Προς το περιεχόμενο

XP update for genuine copy

Stuff

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 522
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δοκίμασε το Windows Genuine Advantage Validation 1.5.716.0 και μετα βήμα-βήμα τις οδηγίες από τα link που έδωσα πιο πάνω και θα σου δουλέψουν. Καποιο βήμα παραλείπεις και δεν σου κάνει.

Δημοσ.

re paidia ti na kanw!????

agorasa kainourgio pc kai den evala windows aopo to magazi,na parw windows alla funclub tis aekaras ...i olumpiaka....pireotika,ala johny depp????ti problems tha xw,me to kathena?

Δημοσ.

Ακολουθώντας την παραπάνω πρόταση, ενώ όλα πήγαιναν άψογα εδώ και μερικές μέρες : wmp11, security updates ...

Σήμερα μου ζητάει να εγκαταστήσω το Windows Genuine Advantage Notification Upgrade (KB905474)!!

Έκανα cancel, αλλά δεν ξέρω εάν τώρα θα εμποδίζονται οι όποιες ενημερώσεις...

Δημοσ.
Το Windows Genuine Advantage Validation 1.5.716.0 έχει αναφερθεί ότι λύνει τέτοια προβλήματα, δοκίμασε το και πες μας.

Το είχα εγκαταστήσει ήδη το Windows Genuine Advantage Validation 1.5.716.0 και με αυτό μπόρεσα να κάνω τα updates.Τώρα όμως στο automatic updates μου κατέβασε το windows genuine advantage notification tool (KB905474) και ζητάει εγκατάσταση.Εάν το εγκαταστήσω, θα με αναγνωρίσει ως γνήσιο ή θα πρέπει να εγκαταστήσω ξανά το Windows Genuine Advantage Validation 1.5.716.0 ;;;

Δημοσ.
Το είχα εγκαταστήσει ήδη το Windows Genuine Advantage Validation 1.5.716.0 και με αυτό μπόρεσα να κάνω τα updates.Τώρα όμως στο automatic updates μου κατέβασε το windows genuine advantage notification tool (KB905474) και ζητάει εγκατάσταση.Εάν το εγκαταστήσω, θα με αναγνωρίσει ως γνήσιο ή θα πρέπει να εγκαταστήσω ξανά το Windows Genuine Advantage Validation 1.5.716.0 ;;;

Μην το βαλεις. Μολις το εβαλα εγω και μετα απο restart δεν μπορουσα να κανω updates. Βεβαια μικρο το κακο καθως με το καταλληλο αρχειο, ειναι ολα μια χαρα:mrgreen:

Δημοσ.
Μην το βαλεις. Μολις το εβαλα εγω και μετα απο restart δεν μπορουσα να κανω updates. Βεβαια μικρο το κακο καθως με το καταλληλο αρχειο, ειναι ολα μια χαρα:mrgreen:

το θέμα είναι όμως εάν θα γίνεται αυτό συνέχεια...

Δημοσ.
το θέμα είναι όμως εάν θα γίνεται αυτό συνέχεια...

Και τι εγινε? Βγαζει η Microsoft, βγαινουν και τα σπαστηρια:twisted:

Δημοσ.
Και τι εγινε? Βγαζει η Microsoft, βγαινουν και τα σπαστηρια:twisted:

δίκιο έχεις...πάλι καλά που υπάρχουν κάποιοι μάγκες και σπάνε ορισμένα κατεστημένα

Δημοσ.

Re paidia sorry an einai akuro alla exo mia erwtisi.Dn 8a ti ekana gt nomiza oti 8a to apagoreuai to forum.Exw ena programataki(wga fixer)me to opoio kano update(to trexw kano restart kai kano ta updates)to provlima einai oti o internet explore7 kai to windows media player 11 8elei validation.Ti na kano?

Δημοσ.
overlocker το link είναι removed...καμιά άλλη ιδέα?

Ειναι reg αρχειο. To τρεχεις, πατας ναι και εισαι ετοιμος.

[link removed]

post edited by madsc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...