Billys636 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 παιδια, εχω γνησια windows xp pro,και μου βγαζει το σπαστικο μηνυμα μεχρι 30 μερες ενεργοποιηση. αλλα επειδη εχουν περαστει καποιες φορες και σε αλλο υπολογιστη πρωτα,αν παρω τηλεφωνο μπορουν να το δουν?πρεπει να δωσω καποιο ονομα που να ταιριαζει με αυτον που αγορασε τα windows ή δεν παιζει τετοιο προβλημα? αν ρωτανε κατι που πρεπει να προσεξω.. thanks για τη βοηθεια..
IOSTEFO Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Mi fovase den exoun krifi kamera den blepoun tipota. mono dose tous arithmous pou exeis kai tha sou dosoun aftoi tous dikous tous.ola einai aftomata den erxese me zontana atoma.
Billys636 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 α ωραια.ελεγα μηπως καταχωρουν ονοματα κ πληροφοριες απο τον καθε υπολογιστη που εχουν τα windows.
palawiaris Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Θα σε ρωτήσουν αν το λειτουργικό είναι εγκατηστημένο μόνο σε έναν υπολογιστή.Πρόσεξε τι θα πεις (όχι) αλλιώς δεν έχει ενεργοποίηση
discaris Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 παίδες, έχω xp sp2 και τα έχω κάνει αυθεντικά προ 6μηνου μέσω αλλαγής product key + κάτι άλλες ενέργειες (απλές) που δεν θυμάμαι καλά καλά.. τώρα μόλις μου ήρθε ενημέρωση από το automatic updates για "ειδοποίηση Windows Genuine Advantage KB905474" την οποία ευτυχώς άνοιξα πριν εγκαταστήσω και την έχω στο περίμενε.. αν την εγκαταστήσω μπορεί να έχουμε τίποτα επιπλοκές?.. και αν δεν.. θα με ενοχλεί συχνά?.. θα με καταστήσει "ύποπτο"?.. τι είναι το σωστότερο να πράξω? thnxs in adv.
gRim Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Εχμ, και μένα φαίνονται γνήσια τα xp και εχθές που έκανα εγκατάσταση το Windows Genuine Advantage δεν είχα κανένα πρόβλημα..
Barret Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Vasika epeidi ksekinhsa na diavazw ayto to thread kai kathe 2-3 selides vlepw lyseis oi opoies meta apo liga posts karariptontai. Mporei na mou pei kapoios me ena pm ti prepei na kanw gia na perasw to SP2 se ellhnika XP (san ton king kong)!!! Xillia eyxaristw!
bati_p Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Μπορεί και εμένα κάποιος με pm να μου πεί πως θα περάσω το sp σε αγγλικά xp;δοκιμασα καποια πραγματα αλλα τίποτα...
gd60059 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Καλησπερα στην παρεα, Μηπως γνωριζει καποιος πως μπορω να ενεργοποιησω-νομιμοποιησω τα windows γιατι εχω κανει format στο pc; Θελω να κατεβασω τον Internet Explorer 7 αλλα δεν μπορω, λογω του οτι δεν εχω κανει validation τα windows. Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων! Υ.Γ. τα windows ειναι XP
gd60059 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Μπορεις οnline αλλα και τηλεφωνικως. Ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση σου σου στεφανε, αλλα δεν εχω τα αυθεντικα windows. Παλιοτερα ειχα βαλει καποιο προγραμμα το οποιο κατευθειαν μου εκανε τα windows genuine. Το προγραμμα αυτο δεν λειτουργει πλεον. Μηπως υπαρχει κατι διαφορετικο; Τι θα πρεπει να κανω; Ευχαριστω και παλι εκ των προτερων
stefanos_79 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση σου σου στεφανε, αλλα δεν εχω τα αυθεντικα windows. Παλιοτερα ειχα βαλει καποιο προγραμμα το οποιο κατευθειαν μου εκανε τα windows genuine. Το προγραμμα αυτο δεν λειτουργει πλεον. Μηπως υπαρχει κατι διαφορετικο; Τι θα πρεπει να κανω; Ευχαριστω και παλι εκ των προτερων Τι να σου πω.Κανε φορματ βαλε τα windows που εχεις αλλα απενεργοποιησε τις αυτοματες αναβαθμισεις για να μην σου βγαλει καμια ειδοποποιηση ξανα
planelover Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Πράγματι, αυτό δουλεύει. Κάνει και μια χαρά ενημερώσεις!
overclocker Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Για την ενεργοποίηση ψάξτε για το αρχείο AntiWPA3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.