Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά τα άλλα, καλό επεισόδιο, αλλά μετά τον πήχη που έθεσε AYTO

http://www.youtube.com/watch?v=ZThquH5t0ow

δύσκολα θα ξαναπούμε "επεισοδιάρα".

E τουλαχιστον υπηρχε μια epic σκηνη και στο season 8 που για μενα εχει μεινει στην ιστορια (της σειρας)

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=8YX2GnnHU20[/ame]

Επισκέπτης
Δημοσ.
Ειμαι ο πιο φανατικος οπαδος του family guy το θεωρω αριστουργημα.

Το brian and stewie ηταν το χειροτερο επισοδει που εχω δει και το μονο που δεν καταφερα να δω περα απο την μεση. Ξενερωσα τοσο που δεν ειδα και το καινουριο.

Εχει κανει πολυ μεγαλη κοιλια διστυχως αλλα it delivered για 8 seasons δεν ειναι λιγο πραμα.

Λοιπόν, αυτό έχει πολύ πλάκα:

Βλέπω το Family Guy, είναι καλή σειρά για χάζεμα (τουλάχιστον αυτόν τον καιρό, μέχρι να συνηθίσω το χιούμορ της και μετά θα πάω αλλού), αλλά ποτέ δεν την έβαλα στις τοπ σειρές μου, γιατί πολύ απλά δε νιώθω συμπάθεια για κανέναν χαρακτήρα.

Το μόνο επεισόδιο που μου έκανε κάτι διαφορετικό και το τοποθετώ σε ειδική θέση, ήταν το Brian And Stewie. Το μόνο που θα μπορούσε να με πείσει ότι η σειρά έχει κάτι να δώσει.

Μου φαίνεται πολύ αστείο λοιπόν, ότι:

Ένας απόλυτος φαν της σειράς θεωρεί όλη τη σειρά αριστούργημα και αυτό το επεισόδιο το χειρότερο όλων.

Ένας που θεωρεί τη σειρά απλά καλή, θεωρεί όλα τα επεισόδια καλά (με ορισμένες ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ - ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ στιγμές όπου έχω βγάλει το καπέλο) και αυτό το επεισόδιο το μόνο ξεχωριστό (ως σύνολο) που είναι κάτι παραπάνω από απλά καλό.

:-):-D:lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Λοιπόν, αυτό έχει πολύ πλάκα:

Βλέπω το Family Guy, είναι καλή σειρά για χάζεμα (τουλάχιστον αυτόν τον καιρό, μέχρι να συνηθίσω το χιούμορ της και μετά θα πάω αλλού), αλλά ποτέ δεν την έβαλα στις τοπ σειρές μου, γιατί πολύ απλά δε νιώθω συμπάθεια για κανέναν χαρακτήρα.

Το μόνο επεισόδιο που μου έκανε κάτι διαφορετικό και το τοποθετώ σε ειδική θέση, ήταν το Brian And Stewie. Το μόνο που θα μπορούσε να με πείσει ότι η σειρά έχει κάτι να δώσει.

Μου φαίνεται πολύ αστείο λοιπόν, ότι:

Ένας απόλυτος φαν της σειράς θεωρεί όλη τη σειρά αριστούργημα και αυτό το επεισόδιο το χειρότερο όλων.

Ένας που θεωρεί τη σειρά απλά καλή, θεωρεί όλα τα επεισόδια καλά (με ορισμένες ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ - ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ στιγμές όπου έχω βγάλει το καπέλο) και αυτό το επεισόδιο το μόνο ξεχωριστό (ως σύνολο) που είναι κάτι παραπάνω από απλά καλό.

:-):-D:lol:

Check my sig , δεν ειναι αστειο αν οι ανθρωποι ειχαν ιδιες απόψεις τα forums δεν θα υπηρχαν :P

That said μπορει να αδικω το επισόδειο γιατι το ειδα μεχρι την μεση. Τα reviews που διαβασα λενε οτι απο εκει και περα ηταν ολο το νοημα. Θα δω και το υπολοιπο και ισως αναθεωρησω.

Μεχρι την μεση που το ειδα θεωρησα το συγκεκριμενο gross out humor ξεπεσμο για την σειρα και αδυνατω να καταλαβω το appeal τετoιου ειδους humor σε ατομα πανω των 13ων ετων.

Επεξ/σία από alex_000
Δημοσ.

Για μένα πάντως το family guy είναι ο συνδυασμός καφρίλας και ακυρίλας, αν δεν υπάρχουν αυτά τα 2 δυστυχώς δε με πολυπείθει το επεισόδιο. Το Brian & Stwewie μου φάνηκε και μένα μέτριο αν εξαιρέσεις κάποιες σκηνές.

• Moderators
Δημοσ.

Το ειδατε το τελευταιο? Τι ακυρο επεισοδιο. Μου φανηκε πως το εβγαλαν απλα και μονο επειδη επρεπε να παιξουν κατι. Απογοητευση. Δυο σκηνες μονο αξιζαν ολες κι ολες και αυτες ελαχιστων δευτερολεπτων.

• Moderators
Δημοσ.
Εμένα πάλι που άρεσε αρκετά. Η ακυρίλα που λέω πιο πάνω; :P

Συμφωνω με την ακυριλα της σειρας, αλλα αυτο το επεισοδιο ξεφευγε, δεν ηταν ακριβως random, απλα δεν ειχε αστεια :-(

Εξαιρεση η σκηνη που

βαζουν τις γυναικες να μιλανε για γυναικεια θεματα για να τις κανουν να ξεχαστουν, η σκηνη με τον Peter να χτυπα το ειδωλο του (να η ακυριλα) και το σημειο με το πρωτο αστειο για το νεκρο μωρο ΛΟΛ. Δεν βρηκα κατι αλλο προσωπικα ή δεν ημουν πολυ συγκεντρωμενος..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι λες τώρα;! Δε σου φάνηκε επική η ατάκα:

Κλίβελαντ; Ποιος να το 'λεγε ότι θα σε βρίσκαμε εδώ; Εκτός από τους πάντες αν το χάλασε η Fox στα promos.

• Moderators
Δημοσ.
Τι λες τώρα;! Δε σου φάνηκε επική η ατάκα:

Κλίβελαντ; Ποιος να το 'λεγε ότι θα σε βρίσκαμε εδώ; Εκτός από τους πάντες αν το χάλασε η Fox στα promos.

Οντως, ηταν καλη ατακα, αλλα οχι επικη. Δεν ξερω, ισως εχει να κανει με το οτι τα δυο τελευταια επεισοδια ηταν απιστευτα (ειδικα αυτο με Stewie/Brian) που με εκαναν να περιμενω κατι αναλογο. Παρεμπιπτοντως μολις τελειωσα το American Dad (που εκτος εξαιρεσεων θεωρω πως δεν φτανει με τιποτα το Family Guy) και δυσκολευομαι να πιστεψω πως ηταν καλυτερο..

Δημοσ.
παιδιά τι λέει η σειρά τελευταία? είχα σταματήσει κάπου στην 6η σεζόν. Αξίζει να συνεχίσω ή θα κόψω φλέβα?

Λίγα πράγματα από 7η - 8η σεζόν..... Ξαναδές την 4η..... :P

Επισκέπτης
Δημοσ.
παιδιά τι λέει η σειρά τελευταία? είχα σταματήσει κάπου στην 6η σεζόν. Αξίζει να συνεχίσω ή θα κόψω φλέβα?

Εγώ δε βλέπω διαφορά. Αν και η 6η θεωρώ ότι είναι η κορύφωση, η 7η και η 8η δε νιώθω ότι αλλάζουν τίποτα. Δοκιμασμένες συνταγές.

Άλλωστε τι περιμένεις να αλλάξει στο Family Guy; Τυχαία αστεία είναι. Δεν υπάρχει κάποια συνοχή ή κάποιο είδος χιούμορ. Ότι τους κατέβει κάνουν.

Αν σου άρεσαν τα πρώτα και δεν έχεις βαρεθεί ακόμα, απλά συνεχίζεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...