lazaross Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Στις ρυθμισεις να επιλεξω ποιοτητα ή αποδοση; ή να το αφησω στην μεση; επισης τι αλλες ρυθμισεις μου προτεινετε να κανω για να εχω την μεγιστη αποδοση σε παιχνιδια;
billpeppas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Στην ποιότητα γιατί μερικά games έχουν μεγάλα προβλήματα στην απεικόνιση αν τα βάλεις στο performance. [ p.x. Doom III, NFSU2, etc ]
lazaross Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 επισης στα παιχνδια οταν βαλω και video out δεν απεικονιζονται καλα, αλλα ξεφευγει λιγο αριστερα και πανω, με αποτελεσμα να μην φαινονται ορισμενα πραγματα στην τηλεοραση, ενω φαινονται στον υπολογιστη.. στην επιφανεια εργασιας ομως δεν υπαρχει τετοιο προβλημα.. μηπως φταιει οτι εχω βαλει το παιχνδιια σε αναλυση 1280χ960 και υπαρχει περιπτωση να μην αλλαζει την τηλεορασης;
lazaross Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 ξερει κανεις να απαντησει; και τιποτα αλλες ρυθμισεις; υπαρχει καποιο site που να λεει τι ρυθμισεις θελει για την μεγιστη αποδοση της εν' λογω καρτας;
Stormwatch Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Κατεβασε το AtiTool http://www.techpowerup.com/atitool/ και καποιους modded drivers π.χ http://dl.techpowerup.com/softmod/softmod.5-7_xp-2k_dd_24085.exe και με τη βοηθεια του Atitool κανε ενα overclock Οι default τιμες τις καρτας ειναι core-->250 και memory-->200 Πηγαινει ΑΝΕΤΑ σε 400,220 απο 250,200 αντιστοιχα και οι αυξηση στις επιδοσεις ειναι θεαματικη. Αν μαλιστα εχει επανω γρηγοροτερες μνημες (Samsung 4 και οχι 5 που εχει συνηθως) μπορεις να πας πανω απο 220... Το Atitool πιθανοτατα θα σου δωσει λυση και για τα προβληματακια που εχεις. Οσο για επιλογες ποιοτητα....
lazaross Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 και θα παει στα 400,220 χωρις να χρειαστει να κανω overclocking? και οταν λες Modded drivers τι εννοεις; εχω κατεβασει και εγκαταστησει τους πιο προσφατους drivers.
Ailuros Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Στην ποιότητα γιατί μερικά games έχουν μεγάλα προβλήματα στην απεικόνιση αν τα βάλεις στο performance. [ p.x. Doom III, NFSU2, etc ] Αυτό πάει τώρα στις γενικές ρυθμίσεις (που θα προτιμούσα να τις προσαρμόζει ο χρήστης μόνος του) ή στις ρυθμίσεις που αφορούν το LOD (MIPmap, textures);
MY80- Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 επισης στα παιχνδια οταν βαλω και video out δεν απεικονιζονται καλα, αλλα ξεφευγει λιγο αριστερα και πανω, με αποτελεσμα να μην φαινονται ορισμενα πραγματα στην τηλεοραση, ενω φαινονται στον υπολογιστη.. IIRC, h megisth analysh pou epitrepei h ati gia standard tv einai 1024x768. Se megalyteres analyseis apla sou dinei ena "virtual desktop" sthn analysh pou zhthses. Dokimase na kaneis force sthn tv mia analysh megalyterh apo 1024x768 kai tha katalaveis ti ennow Outws h allws, se standard tvs den exei kai kanena idiaitero nohma na xrhsimopoioume poly ypshles analyseis se games.
Stormwatch Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 "και θα παει στα 400,220 χωρις να χρειαστει να κανω overclocking?" Σαφως και θα κανεις overclock....αλλα η καρτα δεν μασαει.Στην ουσια η 9550 εχει τον ιδιο πυρηνα με την 9600, ο οποιος στα πιο ακριβα μοντελα δουλευει μεχρι και τα 500MHz.Απλα στην 9550 δουλευει underclocked. Αυτη ακριβως την καρτα εχω και τη δουλευω στα 400,220 σε ενα κουτι που φτανει τους 50C (ας ειναι καλα ο Prescott..) χωρις κανενα προβλημα. Κανε ενα benchmark πριν και μετα το overclock και θα ενθουσιαστεις. Σε δευτερο σταδιο μπορεις να flashαρεις και το bios της καρτας και να την κανεις 9600.Εγω αναβαθμισα το bios με μιας 9600Pro οποτε οι default χρονισμοι της καρτας ειναι πλεον 391,202...
lazaross Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 IIRC, h megisth analysh pou epitrepei h ati gia standard tv einai 1024x768. Se megalyteres analyseis apla sou dinei ena "virtual desktop" sthn analysh pou zhthses. Dokimase na kaneis force sthn tv mia analysh megalyterh apo 1024x768 kai tha katalaveis ti ennow Outws h allws, se standard tvs den exei kai kanena idiaitero nohma na xrhsimopoioume poly ypshles analyseis se games.ναι αυτο ειναι. η τηλεοραση δεν υποστηριζει παραπανω αναλυση.. Stormwatch αυτα που μου λες μου ακουγονται υπερφυσικα! ιδεα δεν εχω απο overclocking!! θα χρειαστω υδροψυξη ή τιποτα ανεμηστηρακια..;
Stormwatch Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 "Stormwatch αυτα που μου λες μου ακουγονται υπερφυσικα! ιδεα δεν εχω απο overclocking!! θα χρειαστω υδροψυξη ή τιποτα ανεμηστηρακια..;" Τιποτα απολυτως...μονο το Atitool και τους modded drivers που επιτρεπουν overclock.Οι official κλειδωνουν τα clocks...
r3conn3ct Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Μήπως ξέρει κανεις να μου απαντήσει? Προσπαθώ να συνδέσω τον υπολογιστή μου με την τηλεόραση με ένα καλώδιο αλλα αυτό που δείχνει στην τηλεόραση είναι, ότι βλέπω στην οθόνη του υπολογιστή το βλέπω και στην τηλεόραση αλλα ασπρόμαυρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.