Προς το περιεχόμενο

XP update for genuine copy

Stuff

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 522
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι, το plugin λές; Το κατέβασα. έκανα κανονικά ό,τι ζητούσε το microsoft update σαν να είχα γνήσια windows. Δουλεύει μια χαρά. Κατέβασα π.χ τον ie7 και έκανα update τα windows χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

δηλ το WGA παει μια χαρα?οκ θα το δοκιμασω..!μπορεις να μου πεις που το κατεβαζω? απο εκει που το κατεβασες και εσυ για να δουλεψει...

pm me

Δημοσ.

Το τελευταιο WGA που εχει στο windows update το εγκατεστησε κανεις? ηδη εχω ΙΕ7 media player 11 και εχω κανει ολες τις γνωστες αλχημιες για να μπορεσω να τα εγκαταστησω αλλα δεν ξερω αν πρεπει να εγκαταστησω το νεο WGA απο την μαικροσοφτ

Δημοσ.

παιδία και σε μενα μια βοήθεια αν γίνεται.

είχα καιρό να αλλάξω wga, είχα μείνει 1.5.540. μόλις κατέβασα το καινουριο απο την ms βγήκε το γνωστό μύνημα και έβαλα το 1.5.723 αλλά το μόνο που κατάφερα είναι να διώξω το ενοχλητικό μύνημα, updates δεν έχω μέχρι να βρω αντιδοτο. τα wga.rar δεν λειτουργει με τον ίδιο τρόπο με άυτά που έχω εγώ?? δεν ξέρω πιο απ΄ολα που κυκλοφορούν στο net να κατεβάσω...

Δημοσ.

-Δεν βρήκα πουθενά πληροφορίες για την ύπαρξη WGA 1.7.17.

-Η πιό απλή λύση μάλλον είναι να μην επιλέγετε να βάζετε το WGA που δίνει η Μicrosoft σαν "απαραίτητο" στα critical updates και να δημιουργούνται προβλήματα μετά.-Updates στα υπόλοιπα γίνονται κανονικά από ότι βλέπω.

Δημοσ.
Το τελευταιο WGA που εχει στο windows update το εγκατεστησε κανεις? ηδη εχω ΙΕ7 media player 11 και εχω κανει ολες τις γνωστες αλχημιες για να μπορεσω να τα εγκαταστησω αλλα δεν ξερω αν πρεπει να εγκαταστησω το νεο WGA απο την μαικροσοφτ

νομίζω το έβαλα παιδιά κατα την διαδικασία. Είπα και πρίν, εκεί ψάρωσα και εγώ αλλά λέω τί είχα τί έχασα και πέρασα σαν κύριος (αφού πρώτα έκανα το σκηνικό με το wga.rar)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...