Προς το περιεχόμενο

XP update for genuine copy

Stuff

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 522
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οποιος δεν εχει original XP, ας μην δοκιμασει να κανει Windows Update. Θα την πατησει πολυ ασχημα... Πριν λιγο εκανα, και μου πεταξε μια νεα εκδοση <του WGA η οποια πεταει απο δεκα μπαντες banners πως τα Windows που εχω ειναι καραπαρανομα...

Νεο κολπα ο Πορτας.... παιδες προσοχη... εγω κανω αυτη την στιγμη Ghost restore...

Δημοσ.

ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟ WINDOWS UPDATE ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ...

Και τωρα που εκανα restore και ειμαι στο κανονικο μου PC... οπως σας ειπα μας εβαλε νεες προκλησεις για σπασιμο ο Πορτας. Εαν πατε να κανετε update, θα σας φυτεψει το νεο WGA το οποιο με το που θα ανοιξει η LOGIN SCREEN των XP, θα σας πεταξει κανα 2 BANNERS NAAAAAAAA τα οποια θα σας πληροφορουν για το ποσο μεγαλοι πειρατες ειστε...

Η πλακα ειναι πως κατι ειχα διαβασει χτες περι του θεματος αλλα δεν πιστευα πως θα εκαναν τοσο γρηγορα τετοιες αλλαγες. Επισης, να αποφυγετε τα UPDATES οσοι εχετε OFFICE.... ειδικα το Ελληνικο...

Αντε, αντε να βγει κανα crack γιατι ΚΑΗΚΑΜΕ...

Δημοσ.

Εγώ που έχω νόμιμα,το πέρασα αυτό που λέτε τώρα μόλις...Αν βάλετε πάντως τα updates στο manual δεν χρειάζεται να το κατεβάσετε αυτό.Κατεβάζετε μόνο τα υπόλοιπα.Μια ερωτησούλα τώρα:Αυτό τρέχει κάθε φορά που ανοίγουν τα Windows;:twisted:

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι πως μιλαμε για manual update.... δεν σε αφηνει να κανεις κατι αν δεν βαλεις την νεα εκδοση του WGA...

* Update: στο ενα μηχανημα μου που ειχε ποιο φρεσκα updates, στο manual ειδα αυτο το WGA notify utility το οποιο μπορεις και να απο-επιλεξεις.... στο αλλο μηχανημα ομως που ειχε εδω και πολυυυυυυ και καιρο να κανει update, απλα εγκαθιστωντας το WGA φαινεται να μου το κανει. Αν μπορει ας επιβεβαιωσει καποιος.

Δημοσ.
Το προβλημα ειναι πως μιλαμε για manual update.... δεν σε αφηνει να κανεις κατι αν δεν βαλεις την νεα εκδοση του WGA...
Αυτό δεν είναι καλό,θα έλεγα...:confused:
Δημοσ.

ena dll doulia einai olo kai olo ;)

apla vgenei mia malakia sto roloi pou stin leei kai kala :P tha kitakso na do ti kanoume giafto

edit: ok to kaneis disable kai sou leei

Disabled Windows Genuine Advantage Notifications messages may reappear when a new version becomes available.

Δημοσ.

εκανα αυτο που λετε με το javascript link, και με πηγε στη σελιδα που διαλεγεις πια updates θα κανεις εγκατασταση. αφου μας δινεται η δυνατοτητα να επιλεξουμε πια updates θελουμε, ποιος ο λογος να εγκαταστησουμε WGA Notification, αφου οπως λετε δημιουργει προβληματα? εγω τα εγκατεστησα ολα εκτος απο αυτο.

Δημοσ.

ego paratirisa kati allo. an exeis energopoiimeno to automatic updates katebazeis oles tis krisimes enimeroseis me peiratika XP. opos eixe pei kai i microsoft oti tha afine akoma kai peiratika XP na katebasoun ta critical updates. xoris na mpeis sto windows update ;). opote katharizeis

diabaste kai edo http://digiblade.blogspot.com/2006/04/microsoft-wga-windows-genuine.html

Some users will begin to receive the update as early as Tuesday next week. When a user goes to WGA to validate and/or download things like IE 7.0 or Media player or take advantage of the Buy Local offers they may receive the notification if their copy is not genuine.

Up until now if you didnʼt validate your copy of Windows nothing happened, but now with the WGA Notification, every time you reboot your computer, log-in and periodically (every hour or so) Windows will display a nag screen “reminding” you to validate your copy.

From the first time users get the request to validate they have 14 days to comply. After 14 days they will not be able to download security upgrades such as IE7 and Windows Defender. Critical security updates will still be available like it is now

re kirimis na ksereis to proto pragma den einai to format. tin patises :razz:

Remove the New Microsoft WGA Nag Screen For Good !

As you might have already found out, The WGA check will now install a nag screen if your license is allegedly invalid. It shows up at boot and on the log-on screen but you can remove it. Go to the Control panel/Add and remove programs and uninstall "Windows Genuine Advantage notification". Use Windiz Update + Firefox to download patches and leave IE for good!

Δημοσ.

Γιατί αγχώνεστε ρε παιδιά, αφού είπαμε ότι έσπασε κι αυτό...

Για ψάξτε λίγο και θα βρείτε την λύση...

Δημοσ.
Use Windiz Update + Firefox to download patches and leave IE for good!

αυτο παλι πως γινεται? νόμιζα οτι δε μπορεις να κανεις update με ff.

παλια που το ειχα δοκιμασει μου ζηταγε ie.

ρε sboo για βοηθα λιγο σχετικα με τα σπασιματα κ τα ραγισματα

μαλλον ηρθε η ωρα για AutoPatcher

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...