Προς το περιεχόμενο

XP update for genuine copy

Stuff

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μπορεί κάποιος να μου στείλει κι εμένα pm που να εξηγεί πως λαμβάνω pm, για να μπορέσω να ζητήσω pm με το pm του .dll. Αν γίνεται να το στείλετε am, που δεν έχει πολύ κίνηση.

Πάντως όποιος θέλει pm αυτό είναι το κατάλληλο thread για να το εκφράσει. Το στέκι του φετιχιστή των pm! :P

• Απαντ. 522
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όλη αυτή η φασαρία για το τίποτα μου φαίνεται... Γιατί επιλέξατε να εγκαταστήσετε το συγκεκριμένο update; Αφού υπάρχει δυνατότητα να κατεβάσεις τα υπόλοιπα (με custom update βέβαια...)

Δημοσ.
An krinei kapoios admin oti to parakato post den armozei me tous kanones tou forum as to kleidosei/diagrapsei.

Ean anoiksete ton Internet Explorer > Tools > Manage Add-Ons kai epileksete

Show add ons that have been used by IE. Tha vreite kai to "Windows Genuine Advantage" opou mporeite na to kanete disable.

Den exei na kanei tipota me cracks/serials' date=' apla ginetai disable ena feature ton Windows.[/quote']

Σε μένα ευτυχώς δεν υπάρχει αυτή η επιλογή εκεί που λες....:mrgreen: :mrgreen: Άρα δεν έχω πρόβλημα έτσι??:twisted:

Δημοσ.
Αν μπορεί κάποιος να μου στείλει κι εμένα pm που να εξηγεί πως λαμβάνω pm' date=' για να μπορέσω να ζητήσω pm με το pm του .dll. Αν γίνεται να το στείλετε am, που δεν έχει πολύ κίνηση.

Πάντως όποιος θέλει pm αυτό είναι το κατάλληλο thread για να το εκφράσει. Το στέκι του φετιχιστή των pm! :P

Το site παρέχει και δωρεάν συνταγές από την κυρία Νίτσα!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Κρίμα που έγινε locked...:( :(

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εκανε κανείς Windows update σήμερα ? -Πάλι τα ίδια !

-Μια νέα έκδοση σαν αναγκαστικό πακέτο αναβαθμισης του update σύστημα καταβαίνει τώρα ,που έχει νέα έκδοση ενός παλιού windows Genuine Advantage Validation Tool (KB892130)-Ξέρει κανείς πως απενεργοποιειται ?

Δημοσ.

Δεν εκανα ακομα update εγω αλλα ειδα οτι κυκλοφορησε η νεα εκδοση του "παρακαμπτηριου" dll. Μη πλακωσετε ολοι για pm, ψαξτε το πρωτα λιγο.;-)

Δημοσ.
Εγω εκανα update, περασα και το καινουργιο dll και ολα οκ!:mrgreen:

Εγώ προς το παρόν αν και έχω "γνήσια" windows δεν μου έχει κάνει κάποιο πρόβλημα το συγκεκριμένο update...:mrgreen: :mrgreen:

Μακάρι να μη μου κάνει ποτέ πρόβλημα,αλλά άμα χρειαστεί ελπίζω να μου προμηθεύσει κάποιος το νέο .dll... :) :)

• Super Moderators
Δημοσ.

Διαγράφονται τα ανούσια posts με κείμενο "ένα pm κι από εδώ". :evil:

ΑΝ θέλετε να σας στείλει κάποιος pm, ΤΟΤΕ στείλτε εσείς ένα σε αυτόν.

Σας φαίνεται δύσκολο σαν ιδέα;

Επίσης υπενθυμίζω τους Όρους Χρήσης του forum, σύμφωνα με τους οποίους απαγορεύεται η αναζήτηση ή η προσφορά παράνομου λογισμικού. Και ο νοών νοείτο.

Δημοσ.
Διαγράφονται τα ανούσια posts με κείμενο "ένα pm κι από εδώ". :evil:

ΑΝ θέλετε να σας στείλει κάποιος pm' date=' ΤΟΤΕ στείλτε εσείς ένα σε αυτόν.

Σας φαίνεται δύσκολο σαν ιδέα;

Επίσης υπενθυμίζω τους Όρους Χρήσης του forum, σύμφωνα με τους οποίους [b']απαγορεύεται η αναζήτηση ή η προσφορά παράνομου λογισμικού[/b]. Και ο νοών νοείτο.

Το κακό είναι ότι δεν πρόλαβα να το κατεβάσω το crack...:cry: :cry:

Έχεις δίκιο όμως,έπρεπε να στείλω pm και να το ζητήσω από κάποιον...Sorry ...:oops: :oops:

Οπότε αν μπορεί κάποιος να μου το στείλει με ένα pm,τον ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
Εισαι φοβερος...παραδεχεσαι οτι εχει δικιο που σου λεει να στειλεις PM και να το ζητησεις και στην αμεσως επομενη φραση ξανακανεις το ιδιο!:-D

Ελα μωρέ τώρα κι εσένα τι σε κόφτει???:-? :-?

Δημοσ.
Δεν εκανα ακομα update εγω αλλα ειδα οτι κυκλοφορησε η νεα εκδοση του "παρακαμπτηριου" dll. Μη πλακωσετε ολοι για pm, ψαξτε το πρωτα λιγο.;-)

Kάθε φορά που βάζω οποιοδήποτε *.dll από αυτά που "κυκλοφορούν", ζητα

πάλι να κάνει εγκατάσταση το Windows Genuine Advantage Validation Tool (KB892130) (και με μήνυμα Support ID : 0x8ddd1008 ] To get updates , you must first validate your Windows software . Validation assures that you are using an authentic and fully ...)

-Κανω και reboot προτού κάνω update,τα ίδια-Εχω δοκιμάσει και patches,τίποτε,καμιά ιδέα (ή με PM κανένα πιό "σωστό" dll που νομίζετε ότι θα δουλέψει ?)

Δημοσ.
Kάθε φορά που βάζω οποιοδήποτε *.dll από αυτά που "κυκλοφορούν"' date=' ζητα

πάλι να κάνει εγκατάσταση το Windows Genuine Advantage Validation Tool (KB892130) (και με μήνυμα Support ID : 0x8ddd1008 '] To get updates , you must first validate your Windows software . Validation assures that you are using an authentic and fully ...)

-Κανω και reboot προτού κάνω update,τα ίδια-Εχω δοκιμάσει και patches,τίποτε,καμιά ιδέα (ή με PM κανένα πιό "σωστό" dll που νομίζετε ότι θα δουλέψει ?)

kai emena mou zitise na kanei egkatastasi ti nea ekdosi tou Windows Genuine Advantage Validation Tool kai fisika tin akirosa. ebala to neo dll kai de mou zitise meta na kano install :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...