Προς το περιεχόμενο

XP update for genuine copy

Stuff

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αρχείο θα το βρείτε σαν Make Windows Genius (MWG).

Αν και δεν νομίζω να θεωρείτε παράνομη η αναφορά του και μόνο, επειδή είδα ότι ο madsc έσβησε το link, αν υπάρχει πρόβλημα διορθώστε με!

• Απαντ. 522
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τρεχοντας win update από explorer

μου πεταει μηνυμα το zone alarm :

Internet Explorer is trying to read and modify physical memory.

κ παταω deny

κ η σελιδα μετα γραφει

To get updates, you must first validate your Windows software. Validation assures that you are using an authentic and fully licensed copy of Windows.

να πατησω αξεπτ ?

λετε ?

Δημοσ.

Δειτε το μηνυμα μου πριν καμποσο καιρο. Εγω την επαθα μ αυτο το αρχειο που πειραζει τα κλειδια της registry που αναφερονται στους κωδικους των windows. Ψαξτε για το αρχειο LegitCheckControl.DLL καλυτερα το οποιο κατεβαζετε και αντικαθιστατε με το γνησιο στο system32.

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω πρόβλημα με τον Windows Media Player 11.

Τον έκανε update και τώρα δεν μου ανοίγει προσπαθεί να διαπιστώσει πρώτα την γνησιότητα των xp και με πάει σε μια σελίδα που μου λέει οτι δεν μπορεί να γίνει η διαπίστωση.

Και έτσι δεν μπορώ να τρέξω τον player.

Τι να κάνω?

Δημοσ.

tommy_angelo auto ekane kai se emena.To elisa omos me ena registry arxeio...

(Νόμιζα ότι απαγορευόταν η δημοσίευση τέτοιων links αλλά στην προηγούμενη σελίδα έχει ένα έτσι...)

[link removed]

post edited by madsc

Δημοσ.
(Νόμιζα ότι απαγορευόταν η δημοσίευση τέτοιων links αλλά στην προηγούμενη σελίδα έχει ένα έτσι...)

Είχε ένα, κ συνεχίζουν κ απαγορεύονται.

Boys & Girls.

Παρακαλώ όχι "επίμαχα" links public!

Μη λέμε τα ίδια κ τα ίδια.

Αναφορές είναι αρκετές, κ φτάνουν. ;)

/sc

Δημοσ.
Δειτε το μηνυμα μου πριν καμποσο καιρο. Εγω την επαθα μ αυτο το αρχειο που πειραζει τα κλειδια της registry που αναφερονται στους κωδικους των windows. Ψαξτε για το αρχειο LegitCheckControl.DLL καλυτερα το οποιο κατεβαζετε και αντικαθιστατε με το γνησιο στο system32.

Εγώ που το χρησιμοποίησα πάλι, δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα. Έκανα update κανονικά, έβαλα WMP11, IE7 και Windows Defender. :???:

Δημοσ.
ρε παιδια καμια ιδεα για μενα που εχω xp pro sp1?πως θα κανω disable το Genuine?βοηθεια παρακαλωωω(εκτος απο αλλαγες product key κτλ κτλ)

Κάνε ενα update με το SP2 και μετά ακολούθησε τις οδηγίες που έγραψαν παρα πάνω.

Αλήθεια γιατί δεν έχεις βάλει SP2 ? Εχεις κάποιο πρόγραμμα που δεν τρέχει ?

Δημοσ.

Πως γίνεται αυτό πάλι;

ενα pc φίλου είχε XP και ΣΠ1 (δεν ξέρω αν ήταν γνήσια-υποθέτω όχι...) και δούλευε ΟΚ 2 χρόνια τώρα.

Περνάει ΣΠ2, κάνει όλα τα γνωστά, και τώρα μετά καμιά 20ριά μέρες του βγάζει μήνυμα για 7 μέρες υπόλοιπο για ενεργοποίηση!!

Ομως όταν πατήσει "ενεργοποίηση", για να δει τι παίζει, παίρνει ένα όμορφο παράθυρο που λέει ότι είναι ΗΔΗ Ενεργοποιημένα!

Δημοσ.

Eπειδη προφανως ειχε περασει Cr@ck στο SP1 και πειραξε αρχεια συστηματος. Τωρα με το SP2 ορισμενα εχουν αντικατασταθει με νεα και τα αλλα παραμενουν σπασμενα, οποτε γινεται αυτο το προβλημα... Λυση, αγορα αυθεντικου λειτουργικου ή ευρεση αναβαθμισμενου σπαστηριου.

Δημοσ.

Αν δηλαδή είναι έτσι όπως λες, αν ξαναπεράσει το αρχικό cr@ck, δεν θα είναι ΟΚ;

ή προφανώς αυτό δεν θα καλύπτει ΣΠ2;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...