MariaTs. Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Kατ'αρχήν τι είναι το ftp; :? Εγκατέστησα το Smart FTP! Δεν έχω ιδέα πως λειτουργεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα, όπως και οποιοδήποτε για ftp. Μπορεί κάποιος να σημειώσει πως μπορώ να το θέσω σε λειτουργία, ώστε να καταφέρω να κατεβάσω κάποια αρχεία μέσω αυτού, αλλά ακόμη και να κάνω upload κάποιων δικών μου! :neutral:
tsakonas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Kατ'αρχήν τι είναι το ftp; :? Εγκατέστησα το Smart FTP! Δεν έχω ιδέα πως λειτουργεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα' date=' όπως και οποιοδήποτε για ftp. Μπορεί κάποιος να σημειώσει πως μπορώ να το θέσω σε λειτουργία, ώστε να καταφέρω να κατεβάσω κάποια αρχεία μέσω αυτού, αλλά ακόμη και να κάνω upload κάποιων δικών μου! :neutral:[/quote'] εεεεε....... FTP= File Transfer Protocol . Δεν ειναι οπως τα DC++,kazaa klp οπου ειναι ολοι μαζι μεσα.Ειναι κατι σαν πριβε δλδ μεταξυ 2-3-4 φιλων μεταφορα αρχειων Η αν βρεις καποιο FTP server kai σου δωσουν link και access kai kai kai.... εχει καποιος/α που να γνωριζεις? η απλα θες να το ανοιξεις και να αρχισεις να ανεβοκατεβαζεις? Οταν λοιπον βρεις server τοτε δεν ειναι τιποτα δυσκολο!! το δυσκολο ειναι να το βρεις!!
MariaTs. Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Σου έκανε εντύπωση η απορία της άσχετης, ε; Τι να κάνω' εγώ εισχωρώ στην τεχνολογία με 1η!!! Ευχαριστώ για την ερμηνεία του ftp! Από κει και πέρα τι γίνεται; Αν πάλι το Smart FTP δεν το'χει δουλέψει κανείς, θα το εκτιμούσα αν μου προτείνατε κάποιο εύκολο πρόγραμμα στη χρήση με τις ανάλογες ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω!
tsakonas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Σου έκανε εντύπωση η απορία της άσχετης' date=' ε; Τι να κάνω' εγώ εισχωρώ στην τεχνολογία με 1η!!! Ευχαριστώ για την ερμηνεία του ftp! Από κει και πέρα τι γίνεται; Αν πάλι το Smart FTP δεν το'χει δουλέψει κανείς, θα το εκτιμούσα αν μου προτείνατε κάποιο εύκολο πρόγραμμα στη χρήση με τις ανάλογες ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω![/quote'] Μπα οχι δεν με παραξενεψε καθολου,λογικο ειναι κατι που το ακους πρωτη φορα να μην ξες τι ειναι ...δεν μου ειπες ομως!! Τι να το κανεις το FTP ?? βρηκες server ?? το SmartFtp to xa k egw...απλο ειναι,το flashFxp επισης πολυ καλο,ειναι και στα files tou insomnia.πες μας και τι θες να κανεις!!
MariaTs. Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Ναι κάτι βρήκα και θέλω να κατεβάσω! Ο απλός τρόπος δεν γινόταν και μέσα στην σελίδα ανέφερε το πρόγραμμα αυτό για να κατεβάσω τα αρχεία που έψαχνα και τελικά βρήκα. Τελικά βρήκα έναν on-line οδηγό ρυθμίσεων του SmartFTP και το ψιλοενεργοποίησα! Άντε να δούμε τι θα καταφέρω!
comfuzio Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 MariaTS. to Ftp opos eipe kai o filos tsakonas einai FTP= File Transfer Protocol. Alla me auto to programa fortoneis ston web server sou tis istoselides p.x. ego exo to site http://www.comfuzio.com to protokolo pou xrisimopeio gia na anebaso tis selides mou H ta opoia arxeia thelo na peraso einai ftp.comfuzio.com kai panta stin port 21 ektelite auti i upiresia. Ena Polu kalo programa einai to filezilla einai freeware kai to kalitero pou exo dei an to thes steile mou pm na sou doso link gia download. Pantos kalo tha itan min trexei upiresia FTP sto pc xoris firewall giati anoigeis port gia epithesi. Elpizo na boithisa
comfuzio Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Kai kalo tha itan gia download manager na baleis to DAP i to getright ta opoia katebazoun apo FTP servers kai einai pio filika pros ton xristi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.