Προς το περιεχόμενο

XP update for genuine copy

Stuff

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 522
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

De mou lete na kano anavathmisi se SP2 i tha mou xalasei i sindesi sto net...ta prog + games?

Kati tetoia eixa akousei paliotera...isxiei ?

Na to anavathmiso i oxi ?

Ti tha mou prosferei kalitero apo SP1?

Δημοσ.
Αυτό που οτ γράφεις ;;;

κάνεις κλίκ στο windows update... Μόλις σε βγάλει στην επιλογή που λέει express ή custom κάνεις paste στην γραμμή διευθύνσεων

javascript:void(window.g_sDisableWGACheck='all')

πατάς enter και επιλέγεις express ή custom...

Δημοσ.
κάνεις κλίκ στο windows update... Μόλις σε βγάλει στην επιλογή που λέει express ή custom κάνεις paste στην γραμμή διευθύνσεων

javascript:void(window.g_sDisableWGACheck='all')

πατάς enter και επιλέγεις express ή custom...

Αυτή η μέθοδος δε λειτουργεί όταν έχει SP2..
Δημοσ.

Εμενα παντως μια χαρα μου λειτουργησε χτες που κανα update κανονικα και εχω ενσωματωμενο εξαρχης το SP2. Κανονικοτατα προσπερασε τον ελεγχο της γνησιοτητας και μ εβγαλε εκει που επιλεγω τι θελω να εγκαταστησω και ολα νορμαλ. Δε ξερω γιατι σε σενα ισως δε δουλεψε.

Δημοσ.

Εφοσον δε σου βγαζει τιποτα γι αναβαθμιση εισαι κομπλε νομιζω. Δε βγαζει και καθε μερα updates, μια φορα το μηνα νομιζω.

Δημοσ.

Ρε παιδιά(εγώ έχω αγορασμένα Windows-δε νομίζω να παίζει ρόλο)αλλά έκανα αυτό που λέτε και δεν δούλεψε!Την παλιά διεύθυνση την σβήνετε όταν κάνετε paste ή κάνετε paste στο τέλος της διεύθυνσης?

Δημοσ.

sotris99

Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να γράφει (0) στο Υψηλή προταιρεότητα. Αυτά τα updates πρέπει να είναι εγκατεστημένα όλα καθώς είναι τα updates ασφαλείας για το λειτουργικό σου.

Στο Λογισμικό, προαιρετικές κάνεις εγκατάσταση κατά βούληση ανάλογα με το τι έχεις εγκαταστήσει κατά την διάρκεια του Windows setup & το τι πιστεύεις ότι σου χρειάζεται. Αυτά η MS τα θεωρεί κατά κανόνα updates λειτουργικότητας-ευχρηστίας-συμβατότητας, όχι ασφαλείας.

Για το Υλικό, προαιρετικές (οδηγοί συσκευών/drivers) προτείνω να κάνεις εγκατάσταση τους οδηγούς από τις επίσημες σελίδες των υποσυστημάτων του υπολογιστή σου κ όχι από το windows update, καθώς σε συγκεκριμένες περιπτώσεις έχουν δημιουργηθεί προβλήματα/ασυμβατότητες με drivers από εκεί. Εδώ η MS βάζει τα τελευταία drivers που έχουν WHQL (Windows Hardware Quality Labs) "σφραγίδα" για έκαστο υποσύστημα. Κάτι που όπως έχει αποδειχτεί στο παρελθόν δεν είναι απαραίτητα τα νεότερα ούτε τα σταθερότερα. Απλά έχουν ελεγχθεί από τα εργαστήρια της MS.

kostelo ισχύει αυτό.

Τα updates από MS βγαίνουν πλέον κάθε 2η Τρίτη του μήνα κατά κανόνα (μέχρι πρότινος ήταν κάθε Τρίτη) εκτός από περιπτώσεις "επιδημιών" όπου ανακοινώνονται εκτάκτως.

xaxa1982

Αυτός ο τρόπος δουλεύει αυτή τη στιγμή:

Εγω παντως εκανα ενα κλικ πανω στη διευθυνση οποτε μαρκαριστηκε ολοκληρη και εκανα paste το κειμενο javascript:void(window.g_sDisableWGACheck='all') οποτε αντικατεστησε τη διευθυνση, εντερ και μετα επελεξα κανονικα το custom. Εν ολιγοις το πατησα απο πανω και οχι στο τελος της διεθυνσης και επαιξε κανονικα.
Εφόσον λες όμως ότι έχεις εγκατεστημένα windows από γνήσιο cd δεν θα έπρεπε να έχεις τέτοιο πρόβλημα.

/sc

Δημοσ.

Μου βγάζει αυτή τη σελίδα:

http://update.microsoft.com/windowsupdate/v6/default.aspx?ln=en-us

και όταν πατάω να βάλω και το javascript:void(window.g_sDisableWGACheck='all') θα πρέπει να γίνει

http://update.microsoft.com/windowsupdate/v6/default.aspx?ln=en-usjavascript:void(window.g_sDisableWGACheck='all')

αλλά έτσι με πετάει σε μια άλλη σελίδα και μου λέει error!!!

Δημοσ.

Εγω παντως εκανα ενα κλικ πανω στη διευθυνση οποτε μαρκαριστηκε ολοκληρη και εκανα paste το κειμενο javascript:void(window.g_sDisableWGACheck='all') οποτε αντικατεστησε τη διευθυνση, εντερ και μετα επελεξα κανονικα το custom. Εν ολιγοις το πατησα απο πανω και οχι στο τελος της διεθυνσης και επαιξε κανονικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...