Προς το περιεχόμενο

XP update for genuine copy

Stuff

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για την ενεργοποίηση ψάξτε για το αρχείο AntiWPA3.

Υπαρχει κατι αντιστοιχο αν η εγκατασταση εγινε απο την τελευταια φουρνια cd που εβγαλε η MS με το SP2c ή αν εχει γινει slipstream το SP3 γιατι οτι καλουδια ειχα δεν δουλεψαν.

Ενα μαλιστα ελεγε οτι θελουν ενεργοποιηση και μολις παταγες να γινει σου εβγαζε οτι εχουν ενεργοποιηθει αλλα στις 30 μερες κλειδωσαν.

Δεν χρησιμοποιω τα προγραμματα αυτα για κοπιες απλα μερικοι δεν εχουν ιντερνετ και βρισκουν την διαδικασια του τηλεφωνου στην MS πολυ βαρετη.

Αν καποιος εχει κατι περιμενω PM.

• Απαντ. 522
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το sp3 καλα καλα δεν βγηκε οποτε τι να βγαλουν γι αυτο! Για το sp2c δεν εχω ακουσει κατι.

Παντως στο ιντερνετ υπαρχουν κοπιες που δεν θελουν ουτε ενεργοποιηση ουτε serial.

Δημοσ.
Το sp3 καλα καλα δεν βγηκε οποτε τι να βγαλουν γι αυτο! Για το sp2c δεν εχω ακουσει κατι.

Παντως στο ιντερνετ υπαρχουν κοπιες που δεν θελουν ουτε ενεργοποιηση ουτε serial.

Για το SP2c διαβαστε εδω:

http://blogs.technet.com/backroom/archive/2007/08/09/microsoft-windows-xp-professional-service-pack-2c-release.aspx

Δημοσ.

Μια βοήθεια παιδιά, ο φίλος μου έκανε εγκατάσταση το windows genuine advantage σε Windows XP SP1 υπάρχει κάποιος τρόπος να το απενεργοποιήσω; Διάβασα τις προηγούμενες σελίδες και δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη.

Παρακαλώ όποια βοήθεια μέσω PM για να μην υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

παιδιά έχω διαβάσει 50 σελίδες και πείτε με χαζό αλλά δεν κατάλαβα τίποτα,ξέρω ότι γίνετε κουραστικό αλλά αν ήταν εύκολο να μου στέλνατε και εμένα ένα πμ.

Δημοσ.

Λοιπόν πάμε για ανακεφαλέωση:

1. Αν έχετε πρόβλημα με το Windows Genuine Advantage (WGA) η λύση είναι το Windows Genuine Advantage Validation [τρέχον έκδοση 23/01/08 η ver.1.7.59.1].

2. Αν έχετε πρόβλημα με την ενεργοποίηση τότε η λύση είναι το AntiWPA3.

Τα παραπάνω καλύπτουν το 99% των περιπτώσεων που έχω συναντήσει σε WinXP τόσο English όσο και Greek edition με ή χωρις Service Packs, OEM και Retail, εδώ και 6 χρόνια.

Δημοσ.
Λοιπόν πάμε για ανακεφαλέωση:

1. Αν έχετε πρόβλημα με το Windows Genuine Advantage (WGA) η λύση είναι το Windows Genuine Advantage Validation [τρέχον έκδοση 23/01/08 η ver.1.7.59.1].

2. Αν έχετε πρόβλημα με την ενεργοποίηση τότε η λύση είναι το AntiWPA3.

Τα παραπάνω καλύπτουν το 99% των περιπτώσεων που έχω συναντήσει σε WinXP τόσο English όσο και Greek edition με ή χωρις Service Packs, OEM και Retail, εδώ και 6 χρόνια.

Δυστυχώς τα cd με SP2c η με SP3 δεν ενεργοποιούνται με το AntiWPA3

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που με το που τρέχεις να σου λέει αν έχεις genuine windows ή όχι?

Και δεν λέω το πρόγραμμα που σου βγάζει ένα 8ψηφιο νούμερο που πρέπει να το βάλεις στο σάϊτ της mircrosoft για να δεις αν είναι genuine τα windows σου.

Δημοσ.

Γράψε στο "Run" "oobe/msoobe /a" χωρίς τα εισαγωγικά. Αν σου εμφανιστεί το μήνυμα "Windows is already activated click OK to exit" τότε έχεις a genuine copy of Windows.

Δημοσ.
Κι όμως φίλε αυτό το μήνυμα το βγάζει και χωρίς να είναι genuine τα windows αρκεί να έχεις βάλει κωδικό.

Υπάρχει και το MS Genuine Advantage Diagnostic Tool που είναι εργαλείο της ίδιας της Microsoft αλλά επειδή είναι confidential και δεν επιτρέπεται η ελεύθερη διανομή του δεν μπορώ να δώσω κάποιο link εκτός και αν έχω το ΟΚ από τον HAL ή τον paredwse οπότε και βάζω link απο RS.

Δημοσ.

παιδια σε εμενα τις κατεβάζει κανονικά αλλα γραφει οτι δεν εγινε εγκατασταση.τι φταίει?τα εχω δηλωσει τα xp μου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...