pontios16 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 paidia me tin epikirosi ti ginetai? katafere kaneis na balei media player 11, internet explorer 7 i akoma kai to msn
anthony_88 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Παιδια, αυτο που αναφερεται στα πρωτα posts αυτου του topic γινεται ακομα??? Να κανεις δηλαδη update τα XP χωρις genuine copy??
FarCry Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 paidia me tin epikirosi ti ginetai? katafere kaneis na balei media player 11, internet explorer 7 i akoma kai to msn tora? edo kai kairo. fisika kai ginetai. kala ti erotisi einai auti?
spyros13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Ρε παιδια εμενα επειδη δεν ειναι αυθεντικη εκδοση μου λεει ενδεχεται να εχετε πεσει θυμα πλαστογραφησης λογισμικου.τι μπορω να κανω για να σταματησει να βγαινει οταν αναβω τον υπολογιστη αλλα και γενικα για να μην εμφανιζεται?
IOSTEFO Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Ψαξε στη πρωηγουμενες σελιδες εκει θα βρης την λιση.
makelio Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Ρε παιδια εμενα επειδη δεν ειναι αυθεντικη εκδοση μου λεει ενδεχεται να εχετε πεσει θυμα πλαστογραφησης λογισμικου.τι μπορω να κανω για να σταματησει να βγαινει οταν αναβω τον υπολογιστη αλλα και γενικα για να μην εμφανιζεται? kapou to eixa dei to ekana kai ola ok me emena gl spyro
Sadman Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 paidia me tin epikirosi ti ginetai? katafere kaneis na balei media player 11, internet explorer 7 i akoma kai to msn εγω τα εχω ολα αυτα (και τα windows μου ειναι καραμαϊμου του κερατα)απλα το cd-key μου δν το ειχε κανει use κανενασ οποτε το δηλωσα και ολα μελλι γαλα.
giorgosts Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Διαβάζω, διαβάζω δύο χρόνια thread και κανένας δεν έχει γράψει ότι με το εργαλείο MBSA της Microsoft κάνεις ενημερώσεις ασφαλείας χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση του WGA. Βέβαια για να το κατεβάσεις από το download.microsoft.com πρέπει να περάσεις το τέστ γνησιότητας, αλλά σου δίνει και εναλλακτική μέθοδο, χωρίς εγκατάσταση του WGA.
nick0206 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Paidia koitaksa pio prin posts alla de vrika lisi sto provlima mou.Perasa oi 30 meres kai twra de m afinei na mpw sta win.Mpainw m ena kolpaki vavouriariko.Ti tha kanw gia na mpw?
Doctor^DoomED Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 να 'σαι καλά ρε άνθρωπε, μου είχε κάνει τις ωοθήκες zeppelin αυτή η ηλιθιότητα
djkotsos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 geia! o pateras moy ekane format sto laptop toy. kai toy evalan ta xp. alla kathe fora poy anoigei o ypologistis vgazei ayto to spastiko mhnyma gai windows genuine copy kai oti to antigrafo poy exei den einai gnisio. exei kaneis idea pos ginetai na fygei
CompHeller Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Βοηθήστε τον ΄φτωχό΄ρε παιδιά! αυτό το Pm τι είναι? μπορώ να έχω και εγώ ένα ? πάλι μου κόλλησε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.