red7genius Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 kai τι εκανες το κατεβασες?δουλευει δηλ το WGA???
thes1os Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Ναι, το plugin λές; Το κατέβασα. έκανα κανονικά ό,τι ζητούσε το microsoft update σαν να είχα γνήσια windows. Δουλεύει μια χαρά. Κατέβασα π.χ τον ie7 και έκανα update τα windows χωρίς κανένα πρόβλημα.
red7genius Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 δηλ το WGA παει μια χαρα?οκ θα το δοκιμασω..!μπορεις να μου πεις που το κατεβαζω? απο εκει που το κατεβασες και εσυ για να δουλεψει... pm me
dancer Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Το τελευταιο WGA που εχει στο windows update το εγκατεστησε κανεις? ηδη εχω ΙΕ7 media player 11 και εχω κανει ολες τις γνωστες αλχημιες για να μπορεσω να τα εγκαταστησω αλλα δεν ξερω αν πρεπει να εγκαταστησω το νεο WGA απο την μαικροσοφτ
dimitris2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 borw na exw kapoio PM me to kolpaki gia to neo wga?
BillT Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 παιδία και σε μενα μια βοήθεια αν γίνεται. είχα καιρό να αλλάξω wga, είχα μείνει 1.5.540. μόλις κατέβασα το καινουριο απο την ms βγήκε το γνωστό μύνημα και έβαλα το 1.5.723 αλλά το μόνο που κατάφερα είναι να διώξω το ενοχλητικό μύνημα, updates δεν έχω μέχρι να βρω αντιδοτο. τα wga.rar δεν λειτουργει με τον ίδιο τρόπο με άυτά που έχω εγώ?? δεν ξέρω πιο απ΄ολα που κυκλοφορούν στο net να κατεβάσω...
Gary_Kokkin Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 -Δεν βρήκα πουθενά πληροφορίες για την ύπαρξη WGA 1.7.17. -Η πιό απλή λύση μάλλον είναι να μην επιλέγετε να βάζετε το WGA που δίνει η Μicrosoft σαν "απαραίτητο" στα critical updates και να δημιουργούνται προβλήματα μετά.-Updates στα υπόλοιπα γίνονται κανονικά από ότι βλέπω.
thes1os Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Το τελευταιο WGA που εχει στο windows update το εγκατεστησε κανεις? ηδη εχω ΙΕ7 media player 11 και εχω κανει ολες τις γνωστες αλχημιες για να μπορεσω να τα εγκαταστησω αλλα δεν ξερω αν πρεπει να εγκαταστησω το νεο WGA απο την μαικροσοφτ νομίζω το έβαλα παιδιά κατα την διαδικασία. Είπα και πρίν, εκεί ψάρωσα και εγώ αλλά λέω τί είχα τί έχασα και πέρασα σαν κύριος (αφού πρώτα έκανα το σκηνικό με το wga.rar)
Gary_Kokkin Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Eιναι πολύ εύκολο με αναζήτιση στο Ιnternet να το βρείς
rodos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Αν κάποιος έχει το WGA post here please! [email protected]
red7genius Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 λοιπον το WGA δουλευει απολυτα οποιος θελει ας μου στειλει πμ να του δωσω λινκ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.