Προς το περιεχόμενο

Copy - Paste απο οθόνη σε οθόνη

wardog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ίσως ακουστεί ηλίθιο αυτό που θα ρωτήσω...

Στο γραφείο μου έχω 2 υπολογιστές και 2 οθόνες μπροστά μου. Πολλές φορές περνάω στοιχεία απο τον ένα υπολογιστή στον πρόγραμμα ERP που έχει ο άλλος υπολογιστής.

Θα ήτανε πολύ βολικό εάν μπορούσα να κάνω copy κάποια δεδομένα απο την μία οθόνη και μετά να τα κάνω paste στην άλλη οθόνη. Εδώ να σημειώσω πως οι 2 υπολογιστές είναι συνδεδεμένοι στο ίδιο LAN.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Ίσως δέν το έθεσα σωστά.

Μήπως drag 'n drop θα ήτανε πιο σωστός όρος?

Δηλαδή drag 'n drop δεδομένα απο τη μία οθόνη στην άλλη.

Δημοσ.

Στο γραφείο μου έχω 2 υπολογιστές και 2 οθόνες μπροστά μου. Πολλές φορές περνάω στοιχεία απο τον ένα υπολογιστή στον πρόγραμμα ERP που έχει ο άλλος υπολογιστής.

Θα ήτανε πολύ βολικό εάν μπορούσα να κάνω copy κάποια δεδομένα απο την μία οθόνη και μετά να τα κάνω paste στην άλλη οθόνη. Εδώ να σημειώσω πως οι 2 υπολογιστές είναι συνδεδεμένοι στο ίδιο LAN.

file mou to provlima sou pisteyo pos mono enas tropos mpori na sou to lisi kai aytos legete Remote Desktop to prosferoun kai ta idia ta windows xp vlepis to Desktop tou dipla ipologisti i kai opoiou allou thes afou kaneis tis ligostes kai aples rithmisis pou xriazete... opos episis mporis na xrisimopoiisis apo to start\programs\accessories\System tools\files and settings transfer wizard

exei epilogi kai gia local network

Δημοσ.

δοκίμασε αυτό

http://www.interdesigner.com/downloads/NetworkClipboard_setup.exe

Δημοσ.

ginetai me ena ypologisth kai mia o8onh...:razz: ekana la8ow parapanw(gmt thn viasynh mou)

:)

efoson einai lan oi ypologistes den mporeis apla na kaneis drag n'drop ta arxeia ston allon ypologisth...

Δημοσ.

Ρε παίδες είναι απλό το θέμα χρησιμοποιώντας ενα πρόγραμμα πχ. το Remote Administrator μπορεί να γράφει το κείμενο απο τον ένα υπολογιστή να κάνει copy και αφού συνδεθεί μέσω του RA με τον άλλο να κάνει send το clipboard στον άλλο υπολογιστή και να κάνει paste το κείμενο που θέλει

Δημοσ.

Για ρίξε μια ματιά και στο Multiplicity.

Κυρίως χρησιμοποιείται για να ελέγχεις με ένα πληκτρολόγιο/ποντίκι δύο οθόνες, αλλά αναφέρει πως επιτρέπει και τη μεταφορά αρχείων μεταξύ των δύο υπολογιστών...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...