FarCry Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 να 'σαι καλά ρε άνθρωπε, μου είχε κάνει τις ωοθήκες zeppelin αυτή η ηλιθιότητα oothikes? ginaika eisai?
Cyngus X-1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Εβαλα και εγω του θειου αλλα τωρα το avast μου βγαζει οτι βρηκε ιο κατα την εκινηση C:\WINDOWS\system32\mga.exe αυτο ομως δεν ειναι το αρχειο για να κανεις το update?
magnaman Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 οχι φιλε - μαλλον σωστα σκαναρε το αντιβιοτικο σου
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 οχι φιλε - μαλλον σωστα σκαναρε το αντιβιοτικο σου +1 και απο εμενα
dhmak Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Ξέρουμε άν και απο πού μπορούμε να κατεβάσουμε το DirectX10 για XP, Λέτε σύντομα η MS να αντικαταστήσει το 9c των XP με το 10 (δηλαδή να το ανεβάσει η ίδια στις σελίδες τις) ;;
overclocker Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 DirectX Frequently Asked Questions Microsoft Corporation April 2007
Gary_Kokkin Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Ξέρουμε άν και απο πού μπορούμε να κατεβάσουμε το DirectX10 για XP,Λέτε σύντομα η MS να αντικαταστήσει το 9c των XP με το 10 (δηλαδή να το ανεβάσει η ίδια στις σελίδες τις) ;; Mε αναζήτιση θα βρείς hacked εκδόσεις για XP extract από Vista. Η φημολογία στο Internet αναφέρει,ότι ανάλογα την υποστήριξη από τους κατασκευαστές λογισμικού μέχρι αρχές 2008, θα υπάρξει ενσωμάτωσυη ή όχι στο αναμενώμενο SP3
dhmak Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Ε! σίγουρα στο SP3 θα το έχουν, άντε να δούμε πότε θα διανεμειθεί, όσο για το crackαρισμένο των Vista μάλλον είναι μούφα, κατέβασα κάμποσα zip επ'ονόματι "DirectX 10 for XP" ή παραπλήσιας ονομασίας και το αποτέλεσμα ;; μέσα έχουν την τελευταία έκδοση του DirectX 9c (την έκδοση Ιουνίου)
Luxx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Στον IE7 δεν βρισκω αυτο το add-on.. Τι να κανω;
stathakis21 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 παιδια εχω αυθεντικα τα xp εδω και χρονια και εχω το εξης προβλημα....τις τελευταιες μερες εχω κανει αρκετα φορματ...σημερα που πηγα να ενεργοποιησω τα xp στο τελος την ενεργοποιησης(μεσω τηλεφωνου)εγινε το εξης προβλημα...ξαφνηκα ακουω τον τυπο να μου λεει:...μεχρι να γινει η δημιουυργια θα σας κανουμε μερικες ερωτησεις... σε καποια φαση με ρωταει σε ποσα pc εχω εγκαταστησει τα xp μου...πατησε σε περισσοτερα απο 1 και μου απανταει οτι δεν εχω το δικαιωμα και να ξαναγωρασω τα xp να θελω να τα βαλω και σε αλλο pc...σας εχει τυχει ποτε αυτο???? αυριο εχω σκοπο να ενεργοποιησω τα vista που παλι εχω αυθεντικα στο δικο μου pc(που τα εχω εγκαταστισει ηδη σε αλλο ενα pc....μπορω να πατησω οτι το εχω βαλει μονο σε ενα pc η μπορουν να με καταλαβουν???
palawiaris Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 stathakis21 δεν τα λέμε αυτά τα πράματα ρε φιλαράκι.Μέχρι 1 υπολογιστή μπορείς.Ξαναδοκίμασε και ίσως πετύχεις σε άλλον υπάλληλο και να μην ξέρει την φάση σου.Το άλλο που μπορείς να κάνεις για το ΧΡ είναι να βρεις το αρχείο wpa.dbl μέσα στον φάκελο windows/system32 και αφού έχεις ενεργοποιήσει το ΧΡ να το σώσεις κάπου.Όταν ξαναφορμάρεις και εφόσων έχεις το ίδιο hardware στον υπολογιστή σου και σετάρεις το internet το ξαναπετάς και το αντικαθιστάς.Επανεκίνηση και θα σου ζητήσει αμέσως ανεργοποίηση μέσω νετ.Λες ΟΚ και ενεργοποιήτε μόνο του αυτόματα
arisgr0 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 παιδια εχω αυθεντικα τα xp εδω και χρονια και εχω το εξης προβλημα....τις τελευταιες μερες εχω κανει αρκετα φορματ...σημερα που πηγα να ενεργοποιησω τα xp στο τελος την ενεργοποιησης(μεσω τηλεφωνου)εγινε το εξης προβλημα...ξαφνηκα ακουω τον τυπο να μου λεει:...μεχρι να γινει η δημιουυργια θα σας κανουμε μερικες ερωτησεις...σε καποια φαση με ρωταει σε ποσα pc εχω εγκαταστησει τα xp μου...πατησε σε περισσοτερα απο 1 και μου απανταει οτι δεν εχω το δικαιωμα και να ξαναγωρασω τα xp να θελω να τα βαλω και σε αλλο pc...σας εχει τυχει ποτε αυτο???? αυριο εχω σκοπο να ενεργοποιησω τα vista που παλι εχω αυθεντικα στο δικο μου pc(που τα εχω εγκαταστισει ηδη σε αλλο ενα pc....μπορω να πατησω οτι το εχω βαλει μονο σε ενα pc η μπορουν να με καταλαβουν??? Κατι παρομοιο και μενα. Εχω αυθεντικα win xp home sp2 greek και σημερα που πηγα να ενεργοποιησω μεσω νετ μου λεει οτι εχω υπερβει τον αριθμο ενεργοποιησεων?!! Ελεος! Τι συμβαινει?
drillgr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Αν τα εχεις originall παρε τηλ. στο νουμερο απο 800..κατι που δινει και θα σου δωσουν νεο serial.
burnin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 poaidia exei vgei neo genuine advantage apo ti microsoft exoume giatreia?
hurin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δυστυχώς έχουν κλείσει το Autopatcher. Γνωρίζει κανείς κάποιο νέο για την τύχη του δημιουργού του (που παρεμπιπτόντως είναι Έλληνας)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.