Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό δεν είναι ιδιαίτερα καλό για το άβαταρ σου κλειδοκράτωρ :P

Πάντως απο 08 εώς 11 που τα είδα τώρα μαζεμένα είναι αρκετά εώς πολύ καλά τα επεισόδια :) Καμία σχέση με τα βαρετά επεισόδια του τέλους του 7α. Μόνο πράγμα που με εκνεύρισε είναι (και πάλι) η εμφάνιση για 2μιση λεπτά του κορνγουέι τουίτι ή όπως ανάθεμα λένε αυτόν τον απαίσιο που μου χαλάει τα φάμιλυ guy,,,

Δημοσ.

Εμένα μ' άρεσε ο Conway Twitty (μόνο σαν φωνή όμως, γιατί από εμφάνιση, παναγιά μου). Κατέβασα όλα του τα CD μετά από εκείνο το επεισόδιο. Κόλλησα με το τραγούδι.

Δημοσ.

το χτεσινο επεισοδιο ηταν το μονο που με εκανε να γελασω τοσο πολυ εδω και καιρο με το family guy. απλα επος.

Δημοσ.
Απίστευτη σκηνή..

Επίσης:

Disturbing trumpet..

Νταξ... ΝΤΑΞ

Το είδα αφού διάβασα τα σχόλιά σας, η σκηνή της σκάλας δεν έλεγε και τίποτα φοβερό. Αλλά το disturbing trumpet είναι από αυτά τα γαμάτα αστεία του family guy που είναι ακριβώς κάτι που έχεις σκεφτεί υποσυνείδητα πολλές φορές και με το που το βλέπεις λες "ναιιιιιι ρε"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To Distracting Trumpet ήταν γαμάτο, αλλα την σκηνή στις σκάλες... Προσκυνάω!

Επεξ/σία από Kasrith
  • 4 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Εγώ το βρήκα πάρα πολύ καλό και γέλασα πολύ στα περισσότερα αστεία. Ήταν Stewie & Brian, καλύτερο από το προηγούμενο ("Road to Germany") και από το περασμένο season finale. 2-3 αστεία ήταν κάπως αναμενόμενα βέβαια.

Πετυχημένα τα σκηνικά

με το μεταλλαγμένο γουρούνι (oink :-D), με το Stewie να εξηγεί τα multiverses στον Brian (και αυτός να προσποιείται ότι ήδη ήξερε τι έλεγε), με το Disney universe (minus το φινάλε), το υπερεξελιγμένο σύμπαν χωρίς το Χριστιανισμό με την Καπέλα Σιξτίνα από τον John Hinckley, το Robot Chicken universe (είναι πάντα αστείο όταν τσιγκλούν τον Seth Green για το RC μέσω του Chris), και το Shuffle κουμπί :-D

Δυναμική αρχή για τη νέα season.

Δημοσ.

Πολύ καλό επεισόδιο. Τα σκηνικά που αναφέρει ο Praetorian ήταν αυτά που έκαναν και σε μένα μεγαλύτερη εντύπωση. Γενικά τα επεισόδια Stewie-Brian είναι δύσκολο να αποτύχουν :-)

Δημοσ.

Οκ... Κάθισα και το ξαναείδα...

Ηθικό δίδαγμα.. Ποτέ να μην βλέπω family guy όταν είμαι half asleep :D

Πράγματι πολύ καλό επεισόδιο τώρα που το είδα "ξεκούραστος" =)

Thnx for the doubt ;p

Δημοσ.

E, εντάξει, ήταν πολύ καλό ρε παιδιά, δε χωράει συζήτηση! Είχε πολλές καλές φάσεις. Μου άρεσε

και ο σκύλος δημοσιογράφος "that's MY bush!"

. Γενικά είχα πολλές καλές ιδέες.

Δημοσ.
E, εντάξει, ήταν πολύ καλό ρε παιδιά, δε χωράει συζήτηση! Είχε πολλές καλές φάσεις. Μου άρεσε

και ο σκύλος δημοσιογράφος "that's MY bush!"

. Γενικά είχα πολλές καλές ιδέες.

Mπράβο σου :P (σε φαγε το ένα typo)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...