Προς το περιεχόμενο

XP update for genuine copy

Stuff

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 522
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι.Εχώ στον υπολογιστή μου τα αυθεντικά WinXP Pro SP2 GR (σε ένα cd)μπορώ να τα εγκαταστήσω σε δεύτερο pc? (του αδερφού μου)Αν δεν γίνεται να απαντήσετε δημόσια στείλτε pm.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Παιδια να κανω μια ερωτηση?

Εχω κανει ληψη του στοιχειου

Ειδοποίηση Windows Genuine Advantage (KB905474) , αλλα οχι εγκατασταση του...Κινδινευω να παθουν κατι τα windows? Αυτα τα μπανερακια που λεγατε πριν,ποτε βγαινουν? Οταν γινει και η εγκατασταση εκτος απο ληψη?

Τι μπορω να κανω τωρα για να συνεχισω το update? Εχω sp2

Δημοσ.

Μιά φιλική συμβουλή (χωρίς παρεξήγηση ε?) άσχετη με αυτό που ζητάς: Άλλαξε την υπογραφή σου...

Διότι:

Η πέτρα...

... αφού ριχθεί!

Πώς δεν μπορείς; Πάς και τη μαζεύεις.

Η λέξη......

... αφού ειπωθεί!

Την ξαναλές!

Η ευκαιρία...

... αφού χαθεί!

Θάρθει μάλλον ξανά

Ο χρόνος...

... αφού περάσει!

Να κι ένα σωστό.

Αλλά ο συγγραφέας ξέχασε το σημαντικότερο: Το μπισκότο αφού φαγωθεί...

(υποθέτω ότι αναφέρεσαι στο γνωστό ppt με την κυρία στο αεροδρόμιο. Το συγκεκριμένο έχει δεχθεί σκληρή κριτική για τα λανθασμένα μηνύματα που περνάει. πχ διάβασα πριν λίγο αυτό:

Εκεί που πραγματικά στοχεύει το κατασκεύασμα αυτό (και άλλα παρόμοια) είναι η δημιουργία Ενοχών. Ένα άτομο που φορτώνεται ενοχές καταντά σιγά σιγά ανίκανο να σκεφτεί λογικά και να δράσει αποτελεσματικά. Και το σημαντικότερο (και χειρότερο) είναι το ότι η αυτοεκτίμησή του πιάνει limit down.)

Sorry για το off-topic!

Δημοσ.

Εχω κανει ληψη του στοιχειου

Ειδοποίηση Windows Genuine Advantage (KB905474) , αλλα οχι εγκατασταση του...Κινδινευω να παθουν κατι τα windows? Αυτα τα μπανερακια που λεγατε πριν,ποτε βγαινουν? Οταν γινει και η εγκατασταση εκτος απο ληψη?

Τι μπορω να κανω τωρα για να συνεχισω το update? Εχω sp2

please ας απαντησει καποιος:evil: :evil: :evil: ...και ας μη γινει παλι το post μου το πεμπτο πραγμα που δε μπορει να ανακτηθει αφου δημοσιευτει...:-D

Δημοσ.

Έβαλες δηλαδή το "άλλο" WGA και κατα την αναβάθμιση που έκανες μετά σου έβαλε στα updates να εγκαταστήσεις και νέο WGA? Αν είναι έτσι, άφησε το, μην το κάνεις εγκατάσταση (επέλεξε custom) μπάς και σου χαλάσει την δουλειά. Να πάθουν τίποτα τα windows δεν πρόκειται. Αν η αναβάθμιση δεν προχωράει εφόσον δεν κάνεις εγκατάσταση το νέο WGA απο το update, τότε βάλτο, δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Αλλά αφού λές ότι έχεις ήδη κάνει λήψη των αρχείων, αυτό σημαίνει ότι περνάς μια χαρα τον έλεγχο του Genuine οπότε μάλλον δεν χρειάζεται να εγκταταστήσεις το WGA του update.

Δημοσ.
Να ρωτήσω και εγώ κάτι.Εχώ στον υπολογιστή μου τα αυθεντικά WinXP Pro SP2 GR (σε ένα cd)μπορώ να τα εγκαταστήσω σε δεύτερο pc? (του αδερφού μου)Αν δεν γίνεται να απαντήσετε δημόσια στείλτε pm.

Ευχαριστώ.

Σε μένα δεν θα απαντήσει κάποιος?Τουλάχιστον αν γίνεται, ναί ή όχι.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ.

file mou, xoris na xero polu kala, exo tin entuposi oti oi aples ekdoseis ton windows mpainoun se ena mono pc. gia na mporeis na ta valeis se perissotera, prepei na agoraseis eidiki ekdosi (p.x. gia 2 pc, gia 5, gia 25). osa perissotera, toso megaluteri kai i timi ennoeitai. allios den tha upirxe kai tosi peirateia. tha agoraze enas authentika kai tha ta evazan 50 atoma. tora pos legetai i kathe ekdosi, times klp den gnorizo. an xerei kapoios allos kati parapano as voithisei

Δημοσ.
ρε παίδες...

Win XP student release και ξεμπερδεύετε άπαξ και διά παντός...

Τα έχουμε ξαναπεί ;)

μόνο αγγλικά όμως ε;

Ελληνικά δεν τα βρήκα κάπου...

Και στα αγγλικά αν πας μετά να βάλεις ελληνικό office κλπ βγάζει τις γραμματοσειρές μπάχαλο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...