Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Πάντως επόμενο επεισόδιο Family Guy (8x04 - Brian's Got a Brand New Bag) θα έχουμε από 8 Νοεμβρίου.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Εγώ δεν μπορώ να φανταστώ γιατί να είναι καλή μια σειρά με τον Cleveland. Σιγά τον χαρακτήρα...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Τρελη μουφα και το 3ο επεισοδειο. Μονο ο Peter ειχε λιγο πλακα τις στιγμες που ηταν με τον Joe και τον Quagmire.
markelos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Νταξ, τα 'σπασε το 6ο επεισόδιο!!! Quagmire's baby Ονόμασε ο θεός την πιτσιρίκα Anal Lee, shortcut Anal Και το σκηνικό με τους clones των brian,stewie όλα τα λεφτά! Το 4ο επίσης γαμάτο, RoadHouse Και το 5ο με την evil monkey ωραίο ήταν
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Νομίζω δεν την ονόμασε Anal Lee, αλλά Anna Lee
saxon Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Νομίζω δεν την ονόμασε Anal Lee, αλλά Anna Lee Το νόημα πάντως παραμένει το ίδιο
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Είχε πολλές καλές στιγμές το νέο επεισόδιο, το όλο θέμα με τους κλώνους το εισήγαγαν αρκετά αναπάντεχα στην ιστορία και το βρήκα ιδιαίτερα αστείο. Επίσης στα highlights η εκπομπή του ραδιοφώνου που έλεγε ό,τι να 'ναι με επίσημο ύφος, το ξυπνητήρι του Peter, και οι αρχικές σκηνές του Quagmire με την κόρη του. Σίγουρα αρκετά καλύτερο από τα δύο της προηγούμενης εβδομάδας που μου φάνηκαν κάπως μέτρια, με αυτό με τον evil monkey να είναι συγκριτικά το καλύτερο από τα δύο.
lalanis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Θα ξαναδούμε επεισόδια σαν το PTV και το Fat Guy Strangler ή να σταματήσω να ελπίζω;.... (Να σταματήσω να ελπίζω, ε; )
Lucifer Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Η σκηνή με την κότα στο fat guy strangler με στοιχειώνει ακόμα.
NT1G Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Θα ξαναδούμε επεισόδια σαν το PTV και το Fat Guy Strangler ή να σταματήσω να ελπίζω;.... (Να σταματήσω να ελπίζω, ε; ) Σταμάτα Έχει πάρει φανερά την κάτω βόλτα.
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Το 8χ11 μου είχε φανεί πολύ καλό, αλλά τα επόμενα τρία ήταν μέτρια προς χάλια. Δε με βλέπω να το παρατάω σύντομα, βέβαια
lalanis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δεν το παρατάμε το family guy...Είναι αρρώστια.... Αλλά μια κοιλίτσα (...προς παχυσαρκία) την έχει κάνει...
speedy23 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Επιστροφη με εξαιρετικο επεισοδιο.Δεν κανω πλακα,σε μια σκηνη(προς το τελος,εκει που μιλαει ο Στουι με τον Μπραιαν) εκλαψα απο τα γελια πραγματικα.
speedy23 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Επιστροφη με εξαιρετικο επεισοδιο.Δεν κανω πλακα,σε μια σκηνη(προς το τελος,εκει που μιλαει ο Στουι με τον Μπραιαν) εκλαψα απο τα γελια πραγματικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα