Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα είδα τώρα μαζεμένα. Δε με χάλασαν.

Περισσότερο απο τα 3 μου άρεσε το διπλό το πρώτο. Ήταν κάτι διαφορετικό. Δεν είναι άσχημο να συμβαίνει και αυτό now and then..

Άσε που μου άνοιξε την όρεξη να ψάξω για σχετικές ταινίες τώρα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ωραίο το τραγουδάκι που είχε στην αρχή αυτό το επεισόδιο. Μάλλον γενικότερα πάντως, ήταν το καλύτερο από φέτος.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μετα απο διαφορες προτροπες, κι επειδη μου ελειπε και το South Park κι ειπα να μην ξαναματαδω ολα τα επεισοδια του, εκανα ν' αρχισω να βλεπω Family guy. Συμπαθητικη σειρα. Ειδα σε 2-3 μερες τον πρωτο κυκλο (που ειναι demo, 7 επεισοδια) και θα συνεχισω. Γελαω σε 3-4 σημεια, περναει αρκετα ευχαριστα το 20λεπτο, φανταζομαι θα βελτιωνεται στη συνεχεια. Με κουραζουν λιγο τα συνεχη flashbacks βεβαια, και που μοιαζει να εχει ψιλοαντιγραψει το Simpsons.

Δημοσ.

Εγώ με μια σκηνή πέθανα στο γέλιο. Που κάνουν εμετό "who wants chowder"..κτλ.

ΠΕΘΑΝΑ ΟΜΩΣ.

Δημοσ.

Απο τον 3ο κυκλο, που ειμαι τωρα, εχω προσεξει οτι υπαρχει μια αισθηση ανοδος. Ο Stewie εννοειται δεν παιζεται. Εχω και το Untold Story στο σκληρο να περιμενει..

Δημοσ.

marantonis ζηλευω. Τα εχω δει ολα ξανα και ξανα. Εχεις απολυτο δικιο και θα ανεβαινει μεχρι που θα αρχισεις να φωναζεις στις ταρατσες οτι ειναι τοσο γαματο που πρεπει να ποινικοποιηθει. Και μετα απο 2 3 σεζον ακομα θα αναρωτιεσαι 2 πραγματα:

α) γιατι ρε γμτ δεν ειναι τοσο καλο οπως παλια, αυτοι δεν ειναι πια τοσο καλοι στο γραψιμο ή εγω φταιω που "το συνηθισα" ;

β) ποτε θα βγει νεο επεισοδιο επιτελους; τσουρεκια μας τα εκανες Seth!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...