FarCry Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 brika kai ena allo kalo tropo gia genuine windows mia gia panta. etsi isxirizetai toulaxiston.
vasilis-kristin Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Επιτρέψτε μου να πω και εγώ κάτι ,γιατί κουράζεστε με κόλπα να ξεγελάσετε την Microsoft ενώ μπορείτε πολύ εύκολα να βρείτε στο net την έκδοση (student release pro)μια έκδοση που η ίδια η Microsoft έκανε δώρο στα πανεπιστήμια για να εκπαιδεύονται οι φοιτητές ,χωρίς να σου ζητά ενεργοποίηση, άσε που μου έκανε update και τα office χωρίς κανένα μα κανένα πρόβλημα ,δοκιμάστε τα και θα με θυμηθείτε
mamep Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 http://windowsupdate.62nds.com με firefox για αγγλικές εκδόσεις των windows.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 http://windowsupdate.62nds.com με firefox για αγγλικές εκδόσεις των windows. το λινκ δεν μου δουλευει μηπος ειναι λαθος?μπορεις να το ελενξει λιγο :wink:
AMDAKIAS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 το λινκ δεν μου δουλευει μηπος ειναι λαθος?μπορεις να το ελενξει λιγο :wink: Το link δουλεύει κανονικά .......
dpurpler Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Επιτρέψτε μου να πω και εγώ κάτι ,γιατί κουράζεστε με κόλπα να ξεγελάσετε την Microsoft ενώ μπορείτε πολύ εύκολα να βρείτε στο net την έκδοση (student release pro)μια έκδοση που η ίδια η Microsoft έκανε δώρο στα πανεπιστήμια για να εκπαιδεύονται οι φοιτητές ,χωρίς να σου ζητά ενεργοποίηση, άσε που μου έκανε update και τα office χωρίς κανένα μα κανένα πρόβλημα ,δοκιμάστε τα και θα με θυμηθείτε Το... απέκτησα. Να την κάνω την κουτσουκέλα; Θα δουλέψει μετά (βαριέμαι αφόρητα τα ξανα μανά format)
dancer Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Εδω και λιγες μερες εκανα εγκατασταση ΙΕ7 και τωρα οταν παω να κανω update μου βγαζει να κανω αυθεντικοποιηση κτλ και να ακτεβασω το τελευταιο WGA . Εχει βγει κατι καινουργιο?
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Τελικα το εκανα.Εφταιγε ο Ρωσος που δεν αφηνε να εκτελεστει το active x.Προς το παρον ολα καλα.Ηδωμεν Γειά σας, Και γω το ρωσο είχα βάλει, και συνέχεια βγάζει μήνυμα για να εκτελεστεί το active x, τι έκανες για να το επαναφερεις?
daniel's_saving_grace Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Σήμερα μου πετάχτηκε νέο Update για το Genuin advantage... Χμμμμμ
dancer Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Σήμερα μου πετάχτηκε νέο Update για το Genuin advantage... Χμμμμμ Μια απο τα ιδια και μενα, και βεβαια δεν το εκανα εγκατασταση. Τα παλικαρια στη microsoft αλλη δουλεια δεν εχουν ?Αφου βγηκαν τα Vista τη συνεχιζουν και μας πριζουν με τα ΧΡ για το αν ειναι αυθεντικα?Εδω και καιρο εχουν χασει τη μπαλα με τα ΧΡ, ας προσπαθησουν να κανουν τα Vista να μην μπορουν να σπαστουν και μας αφησουν στην υσηχεια μας μεχρι να αγορασουμε τα αυθεντικα Vista.
chrisfill Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 psaxte na breite sto net ena arxeio me titlo wga.rar exei odigies mesa kai ta aparaitita gia na kanete original ta xp sas
thes1os Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 το δοκίμασε κανείς αυτό wga.rar; Δουλεύει ή θα μας τα κάνει μαντάρα;
Powerline Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Το wga.rar είναι ένα, ας το πούμε crack, το οποίο δίνει στο τμήμα της registry που σχετίζεται με το Genuine Advantage, την εντ΄πυωση οτι το λειτουργικό τρέχει σε safe mode. Σε αυτή τη φάση το Genuine advantage δεν εμποδίζει τίποτα, με αποτέλεσμα, θεωρητικά πάντα, τα windows να φαίνονται γνήσια, στους server της "μαμάς". Υπάρχει βέβαια και ένα registry key στο internet, που κάνει πρωσωρινά την έκδοση windows που έχει κάποιος, να φαίνεται σαν την έκδοση που έδωσε η microsoft σε πανεπιστήμια. (Βλέπε το post του vasilis-kristin)
thes1os Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 O.K μια χαρά δουλεύει. Στο site της MS ζητούσε να κατεβάσω ένα plugin για το validation και ψιλοψάρωσα, λέω παλιό το κόλπο θα το φάγανε, αλλά όλα καλά τελικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.