takis456 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Επειδή δεν έχω πειρατικά XP, μπορεί κάποιος να βγάλει screenshots απτα banerakia να τα δούμε?
Crawl_From_Death Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 bvb7 , ekkli , deathlok , admin.iekep , k_w_t εχετε pm
bvb7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 το εκανα απο την taskbar εφυγε αλλα στο logon παραμενει η ΄σταμπα΄
skiabox Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 απο οτι εχω καταλαβει αν αφησεις τα automatic δεν εχεις ποτε προβλημα.αντιθετα αν πας manual τοτε αναγκαστικα τα κανει install ολα (εγω τουλαχιστον δε βρηκα τροπο να επιλεγεις ποια updates θες) οποτε γινεται install και το genuine οποτε μετα θες axhelper.Επισης στο παλιο μου λειτουργικο παρατηρησα το εξης : Στο shutdown στη μεσαια επιλογη (turn off) εχουν προστεθει καποια options-σου λεει να πατησεις turn off για να εγκατασταθουν καποια updates.
Crawl_From_Death Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 απο οτι εχω καταλαβει αν αφησεις τα automatic δεν εχεις ποτε προβλημα.αντιθετα αν πας manual τοτε αναγκαστικα τα κανει install ολα (εγω τουλαχιστον δε βρηκα τροπο να επιλεγεις ποια updates θες) οποτε γινεται install και το genuine οποτε μετα θες axhelper.Επισης στο παλιο μου λειτουργικο παρατηρησα το εξης : Στο shutdown στη μεσαια επιλογη (turn off) εχουν προστεθει καποια options-σου λεει να πατησεις turn off για να εγκατασταθουν καποια updates. kammia sxesh file sto manually update sou exei ena tetragwno opou to tickareis h oxi an 8es na egkatasthseis to sygkekrimeno updare h oxi.
FarCry Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 @Crawl_From_Death to WGA sto manually to egkathistas oposdipote gia na sou anoiksei to windows update kai na epilekseis opos les ta updates. de ginetai allios. eno me to automatic epeidi ta katebazei automatos kai ta egkathista de sou katebazei to WGA. auto ithele na pei o skiabox. to kanei to service kai oxi esi. epipleon epeidi me to automatic sou katebazei automatos ola ta critical updates kalitera gia na min exeis problimata sto mellon me to WGA to kaneis me to automatic kai glitoneis to mpela. outos i allos tha egkathistouses ola ta critical updates kai stis 2 periptoseis. den anaferomai sta optional
Dark_son20 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 prosekse kaneis oti i ms evale to WGA sta critical??? opote to katevazeis akoma kai me ta automatic...sinexizeis na exeis critical updates alla exeis kai to popup...
Crawl_From_Death Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 [offtopic] Kala re dark_son20 5 kai kati post sto insomnia? heheh [/offtopic] Giauto eipa na katebasete manually ta updates gia na glutwsete ayto pou eipe o dark_son20 @FarCry An prosekses exei bgalei epipleon san patchaki gia to WGA egw auto prospa8ousa na ekshghsw ston skiabox. bebaia kai egka8ista to wga sthn arxh apla molis to egkatasthseis den proxwras sto validation , kleineis ton IE , egka8istas to "kalo" {mesw pm panta:-D } kai otan 8a kaneis manually update den egka8istas sta critical hotfixes to arxeio Windows Genuine Advantage Notification (KB905474).
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Ενα καλο παιδι να στειλει ενα PM και σε εμενα!
Dark_son20 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 apla epidi varieme na psaxno kathe fora kai ta pataw ola na katevoun ;P to offtopic den to piasa :S
madsc Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Αν θέλετε να κατεβάζετε από την MS τα critical updates ( σε full μορφή ) ή manually αργά ή γρήγορα θα εγκαταστήσετε to WGA critical update. Όπως επίσης αν θέλετε να κατεβάζετε τα non-critical, ή άλλα καλούδια από την MS (π.χ. DirectX) πάλι θα χρειαστεί να πιστοποιήσετε το λειτουργικό σας ως γνήσιο. Το πιο πρόσφατο WGA είναι το KB905474. Θα χρειαστεί να το κάνετε εγκατάσταση αυτό, το οποίο εγκαθιστά ένα πολυσυζητημένο *.dll στο %systemdrive%\WINDOWS\system32 στην νυν έκδοση του wga. Αυτό το dll είναι υπεύθυνο για τον έλεγχο του λειτουργικού σας ως genuine. Οπότε αφού κάνετε εγκατάσταση το Windows Genuine Advantage Notification (KB905474) τότε απαντήστε στα pm σας. Αν κάνετε το αντίστροφο δηλ πρώτα να απαντήσετε στα pm σας και μετά κατεβάσετε το wga από την MS γίνεται overwrite ότι αλλάξατε οπότε φτου κ από την αρχή. Μόλις τελειώσετε τη διαδικασία, δεν θα πρέπει να σας βγάζει το ΚΒ905474 στα updates που σας λείπουν. Πηγαίνετε σε αυτό το link π.χ. κ πατήστε το κουμπί [Continue] Validation Required. Tο [Continue] θα πρέπει να μετατραπεί σε [Download] Genuine Microsoft Software, σε ένα γνήσιο λειτουργικό ας πούμε. Εδώ σας εξηγώ πως λειτουργεί ο έλεγχος του WGA περιληπτικά κ πως θα συμπεριφερόταν ένα σωστό σύστημα σε αυτόν τον έλεγχο. Δυστυχώς παραπάνω πράγματα δεν μπορώ να αναφέρω μιας και είναι "ευαίσθητη" υπόθεση αλλά τη συνέχεια δεν είναι δύσκολο να τη φανταστείτε... /sc
Gary_Kokkin Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Mε το προγραμμα trixie ενεργοποιημένο ,και επιλογή manual updates ,άν δεν επιλεξω επιλογή να εγκαταστήσω το KB905474 ,οι υπόλοιπες αναβαθμίσεις λειτουργούν ακόμα....μπορεί το πρόβλημα να είναι μόνο στο auto updates,αλλά για καλό και για κακό ένα PM και σε μένα ,όποιος έχει την καλοσύνη. Επίσης μια λύση είναι η παρακάτω που βρήκα σε forum : Start -> Run type: regedt32 Edit -> Find type: WGA search and delete any folder with WGA or WGAnotify. Reboot and it's good!
kostelo Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Εγω βρηκα τη νεα εκδοση του "αγορασμενου" dll και την εβαλα κατευθειαν με overwrite πανω στην αλλη πριν να κανω update οταν κυκλοφορησε αυτη η μλκια απ τη microsoft και ετσι μολις πηγα μετα να κανω, δε μου το εμφανισε καν στις απαραιτητες ενημερωσεις ουτε και με αυτοματατο τροπο ουτε και με manual, γιατι λογικα εβλεπε οτι ειχα την καινουρια εκδοση του "τροποποιημενου" dll.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.