klainmaingr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Mπράβο σου (σε φαγε το ένα typo) :lol::lol:
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Ευχαριστώ. Δεν τις έβαλαν, όμως, τις ιδέες μου οι άτιμοι... Δεν τους ξαναστέλνω e-mail! Δεν το διορθώνω. Ας παραμείνει μνημείο στην απροσεξία μου.
jason_rethymno Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Σε ποιο κανάλι την βλέπετε ρε παιδιά τη σειρα?
jason_rethymno Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Μπαίνω στο site της Fox TV να το δω αλλά μου λέει οτι είναι διαθέσιμο μόνο για την Αμερική. Υπάρχει άλλος τρόπος?
BaLsAmoMenos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Streaming online. Ας πουμε www.watch-family-guy-online.com Αυτο βεβαια χωρις κανανενα υποτιτλο.
markelos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Σε εμπαίζω βρε συ. Το κατεβάζουμε και το βλέπουμε
markelos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Τα σπασε το νέο επεισόδιο! Πάμπολλα καμμένα σκηνικά. Μόλις είδα το μπράτσο του quagmire γελούσα μία ώρα
klainmaingr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 :lol::lol::lol::lol::lol: :-D:-D:-D:-D:-D
Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Πολύ καλό και το 2ο επεισόδιο Hell yeah! Όντως πολύ καλό. Κορυφαία Meg και Quagmire related αστεία, και κάποια πολύ ό,τι να ναι (και συνεπώς ξεκαρδιστικά) cutaway. Στη φάση με τον Peter να τσακώνεται με το γατί, και στην άλλη με τη Meg να μπαίνει στο μπάνιο, με άκουσε το τετράγωνο. Η βασική υπόθεση μου θύμισε αρκετά το When You Wish Upon a Weinstein της 3ης season, ενώ και το σκηνικό με το breast lump το είχαν χρησιμοποιήσει παλιότερα (τότε το είχε ο Peter).
alex_000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 To 2o ήταν φοβερό.. Εντάξει το ολο σκηνικό με τον quagmire απλά επικό... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=4NhTRhOd1WQ[/ame]
klainmaingr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Aaaand........... I'm a banana, i'm a bananaaaaaaaaa Ωραίο επεισοδιάκι αν και είχε και αυτό "nervous" moments I'm doing it...Why don't you guys say thanksgiving..i have a great idea where to go with it..
Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Ήταν αστείο, αλλά σε σχέση με τα δύο προηγούμενα ήταν το πιο αδύναμο επεισόδιο. Δεν έχω επιχειρήσει να δω ακόμα το Clevelant. (πέρα από τον πιλότο που είχε βγει πολύ νωρίς). Λέει τίποτα εκείνο;
saxon Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Αντί να βγάλουν σειρά με τον Quagmire, έβγαλαν με τον Cleveland γμτ. Τον πιο βαρετό από όλους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα