AMDAKIAS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 tha to afhseis na to egatasthsei kai amesws meta tha to antikatasthseis sto system32 me to spasmeno xwris na xreiazete restart. amesws meta dialekse ti scan theleis (custom h express).. twra an tha sou petaei mynhmata gia peiratika windows h oxi ayto eksartate apokleistika apo to an egatesthses to ΚΒ905474 (to opoio h athlia h M$ to emfanizei sta Critical updates gia na paraplanhsei ton kosmo) an den to exeis egatasthsei to ΚΒ905474 tote den tha exeis mynhmata perierga...an pali to egatesthses..tote prepei na vreis to spasmeno ΚΒ905474 kai polu eykola tha ta soutareis ola ta enoxlhtika mynhmata.epishs an deis sto site ths M$ msg " you have hidden updates' date=' restore them now" mh to kaneis..einai KAI ayto ponhria [/quote'] Εγώ το βρήκα και το εγκατέστησα , μου γίνονται τα updates αλλά τα μυνήματα συνεχίζονται.
nontasg Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Εγώ το βρήκα και το εγκατέστησα , μου γίνονται τα updates αλλά τα μυνήματα συνεχίζονται. Εγώ έκανα αυτό που είπε ο Goacore και από τότε κάνω κανονικά update χωρίς να μου εμφανίζεται κανένα μήνυμα...Τι να σου πω,δεν ξέρω...:???: :???:
Jheremias Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Παιδιά, βρήκα αυτό το φοβερά (καθαρά ακαδημαικό) wiki: http://wiki.djlizard.net/WGA Δεν έχω καταφέρει ακόμα να βγάλω το βρωμο-αστεράκι και αυτό που πετάει στην αρχή. Τα έχει καταφέρει κανείς σας;
nontasg Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δεν έχω καταφέρει ακόμα να βγάλω το βρωμο-αστεράκι και αυτό που πετάει στην αρχή. Τα έχει καταφέρει κανείς σας; Ναι,εγώ...Δεν έχω ούτε μηνύματα,ούτε αστεράκια... :)
Jheremias Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Will you share it with us ? Πάντα στα πλαίσια καθαρού ακαδημαικού ενδιαφέροντος και με καμία διάθεση να παραβούμε την ισχύουσα νομοθεσία.... Thanks !
nontasg Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Ρε παίδες,εγώ έκανα απλώς αυτά που είπε ο φίλος Goacore...Ξαναπαραθέτω τα λόγια του: "egw ekana ta ekshs apla: 1) http://update.microsoft.com/microsof....aspx?ln=en-us 2) sto checking pou kanei an exoume to latest component (KB892130) to kanoume install afova...apla PRIN synexisoume me Custom h Express scan gia updates, kanoume replace to spasmeno dll sto c:/windows/system32. that's all. oso gia to ΚΒ905474 yparxei pleon spasmeno sto net me ola ta fixes gia ola ta skoupidia pou kanei instal to arxeio. to ΚΒ905474 apefyga na to valw pantws mias kai eixa enhmerwthei egkaira ti stia-pou einai dokimasmeno me epytixia kai sto windows update alla kai sto http://www.microsoft.com/downloads/s...displaylang=en opou ekei pou xreiazete validation meta to button continue dinei download san na htan genuine" Άρα πάμε στο link που μας δίνει,κάνουμε install το μλκο-update της microsoft και μετά πάμε και αντικαθιστούμε το σπασμένο dll στο c:/windows/system32.Όποιος θέλει του στέλνω με pm το σπασμένο dll...Επίσης ΔΕΝ βάζουμε το ΚΒ905474 όπως λέει και ο φίλος μας.Από εκεί και πέρα και μετά και από ένα restart όλα καλά...Τα updates γίνονται μια χαρά και καθόλου messages για γνήσια windows κλπ!!!:twisted: :twisted: Τώρα αν έκανε κάποιος άλλος τα ίδια και δεν του λειτουργεί σωστά,δεν ξέρω τι να σας πω...:oops: :oops:
TSOPK Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Βγηκε νεα version οπως και καταλληλο dll:-D Latest Update for WGA version 1.5.532.2 Version 1.5.532.2 of WGA Validation Tool and WGA Notifications is NOT YET mass released to all Windows system, so your system may not have this version.
bvb7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 τα αστερακια και το μηνυμα στην αρχη δεν φευγουν με τιποτα αν εχεις περασει την ΚΒ905474...
nontasg Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 τα αστερακια και το μηνυμα στην αρχη δεν φευγουν με τιποτα αν εχεις περασει την ΚΒ905474... Ακριβώς...
overclocker Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 To Windows Genuine Advantage Validation 1.5.532.0 λύνει όλα τα προβλήματα! Δοκιμάστε το.
TSOPK Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 τα αστερακια και το μηνυμα στην αρχη δεν φευγουν με τιποτα αν εχεις περασει την ΚΒ905474... Λαθος. Περασα το KΒ905474 και μετα το πατσαρισμενο KB905474 και εφυγαν ολα.
nontasg Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Λαθος. Περασα το KΒ905474 και μετα το πατσαρισμενο KB905474 και εφυγαν ολα. Εννοούσα αν δεν έχεις περάσει το πατσαρισμένο...Άν το περάσεις πιστεύω θα είναι οκ μετά.Εγώ πάντως το KB905474 δεν το έβαλα καθόλου.Κατευθείαν το dll και μετά όλα οκ!
nontasg Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 To Windows Genuine Advantage Validation 1.5.532.0 λύνει όλα τα προβλήματα! Δοκιμάστε το. Σωστός!!Και εγώ με αυτο καθάρισα φίλε μου...;-) ;-)
bvb7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 εχω δοκιμασει 4-5 τροπους χωρις επιτυχια. κανει update αλλα τα μηνυματα δεν φευγουν...αν καποιος ξερει τροπο ας μου πει... στο συστημα εχει μπει η 1.5.532.2 version
Jeronymo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Ρε παιδιά εγώ που εχω γνησια ΧΡ PROF και μου εμφανιζει οτι δεν ειναι γνήσια τι να κανω?πηρα τηλ και τα τζιμανια της MICROSOFT και λυση δε μου εδωσαν!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.