random Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 το απόλυτο air cooled case: 70 fans! http://www.peteredge.orcon.net.nz/casepics.htm
nk_surfer Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Θα θέλα να ακούσω και πως κάνει όμως???? Θα σαι στο δίπλα δωμάτιο και θα το ακούς, να μην πω ότι θα σου ρχέται και ένα αεράκι..... Ή θα πηγαίνεις να βάλεις DVD με φόβο μην σου πάρει κάνα δάχτυλο.....
manosone Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Κι αμα σε ρουφηξει μεσα τι κανεις? Ασε που θα μεζευει και οτι ιπταμενο κινειται.π.χ σκονη,μυγακια,κουνουπια(απο τα μεγαλα)κτλ.. Κατα τα αλλα εμενα μου αρεσει
billpeppas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δεν διάλεξε τους καλύτερους fans, έπρεπε να πάρει τους 120άρηδες της Delta..περί τα 200CFM έκαστος... ...αλλά θα έπρεπε να πάρει και κανά αεροδιάδρομο με τους delta.
DrLo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Πλάκα έχει αλλά χαζό μου φαίνεται. Πολύ αμφιβάλλω αν η όποια ψύξη από τον αέρα είναι αρκετή για να αντισταθίσει την θερμότητα από την ηλεκτρική κατανάλωση .... τι κάθομαι και λέω ... ?
trospe Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Τουλάχιστον το καλοκαίρι μαζί με την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια,θα μαζεύεις και λίγο αεράκι Σκέψου να γίνει κανένα βραχυκύκλωμα,να ξεκινάει ο υπολογιστής,να μην βγάζει εικόνα και εσύ να πρέπει να βρείς τι βραχυκυκλώνει! :twisted: :twisted: Και αν βάλεις στην ξεφτίλα 5 εβρό τον ανεμιστήρα επί 70....παίρνεις μια πολύ καλή υδρόψυξη...;-) και ένα pcάκι με τα ρέστα.. :-P
lazaross Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Πλάκα έχει αλλά χαζό μου φαίνεται. Πολύ αμφιβάλλω αν η όποια ψύξη από τον αέρα είναι αρκετή για να αντισταθίσει την θερμότητα από την ηλεκτρική κατανάλωση .... τι κάθομαι και λέω ... ?After prolonged use it remains pretty constant at about 23 - 24 degrees Centigrade.
YDinopoulos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δεν διάλεξε τους καλύτερους fans' date=' έπρεπε να πάρει τους 120άρηδες της Delta..περί τα 200CFM έκαστος... ...αλλά θα έπρεπε να πάρει και κανά αεροδιάδρομο με τους delta.[/quote'] Βασικα αν διαβαζες λιιιιγο προσεκτικότερα, θα καταλαβαινες οτι ολη η ιστορια ξεκινα απο το μαγαζι που δουλευει. Τα κουτια που τους δινουν για συναρμολογηση, ερχονται με 2-3 80αρηδες ανεμηστιρες που δεν χρειαζονται, αρα και μαζευονται !
DrLo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 After prolonged use it remains pretty constant at about 23 - 24 degrees Centigrade. Πόση κατανάλωση (W) ναέχει άραγε ένας ανεμιστήρας ? Σε αυτό εδώ http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.802217 διαβάζω 2.4W x 70 = 168W. Θες και ένα τροφοδοτικό μόνο για τους ανεμιστήρες. Να μη βγάζει άλλα 10W και αυτό. Σύνολο ~180 W που στη τελική είναι θερμότητα. (ο ανεμιστήρας στο δωμάτιό μου λέει 55w -> διάμετρος 33cm και κοστίζει σίγουρα λιγότερο από 70 ανεμιστηράκια - Τον moddάρω στο καπάκι του tower και είμαι ok) Τώρα ... Για να βγάζει 23 βαθμούς πάει να πεί ότι βρίσκεται σε περιβάλλον με μικρότερη από αυτή (άρα το χειμώνα θα τον ψιλοδαγκωσεις) ακόμα κι αν δεν λάβεις υπ' όψη σου Στο πολυτεχνείο κάναμε προγραμματάκια που υπολόγιζες την αύξηση θερμοκρασίας ενός χώρου (και με αερισμό) όταν του έβαζες μια πηγή θερμότητας (180 W). Θα το ψάξω .... Στη τελική ... πλάκα έχει και πλάκα κάνω, μη το πάρουμε στα σοβαρά.
Fireball Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Χα το απόλυτο χάσιμο χρόνου. Άν έβαζε έναν μεγάλο ανεμιστήρα, σάν αυτόν με την βάση που έχουμε στα σπίτια σε πέντε λεπτά θα ήταν έτοιμος και χωρίς φασαρία με καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό δουλεύει καλύτερα όπως βλέπετε και δένει και με το περιβάλον : http://yosi-pcl.eng.tau.ac.il/oded/pics/Misc/pc-CPU-fan.jpg κόστος 10 evro χόνος τοποθέτησης 1 λεπτό, οδηγίες χρήσης μέσα στο κουτί του ανεμιστήρα
redxaris Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 καλη και φτηνη λυση η παραπανω ειδικα το καλοκαιρι γιατι κλεινεις το pc και τον ριχνεις πανω σου να μην ζεσταινεσε και εσυ οποτε σου ερχετε 2σε1!!!!! πλακα πλακα το ειχα κανει και αυτο το 2004 με ενα p4 με σπαζμενο ανεμιστηρακι γιατι ειχε σπασει σαββατοκυριακο και δεν ειχε πουθενα να αγορασω!!!
paschalia Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 [οφτοπικ μοντ ον] Ειδα αυτη την εικονα και μου θυμισε το πληρως aircondition ιζομενο κουτι .[/οφτοπικ]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.