Προς το περιεχόμενο

XP update for genuine copy

Stuff

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

post τσεκαρισματος αυτο:

α. δε μπορω να κατεβασω τα updates στο πισι για να τα παω στη ξαδελφη που εχει isdn χωρις να μπλεκω με wga, δεν υπαρχουν κατι sites τριτων που υπηρχαν παλιοτερα κ δινανε τα updates

-το windows autopatcher δε μ ενδιαφερει. θελω σάιτ που να λεει "παρτα".

σωστα?

β. εγω, ασχέτως αν εχω αυθεντικα windows, εχοντας ενεργοποιημενα τα automatic updates ειμαι οκ κ δε χρειαζεται να μπαινω στο windows update site για να ενημερωνομαι, τουλαχιστον οσον αφορα τις σημαντικες ενημερωσεις ασφαλειας.

σωστα?

γ. αν μπω κ ενεργοποιησω το wga κατα λαθος, θα μου σπασει πολυ τα νευρα? τα "εργαλεια" αφαιρεσης του ειναι ευχρηστα για εναν κουρασμενο απο τη τεχνολογια pc user?

τα α,β νομιζω απαντιουνται μονολεκτικα, για το γ, οποιος εχει ορεξη...

εχω κ χωρο στο γραμματοκιβωτιο μου για πμ πολυ προθυμων ... :-D

• Απαντ. 522
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι, αν δεν βαριεσαι και διαβάσεις μερικά post πρίν ή ξέρεις να δουλεύεις το search του forum. Το έχουμε πεί πολλές φορές.

Επί 2 ώρες διάβασα όλα τα posts από την πρώτη σελίδα. Αν κατάλαβα καλά όμως , όλες οι προτάσεις ανακλήθηκαν ως μη λειτουργικές. Έχασα κάτι μήπως;;

Δημοσ.

Oσοι χρηστες των Windows ΧΡ (νομιμοι ή μη) δε θελουν να εγκαταστησουν τον Internet Explorer 7 μεσω του Automatic Updates μπορουν να κατεβασουν το Toolkit to Disable Automatic Delivery of Internet Explorer 7 απο εδω:

http://download.microsoft.com/download/0/1/3/013113f4-700b-4854-a6b7-54083563c146/IE7BlockerToolkit.EXE

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...