Προς το περιεχόμενο

XP update for genuine copy

Stuff

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 522
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επιτρέψτε μου να πω και εγώ κάτι ,γιατί κουράζεστε με κόλπα να ξεγελάσετε την Microsoft ενώ μπορείτε πολύ εύκολα να βρείτε στο net την έκδοση (student release pro)μια έκδοση που η ίδια η Microsoft έκανε δώρο στα πανεπιστήμια για να εκπαιδεύονται οι φοιτητές ,χωρίς να σου ζητά ενεργοποίηση, άσε που μου έκανε update και τα office χωρίς κανένα μα κανένα πρόβλημα ,δοκιμάστε τα και θα με θυμηθείτε

Δημοσ.
http://windowsupdate.62nds.com

με firefox για αγγλικές εκδόσεις των windows.

το λινκ δεν μου δουλευει μηπος ειναι λαθος?μπορεις να το ελενξει λιγο :wink:

Δημοσ.
το λινκ δεν μου δουλευει μηπος ειναι λαθος?μπορεις να το ελενξει λιγο :wink:

Το link δουλεύει κανονικά .......

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Επιτρέψτε μου να πω και εγώ κάτι ,γιατί κουράζεστε με κόλπα να ξεγελάσετε την Microsoft ενώ μπορείτε πολύ εύκολα να βρείτε στο net την έκδοση (student release pro)μια έκδοση που η ίδια η Microsoft έκανε δώρο στα πανεπιστήμια για να εκπαιδεύονται οι φοιτητές ,χωρίς να σου ζητά ενεργοποίηση, άσε που μου έκανε update και τα office χωρίς κανένα μα κανένα πρόβλημα ,δοκιμάστε τα και θα με θυμηθείτε

Το... απέκτησα.

Να την κάνω την κουτσουκέλα; Θα δουλέψει μετά (βαριέμαι αφόρητα τα ξανα μανά format):)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εδω και λιγες μερες εκανα εγκατασταση ΙΕ7 και τωρα οταν παω να κανω update μου βγαζει να κανω αυθεντικοποιηση κτλ και να ακτεβασω το τελευταιο WGA . Εχει βγει κατι καινουργιο?

Δημοσ.
Τελικα το εκανα.Εφταιγε ο Ρωσος που δεν αφηνε να εκτελεστει το active x.Προς το παρον ολα καλα.Ηδωμεν

Γειά σας,

Και γω το ρωσο είχα βάλει, και συνέχεια βγάζει μήνυμα για να εκτελεστεί το active x, τι έκανες για να το επαναφερεις?

Δημοσ.
Σήμερα μου πετάχτηκε νέο Update για το Genuin advantage... Χμμμμμ

Μια απο τα ιδια και μενα, και βεβαια δεν το εκανα εγκατασταση. Τα παλικαρια στη microsoft αλλη δουλεια δεν εχουν ?Αφου βγηκαν τα Vista τη συνεχιζουν και μας πριζουν με τα ΧΡ για το αν ειναι αυθεντικα?Εδω και καιρο εχουν χασει τη μπαλα με τα ΧΡ, ας προσπαθησουν να κανουν τα Vista να μην μπορουν να σπαστουν και μας αφησουν στην υσηχεια μας μεχρι να αγορασουμε τα αυθεντικα Vista.

Δημοσ.

Το wga.rar είναι ένα, ας το πούμε crack, το οποίο δίνει στο τμήμα της registry που σχετίζεται με το Genuine Advantage, την εντ΄πυωση οτι το λειτουργικό τρέχει σε safe mode. Σε αυτή τη φάση το Genuine advantage δεν εμποδίζει τίποτα, με αποτέλεσμα, θεωρητικά πάντα, τα windows να φαίνονται γνήσια, στους server της "μαμάς". Υπάρχει βέβαια και ένα registry key στο internet, που κάνει πρωσωρινά την έκδοση windows που έχει κάποιος, να φαίνεται σαν την έκδοση που έδωσε η microsoft σε πανεπιστήμια. (Βλέπε το post του vasilis-kristin)

Δημοσ.

O.K μια χαρά δουλεύει. Στο site της MS ζητούσε να κατεβάσω ένα plugin για το validation και ψιλοψάρωσα, λέω παλιό το κόλπο θα το φάγανε, αλλά όλα καλά τελικά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...