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 10 minutes ago, talibanakos said: Επισης,γιατι ειναι στο "Κινηματογραφος" και οχι στο "Σειρες" ; Γιατί όταν είχε ανοίξει δεν υπήρχε κατηγορία ξεχωριστή για Σειρές κι έχει να βγει στην επιφάνεια 5 χρόνια. 😛
talibanakos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, ThReSh είπε Γιατί όταν είχε ανοίξει δεν υπήρχε κατηγορία ξεχωριστή για Σειρές κι έχει να βγει στην επιφάνεια 5 χρόνια. 😛 Το εφερα εγω λοιπον Aς μετακινηθει ! Γιατι δεν συζητιεται αυτο το θεμα;;;;;;;;;;;;;;;;; Μπηκα να ψαξω,γιατι το προηγουμενο επεισοδιο ηταν ψιλοχαλια,και ηθελα να δω αν ηταν μονο η ιδεα μου..
aikaterini_nt Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Ξανα - "ανασταίνω" το thread... αφου εδω και 2 χρονια δεν εχω καταφερει πουθενα να βρω υποτιτλους για τις σεζον 19 και 20... Αν εχει κανεις κατι υποψη...🤔 1 1
Vigilante1319 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Στις 10/4/2022 στις 6:46 ΜΜ, aikaterini_nt είπε Ξανα - "ανασταίνω" το thread... αφου εδω και 2 χρονια δεν εχω καταφερει πουθενα να βρω υποτιτλους για τις σεζον 19 και 20... Αν εχει κανεις κατι υποψη...🤔 δυσκολα δν μετραφαζονται απο οτι φαινεται εγω πλεον το βλεπω στα αγγλικα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα