Physics_Rulez Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Η εισαγωγή με το μικρό σπίτι στο λιβάδι...
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Άρχισα να βλέπω κι έγω το Family guy και έχω πάθει την πλάκα μου...καλύτερο απο simpsons... Ας μη συγκρίνουμε τις βούρτσες με τις...
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Ας μη συγκρίνουμε τις βούρτσες με τις... Επιτέλους μ' αυτό το δογματισμό στην τέχνη. Καταλάβετε επιτέλους ότι πέρα από το υποκειμενικό του θέματος, το southpark με το family guy είναι δύο διαφορετικά πράγματα και δε συγκρίνονται, Όπως και το simpsons με το family guy.
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 How How Ho http://imageshack.us/photo/my-images/256/n38.mp4/
Sellers Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Επιτέλους μ' αυτό το δογματισμό στην τέχνη. Καταλάβετε επιτέλους ότι πέρα από το υποκειμενικό του θέματος, το southpark με το family guy είναι δύο διαφορετικά πράγματα και δε συγκρίνονται, Όπως και το simpsons με το family guy. Έπρεπε να συμπεριλάβεις και το ποστ του Petergriffin στα quote περα απο του Μάνουελ. (το οποίο όλως τυχαίως είναι υπερ του family guy)
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Έπρεπε να συμπεριλάβεις και το ποστ του Petergriffin στα quote περα απο του Μάνουελ. (το οποίο όλως τυχαίως είναι υπερ του family guy) Ακριβώς αυτό μπήκα να γράψω. Άσε που εγώ, αυτό ακριβώς έγραψα. Ότι είναι διαφορετικά πράγματα.
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Έπρεπε να συμπεριλάβεις και το ποστ του Petergriffin στα quote περα απο του Μάνουελ. (το οποίο όλως τυχαίως είναι υπερ του family guy) Γρούμφ, ποστάρεις και συ εδώ; Να μπεις στο thread των Mogwai και να γράψεις: Οι godspeed είναι καλύτεροι. Μη συγκρίνουμε τις βούρτες με τις π..... Δηλαδή πόσο άκυρη σύγκριση.
Sellers Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Ντάξει ρε σύ, γιατί άκυρη? 1) Καρτουν το ένα, καρτουν και το άλλο. 2) Σάτυρα το ένα, σάτυρα και το άλλο. 3) Μια οικογένεια στο main story και στα δυο. (Ακόμα πιο ειδικά: Μπαμπάς & Μαμά, Αγόρι & Κορίτσι σε ίδια ηλικία, ένα μικρότερο αδερφάκι + σκυλος). Το μόνο που μένει είναι το χιούμορ. Ε εντάξει. Οι simpsons έχουν, το family guy ξέχασε να βάλει. Σιγά. Και η εξέλιξη της κάθε ιστορίας φυσικά. Αν και αυτή δεν ήταν διαφορετική τότε ποιος ο λόγος να μιλάμε για 2 διαφορετικά καρτούν.
YiN Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Γρούμφ, ποστάρεις και συ εδώ; Να μπεις στο thread των Mogwai και να γράψεις: Οι godspeed είναι καλύτεροι. Μη συγκρίνουμε τις βούρτες με τις π..... Δηλαδή πόσο άκυρη σύγκριση. Παρντόν που πετάγομαι σαν την τσουτσου αλλά τελώ χρέη γκεστ κατ εντολή του μοδεράτορα σελλερς. Οι γκοντσπηντ ΕΙΝΑΙ καλύτεροι από τους μογκουαη όπως οι πινκ φλουντ ειναι καλύτεροι από τους πορκιουπαην τρη. Ξες. Το πιασες το υποννοούμενο; Μ; Μ;
Sellers Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 ...όπως οι πινκ φλουντ ειναι καλύτεροι από τους πορκιουπαην τρη. Το είχα γραμμένο στο ποστ μου και το σβησα γιατί δεν κολλούσε σε αυτά που είχα ήδη γράψει.
YiN Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Το είχα γραμμένο στο ποστ μου και το σβησα γιατί δεν κολλούσε σε αυτά που είχα ήδη γράψει. Και σκέψου ότι τώρα νυστάζω. Αν ήμουν πιο αλέρτ θα έγραφα κβαντομηχανική.
Lucifer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Επιτέλους μ' αυτό το δογματισμό στην τέχνη. Καταλάβετε επιτέλους ότι πέρα από το υποκειμενικό του θέματος, το southpark με το family guy είναι δύο διαφορετικά πράγματα και δε συγκρίνονται, Όπως και το simpsons με το family guy.
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Να σου χαλάσει το γυριστήρι της σούβλας ρε.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Ντάξει ρε σύ, γιατί άκυρη? 1) Καρτουν το ένα, καρτουν και το άλλο. 2) Σάτυρα το ένα, σάτυρα και το άλλο. 3) Μια οικογένεια στο main story και στα δυο. (Ακόμα πιο ειδικά: Μπαμπάς & Μαμά, Αγόρι & Κορίτσι σε ίδια ηλικία, ένα μικρότερο αδερφάκι + σκυλος). Το μόνο που μένει είναι το χιούμορ. Ε εντάξει. Οι simpsons έχουν, το family guy ξέχασε να βάλει. Σιγά. Και η εξέλιξη της κάθε ιστορίας φυσικά. Αν και αυτή δεν ήταν διαφορετική τότε ποιος ο λόγος να μιλάμε για 2 διαφορετικά καρτούν. Βασικά υπάρχουν αρκετά κοινά, αλλά για μένα υπάρχει και μια μεγάλη διαφορά: οι simpsons έχουν άποψη, είναι ακτινογραφία μιας κοινωνίας, έχουν προβληματισμούς, κλάμα και άλλα πολλά. Το Family Guy, πολύ συνειδητά (και μη μου πείτε "όχι"), στοχεύει απλά στο να γελάσεις με οποιονδήποτε τρόπο. Είτε φθηνά, είτε όχι. Όπως έγραψα, λοιπόν, από την αρχή (και απορώ γιατί δεν το έχεις καταλάβει ακόμη Physics και ξαναγράφεις τα ίδια), οι σειρές ΔΕΝ συγκρίνονται. Τώρα το ποια από τις δυο θεωρεί ο καθένας βούρτσα και ποια π... είναι δικό του θέμα. ΥΓ. Και ξαναλέω, ότι μου κάνεις παρατήρηση σχολιάζοντας ότι ΔΕΝ πρέπει να συγκρίνονται οι σειρές, ακριβώς αυτό που έγραψα δηλαδή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα