Moderators stormrain Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Ασχετο (αν και οχι τοσο), για το Cleveland Show τι αποψη εχετε? Προσωπικα το θεωρω απογοητευση, αλλα για εναν μαζοχιστικο λογο δεν εχω χασει κανενα επεισοδιο. Το θεικο ειναι που προς την τελευταια σκηνη λεει ο Quagmire στον Peter πως και καλα απορει που εφτασε μεχρι τελους η σεζον και αν θα μπορεσει να εχει και αυτος δικο του show (πανω κατω). Απαντηση: Quagire, you're a rapist.. LOL
lalanis Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μετά από την επιτυχία του "Midnight Q", αξίζει δικό του show ο Q...
markelos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Βγήκε χθες νέο επεισόδιο premiere season Πάω να το δω τώρα. Και ναι, επιτέλους 16:9!!!!
markelos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ποιος το λέει αυτό; Εμένα μου άρεσε. Δεν είχε τις διαρκείς καφρίλες που έχουν μερικά επεισόδια, αλλά μερικά μεμονωμένα σκηνικά είχαν γέλιο. Το επεισόδιο είναι διπλό και έχει μια σκηνή που ίσως αλλάξει προς το καλύτερο τα επόμενα Ναι για την επιστροφή του Stewie λέω
saxon Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Διαφορετικό από τα άλλα επεισόδια...δεν μπορώ να αποφασίσω αν είναι καλή αυτή η αλλαγή, αν και νομίζω οτι θα επανέλθουν στις γνωστές καφρίλες. Πάντως το επεισόδιο δεν μπορείς να το πεις κακό, είχε αρκετά έξυπνα σκηνικά
Kasrith Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι για την επιστροφή του Stewie λέω Ειναι επιστροφη η απλα tease ομως??
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Εμένα μου φάνηκε ΑΘΛΙΟ. Είχε ελάχιστα έως καθόλου αστεία. Στήσαν ένα ολόκληρο σκηνικό μυστηρίου και δεν είχε κανένα ενδιαφέρον. Όπου μπορούσε να προβλεφθεί κάτι, το προέβλεπες και για ότι δε σου δίνανε κανένα στοιχείο δεν υπήρχε τρόπος να προβλεφθεί. Αντιθέτως, δεν προσπάθησαν καν να "κρύψουν" πράγματα. Έκαναν λάθη κανονικότατα. Τώρα θα μου πείτε γιατί κάθομαι και σχολιάζω τα χαρακτηριστικά μιας ταινίας μυστηρίου στο Family Guy. Και η απάντηση είναι "μα γιατί δεν είχε πλάκα!". Μόνο αυτό θα έσωζε το επεισόδιο, τουλάχιστον να είχε ενδιαφέρον σαν επεισόδιο μυστηρίου. Εγώ απορώ με τους δημιουργούς. Όσο το κάνανε, δεν συνειδητοποίησαν ότι δεν έχουν βάλει αστεία; Και να πω ότι το Family Guy είναι κάτι άλλο πέρα από τα αστεία... Μόναδικό σκηνικό που γέλασα κανονικά ήταν: Η ανακάλυψη της γυναίκας του Morty. "She was so youn... she was so beautif... she was so gener... we were married!" edit: Συγγνώμη! Είχε και ένα δεύτερο! Oh my god! You are the man or woman who's been killing everyone!
Erunildo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Λιγο αδιαφορο το επεισοδιο οντως,μονη σκηνη που γελασα ηταν με τον Stewie στο τελος, καιρο ειχαμε να τον δουμε ετσι:Ρ
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Για μένα πολύ προβλέψιμο το τέλος. Από τη στιγμή που συνέβη ότι συνέβη, ήμουν 100% βέβαιος για τον υπεύθυνο αλλά και την ατάκα που θα έλεγε.
The_Judas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Από το 1ο λεπτό κατάλαβα ότι το επεισόδιο θα είναι αδιάφορο. Είχε τα κλασικά fillers του FG με τα απέραντα μακρινά πλάνα, τα 3d γραφικά και ένα σωρό άλλες χαζομάρες που βάζουν για να γεμίσει ο χρόνος. Κυριολεκτικά με πήρε ο ύπνος χθες το βράδυ που το έβλεπα. Το υπόλοιπο μισό το είδα πριν από λίγο.
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Με απογοητευσε το δευτερο επεισοδιο. Βεβαια μπορει οι αμερικανοι να γελασαν πολυ.
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Θέλω να γυρίσει πίσω η καφρίλα και το χάος.
markelos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Χεχε, το τρίτο επεισόδιο είχε αρκετές δόσεις καφρίλας και γέλιου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα