Moderators stormrain Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Aρκετα καλο! Παλι καλα μετα την ηττα του δευτερου!
klainmaingr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Τα είδα τώρα μαζεμένα. Δε με χάλασαν. Περισσότερο απο τα 3 μου άρεσε το διπλό το πρώτο. Ήταν κάτι διαφορετικό. Δεν είναι άσχημο να συμβαίνει και αυτό now and then.. Άσε που μου άνοιξε την όρεξη να ψάξω για σχετικές ταινίες τώρα.
censOred Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Μολις είδα το 09χ07,Road to North Pole Μ'αρεσε τρομερά. Αρκετες καφρικες σκηνές και εριξα αφθονο γελιο μετά απο καιρό.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Ωραίο το τραγουδάκι που είχε στην αρχή αυτό το επεισόδιο. Μάλλον γενικότερα πάντως, ήταν το καλύτερο από φέτος.
censOred Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=d_sVKHx_Tug&feature=related χαχαχα
marantonis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μετα απο διαφορες προτροπες, κι επειδη μου ελειπε και το South Park κι ειπα να μην ξαναματαδω ολα τα επεισοδια του, εκανα ν' αρχισω να βλεπω Family guy. Συμπαθητικη σειρα. Ειδα σε 2-3 μερες τον πρωτο κυκλο (που ειναι demo, 7 επεισοδια) και θα συνεχισω. Γελαω σε 3-4 σημεια, περναει αρκετα ευχαριστα το 20λεπτο, φανταζομαι θα βελτιωνεται στη συνεχεια. Με κουραζουν λιγο τα συνεχη flashbacks βεβαια, και που μοιαζει να εχει ψιλοαντιγραψει το Simpsons.
Ntinaras Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 το καλυτερο επεισοδιο απ ολα οσα εχω δε ειναι το "i dream of jesus" με το bird bird bird...
marantonis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Ο Stewie ειναι κορυφαιος! Με διαφορα ο καλυτερος χαρακτηρας της σειρας. Κι επειτα ο Brian.
slygeo87 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Εγώ με μια σκηνή πέθανα στο γέλιο. Που κάνουν εμετό "who wants chowder"..κτλ. ΠΕΘΑΝΑ ΟΜΩΣ.
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Βγηκε νεο επεισοδιο ή για τα παλια λετε?
marantonis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Απο τον 3ο κυκλο, που ειμαι τωρα, εχω προσεξει οτι υπαρχει μια αισθηση ανοδος. Ο Stewie εννοειται δεν παιζεται. Εχω και το Untold Story στο σκληρο να περιμενει..
tsifotis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 marantonis ζηλευω. Τα εχω δει ολα ξανα και ξανα. Εχεις απολυτο δικιο και θα ανεβαινει μεχρι που θα αρχισεις να φωναζεις στις ταρατσες οτι ειναι τοσο γαματο που πρεπει να ποινικοποιηθει. Και μετα απο 2 3 σεζον ακομα θα αναρωτιεσαι 2 πραγματα: α) γιατι ρε γμτ δεν ειναι τοσο καλο οπως παλια, αυτοι δεν ειναι πια τοσο καλοι στο γραψιμο ή εγω φταιω που "το συνηθισα" ; β) ποτε θα βγει νεο επεισοδιο επιτελους; τσουρεκια μας τα εκανες Seth!
marantonis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Η φαση που χρωσταει λεφτα ο Brian στον Stewie ειναι απιστευτα αστεια :lol: 4η σεζον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα