Προς το περιεχόμενο

XP update for genuine copy

Stuff

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άν μπορείτε λύστε μου μια απορία:εγώ δεν έχω εγκαταστήσει αυτό το genuine update ούτε αυτόματα αλλά ούτε manual...Το να μην το έχω μου κοστίζει κάτι?Θέλω να πω,αν η Microsoft τις τελευταίες μέρες έχει βγάλει νέα updates δεν θα μπορώ να τα κατεβάσω,αν δεν βάλω πρώτα αυτό το κ..ο genuine update??:evil: :evil:

Ή δεν υπάρχει πρόβλημα οπότε να το αφήσω όπως είναι??? :confused:

• Απαντ. 522
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αργησε λιγο:mrgreen: αλλα βγηκε. Δεν ειναι ακριβως dll αλλα ενα .exe που ξεκλειδωνει την προστασια. ...κατεβαζετε το 1.5.532.0.

ΥΓ: Το exe ειναι στα Γερμανικα αλλα ειναι πολυ απλο. 2 κλικ και ειστε ετοιμοι.

ΥΓ2: Το δοκιμασα και λειτουργει κανονικα. Δηλαδη μπορω να κατεβασω manual τα updates και οτιδηποτε αλλο απο το site της Microsoft. ΑΛΛΑ σε μενα τουλαχιστον, δεν φευγει το αστερακι κατω δεξια στην μπαρα. Δεν βγαζει καποιο μυνημα, απλως δεν φευγει.

edited by madsc: όχι links παρακαλώ

Δημοσ.
Αργησε λιγο:mrgreen: αλλα βγηκε. Δεν ειναι ακριβως dll αλλα ενα .exe που ξεκλειδωνει την προστασια. Πατε εδω

και στο Third Method κατεβαζετε το 1.5.532.0.

ΥΓ: Το exe ειναι στα Γερμανικα αλλα ειναι πολυ απλο. 2 κλικ και ειστε ετοιμοι.

ΥΓ2: Το δοκιμασα και λειτουργει κανονικα. Δηλαδη μπορω να κατεβασω manual τα updates και οτιδηποτε αλλο απο το site της Microsoft. ΑΛΛΑ σε μενα τουλαχιστον' date=' δεν φευγει το αστερακι κατω δεξια στην μπαρα. Δεν βγαζει καποιο μυνημα, απλως δεν φευγει.[/quote']

Εγώ έκανα system restore και ξεμπέρδεψα.Το θέμα είναι:αν δεν το βάλω τελικά αυτό το γμμνο update και βγαίνουν νέα updates της microsoft θα μπορώ να τα κατεβάζω ή όχι???

Εσύ αφού έβαλες αυτό το .exe που λες μετά πόσα updates σου εμφάνισε διαθέσιμα για να τα κατεβάσεις?Γιατί εμένα αν πάω στο windows update μου έχει μόνο το genuine...:evil: :evil:

Δημοσ.
Εγώ έκανα system restore και ξεμπέρδεψα.Το θέμα είναι:αν δεν το βάλω τελικά αυτό το γμμνο update και βγαίνουν νέα updates της microsoft θα μπορώ να τα κατεβάζω ή όχι???

Εσύ αφού έβαλες αυτό το .exe που λες μετά πόσα updates σου εμφάνισε διαθέσιμα για να τα κατεβάσεις?Γιατί εμένα αν πάω στο windows update μου έχει μόνο το genuine...:evil: :evil:

Δεν υπαρχει αλλο update να κατεβασεις τωρα.

Δημοσ.
re paidia katevazete to genuine update tis microshit. sas leei oti den exete authentika windows. kanete install to arxeiopou sas eipa kai ola ok meta. apla ta pragmata

Και γιατί να το κατεβάσω αν δεν μου πετάει κανένα μήνυμα???Άστο εκεί που είναι μωρέ...:mrgreen: :mrgreen:

Νωρίτερα πάντως έκανα το λάθος και εγκατέστησα το αρχείο που είπες χωρίς να έxω εγκαταστήσει πρώτα το update της microsoft...:oops: :oops:

Μου την έσπασε οπότε έκανα system restore και το σούταρα...

Αν το κάνω όπως λες,μετά θα χαθούν οι σπαστικές ειδοποιήσεις που βγάζει???

Δημοσ.
re paidia katevazete to genuine update tis microshit. sas leei oti den exete authentika windows. kanete install to arxeiopou sas eipa kai ola ok meta. apla ta pragmata

Το δοκιμασα σε αλλο pc και λειτουργει αψογα!!

Δημοσ.
Άρα πρώτα βάζουμε το update της microsoft και μετά αυτό πού έδωσε ο burnin και είμαστε οκ.Σωστός??? :)

Βαζεις το update, κανεις restart (στο λεει), βαζεις το αρχειο του burnin και εισαι ετοιμος.

Δημοσ.

εμενα παντως και σε "νομιμα" και σε "παρανομα" windows δεν εχει βγαλει μηνυνα για το WGA Update ακομα εχω το 1.5.530.0 οποτε αναμενω την κυκλοφορια του νεου...

Δημοσ.

Παιδιά εγώ δεν μπορώ να βρώ τα πρόσθετα στον Internet και να επισημάνω ότι έχω τα xp χωρίς Service pack 2. Μήπως να κατέβαζα το Internet explorer service pack 1 για να δώ τα πρόσθετα.

Ευχαριστώ πολύ. :???:

Δημοσ.

Ρε παιδια σε εμενα δε δουλευει αυτο που λεει ο burnin >Δε ξερω αν κανω κατι λαθος.Σημερα το πρωι μπηκε σε εμενα το update και απο τοτε μου βγαζει το μηνυμα οτι δεν εχω αυτηεντικα windows.Καμια ιδεα καποιος?

Δημοσ.
Ρε παιδια σε εμενα δε δουλευει αυτο που λεει ο burnin >Δε ξερω αν κανω κατι λαθος.Σημερα το πρωι μπηκε σε εμενα το update και απο τοτε μου βγαζει το μηνυμα οτι δεν εχω αυτηεντικα windows.Καμια ιδεα καποιος?

Βαζεις το update των Windows, κανεις restart (στο λεει), βαζεις το αρχειο του burnin και εισαι ετοιμος.

Αν συνεχιζει να μην δουλευει, πες μας να το ψαξουμε κι αλλο.

Δημοσ.

Παιδια μολις το εφτιαξα ,αλλα οχι με τον τροπο που λετε.Ακολουθησα τις οδηγιες σου tsopk!Δηλαδη το λινκ που εδωσες φιλε μου και εφαρμοσα το 10th method και δουλεψε!!Βεβαια το χρησιμοποιησα με καποιες δικες μου τροποποιησεις...Μαλλον αυτοσχεδιασμους θα ελεγα...Ευχαριστω πολυ παιδια για τη βοηθεια σας, η οποια ηταν αμεσοτατη!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...