Προς το περιεχόμενο

Χαλάνε ποτέ τα Usb sticks?

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εννοώ αν υπαρχει φθορά από το γράψιμο-σβήσιμο δεδομένων.

Ειναι γνωστο σε ολους βεβαια οτι αφου δεν υπαρχουν μηχανικά μέρη-μετακινουμενα-εχουν μεγαλη σχετικα αντοχή.

Τι σημαίνει αυτό ομως? Οτι δεν φθείρονται και δεν καταστρεφονται?

Δεν βγαζουν read-write errors? Παιζει ρολο ποιος ειναι ο κατασκευαστης?

Εχει χαλάσει σε κανεναν? Ποσο συντομα και τι μαρκα ήταν?

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχω ένα kingston 512 mb από τότε που πρωτοβγήκε στην αγορά με 5 χρόνια εγγύηση.

Το χρησιμοποιώ σχεδόν κάθε μέρα και δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα.

Κάποιο χαλασμένο δεν έχω δει ακόμα. Έχω δει μόνο φθορές στο περίβλημα τους, στα πλαστικά μέρη δλδ, που οφείλονται άλλα στην κακή χρήση και άλλα στην κακή ποίτητα κατασκευής.

Δημοσ.

Ολες συσκευές είναι και μπορούν να χαλάσουν ανα

πάσα στιγμή! Πάντως για μένα κορυφαία είναι τα

Transcent σε USB sticks. Αθάνατα!

Δημοσ.

Exw ena USB stick ths RUNDISK.Taiwaneziko vevaia h marka alla to exw edw ki ena xrono kai den exei pa8ei tipota kai to exw mazi mou kai to xrhsimopoiw opws kai to kinhto mou.Se sxesh me ta floppy...Allh fash

Δημοσ.

ego exo ena Transcent edo kai dio xronia

me kathimerinh kai ''sklhrh'' xrhsh den exei pathei tipota apolytos

den einai opos oi disketes pou meta apo 10 xrhseis xalane

kai pleon oi times tou einai toso kales pou theoro oti einai mazoxismos kapoios na doulevei me disketes, an den einai veveos aparaithto

Δημοσ.

Ki emena mou xalase ena agnostis proeleysis usb stick. Isos na itan taiwaneziko, den thimamai. Kratise ena xrono kai kati. Den mou to anagnorize os exoteriki syskeyi. Pantos oli i seira tis kingston einai me diafora ta grigorotera simfona me to teleftaio sigritiko tou pc mag.

Δημοσ.

Πολύ δύσκολα χαλάνε, αλλά θα πρέπει να δείξεις προσοχή κατά την αφαίρεση τους από το pc. Καλό είναι να ακολουθείται η διαδικασία με το "σβήσιμό" τους μέσα από τα windows για να σταματήσει η χρήση τους και έπειτα να αφαιρούνται.

Φιλικά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...