Προς το περιεχόμενο

Τι εχει το pc μου;;;;;;

tsotrilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλη σας μερα.

επαιζα sto pc το san andreas ενω κατεβαζα απο την nvidia τους τελευταιους drivers για την καρτα γραφικων.Καθως επαιζα λοιπον εκλεισε το pc και οταν το ξαναναψα την ωρα που πηγε να βγαλει το bootscreen των windows εβγαλε μια οθονη που εγραφε αυτο:

L 99 99 99 99 99 99 99 99 99 99 99 99 99 99 99 99 99 99 99 99 99 99 99 99 99 99 99 99 99 99 99 99......

και ουτο καθ'εξης(καπου στις 10 γραμμες).

Το εκλεισα και τον ξανανοιξα και εκανε ακριβως το ιδιο...

Εκανα reset στα bios βγαζοντας την μπαταρια και προσπαθησα να τον ξανανοιξω.

Εκανε ακριβως το ιδιο πραγμα.

Το κουλο ειναι οτι οσο δουλευε ο υπολογιστης (ηταν overclockαρισμενος απο τα 2,6 στα 3.Δουλευει εδω και 6-7 μηνες χωρις κανενα προβλημα)overclockαρισμενος ηταν ενταξει τωρα λοιπον που εγινε αυτο (μετα

το κολλημα και το σβησιμο του bios) πηγε να ξεκινησει με default τασεις και συχνοτητα αλλα δεν.... οταν λοιπον πηρα την αποφαση να αλλαξω τις τασεις και την συχνοτητα της CPU σε αυτα που τον ειχα overclockαρισμενο ολα δουλεψαν ρολοι!!!!??!?!!?!!?!

Οταν τελικα μπορεσε να ξεκινησει κανονικα εγραψε το κλασικο ''το συστημα ανανηψει απο ενα σοβαρο σφαλμα'''

Τι παιχτηκε γιατι ολα αυτα;;;

Το συστημα μου:

P4 2.6 @ 3 HT

main:Albatron PX915C Pro

GF 6600

post-14690-129062923661_thumb.jpg

Δημοσ.

για κατι που συμβαινει μονο μια φορά μην ασχολείσαι. αν επαναλαμβάνεται τακτικά, το ψάχνεις. μηπως ειναι θερμοκρασία? (μεχρι να μπεις στο Βιος 2 φορές, ν αλλαξεις τα settings, μπορει να κρυωσε λιγο, και να ξεκινησε κανονικά)

παντως κι εγω εχω ενα ελαφρο OC και παιζει αψογα, πολλους μηνες. Αλλα απο Ιούνιο το κατεβάζω στην κανονική συχνότητα, και το Σεπτέμβρη επανέρχομαι. Εξάλλου καλοκάιρι είναι, ας κανει και το κουτι τις "διακοπές" του. Χαλλλλλλαράαααα.....

Δημοσ.

ΤΟ ΊΔΙΟ ακριβώς πρόβλημα μου εβγαζε εμένα το pc μου οταν είχε χαλάσει το λιλο από τα

λινουξ.

Πρεπει να σου εχει χαλάσει ο boot manager-παρε μια δισκέττα εκκίνησης των win 98 και κάνε εκκίνηση με αυτή και γράψε fdisc /mbr

ετσι θα διορθωθει.

πες το αποτέλεσμα.(μην φοβασαι δεν υπαρχει περίπτωση να σου χαλάσει τιποτα- αν ειναι οκ ο boot manager θα τον αφήσει όπως είναι αλλιως θα τον διορθωσει και όλα οκ-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...