Προς το περιεχόμενο

Χαλάνε ποτέ τα Usb sticks?

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ είχα πάρει από το e-shop ένα 256αρι πρίν 2 χρόνια (η μάρκα δεν φαίνεται πλέον) και δουλεύει μια χαρά. Θεωρητικά μπορούν να κάνουν 1.000.000 εγγραφές / διαγραφές ...

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω εχω βαλει στο ματι ενα της sandisk. Στο e-shop το εχει σιγουρα, ισως κι αλλου.

Ενα twinmos και ενα tranced που εχω δυο χρονια, μου δουλευουν ακομη.

Δημοσ.

Εμένα μου χάλασε ένα Apacer 512MB σε ένα μήνα από όταν το πήρα. O αντικαταστάτης του δουλεύει ΟΚ για 5-6 μήνες τώρα. Χρήση καθημερινή, αλλά όχι εντατική.

Δημοσ.

enas filos exei kapsei 2 ;p ta opia den ta vlepei ka8olou to mixanima , as pame stin afentia m twra ;p ixa agorasi prin 2 xronia ena 32ari pws 45eyaious meta apo ena 5mino liturgias enw egrafa kanonika ta arxia otan pigena na ta diavasw itane katestramena :P

Δημοσ.

Είχα πάρει ένα 128 της Pretec.. πολύ όμορφο μικρό και διακριτικό όχι σαν κάτι παντόφλες που κυκλοφορούν. Έλα ομως που μετά απο 1 χρόνο.. ξαφνικά το βάζω στην usb και απλά δεν δούλευε... είχα ένα σωρό αρχεία μέσα και $%^&^..

Δημοσ.

Paidia ta kala USB einai san ta kinhta.Oso ligotero ta kataponeis pesimata kakh xrhsh,synexeia syndemeno sth usb,ktl) toso pio grhgora xalane.An ta prosexeis k einai kalh pioththas antexoun xronia.

Δημοσ.

Εχω ενα USB Stick περίπου 2 χρόνια (128mb είναι μόνο αλλα για την δουλειά που το χρειάζομαι είναι μια χαρά) και δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα. Το βάζω το βγάζω οποτε να'ναι, χωρίς κατάργηση απο τα Windows και φυσικά δε μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. Επίσης το έχω σαν μπρελόκ στα κλειδιά και τρώει αρκετή κακομεταχείριση.

Δημοσ.
Γι' αυτό προτίμησε κάποιο με μεγάλη εγγύηση. ;-)

Το θέμα δεν είναι η εγγύηση και η αξία του, αλλά τα αρχεία που έχει μέσα. Αν εμένα μου χαλάσει και χάσω τα αρχεία μου τι να την κάνω μετά την εγγύηση...

Δημοσ.

Τα USB χρησιμοποιούν τεχνολογία μνήμης Flash Eprom. Οι Flash EPROM μνήμες εχουν περιορισμό στο σβησιμο-γράψιμο μιας θέσης μνημης, ανάλογα με τον κατασκευαστή του Chip, περίπου 100.000 φορές. Λόγω της φύσης του file system ειναι δυνατό, η εγγραφή και διαγραφή ενός αρχείου, να προκαλέσει πολλαπλα γραψίματα-σβησίματα σε κάποια θέση μνημης της Flash. Πρακτικά αν χρησιμοποιείτε το USB για μεταφορά/αποθήκευση αρχειων το παραπάνω όριο ειναι πολύ μεγαλό. Μη χρησιμοποιείτε τα USB για εργασία, κατευθείαν (πχ. ανάπτυξη ενός προγράμματος με συνεχείς αλλαγές και compilation), δουλεύετε στον σκληρό και μεταφέρετε τα αρχεία όταν αυτό χρειάζεται.

Δημοσ.
Το θέμα δεν είναι η εγγύηση και η αξία του, αλλά τα αρχεία που έχει μέσα. Αν εμένα μου χαλάσει και χάσω τα αρχεία μου τι να την κάνω μετά την εγγύηση...

Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να εμπιστεύεται σε USB stick τα αρχεία του, χωρίς να τα έχει backup πουθενά αλλού. Αν εσύ είσαι ένας από αυτούς πάντως, θα σε συμβούλευα να γράφεις σε 1-2 DVD και σε CD ακόμα καλύτερα, τα αρχεία που δεν θες να χάσεις με τίποτα.

Δημοσ.

Υπάρχει κανένα διαγνωστικό πρόγραμμα που να κανει τεστς και να μετρά σε τι κατάσταση είναι ενα usb stick?

Ωστε να το αποσυρουμε πριν χαλασει οριστικα?

Δημοσ.

Μετα απο ποσα χρονια χρησης θεωρειτε χρησιμο να αποσυρει κανεις το usb stick του πριν του παρουσιασει προβληματα και χασει τα δεδομενα του?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...