Προς το περιεχόμενο

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

eliask

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Τον τελευταίο καιρό είμαι στο εξής δίλημα.Θέλω να αλλάξω κάρτα γραφικών.Το pc μου αποτελείται από τα παρακάτω χαρακτηριστικά

• Μ/b Asus a7n8x-E Deluxe
  • Cpu Amd Athlon XP 3200+
  • GFORCE 5700LE 256
  • 2 x 512 ddr 400
  • Nec 3540dvdrw
  • Audigy 2 ZS 7.1
  • etc etc

Θέλω να αλλάξω κάρτα γραφικών και να πάρω μια nvidia 6800 128mb agp αφου τέτοια υποστηρίζει η μητρική μου.Το κόστος της κάρτας είναι γύρω στα 265ευρώ.

Τώρα αξίζει να τα δόσω τα λεφτά αυτά? Με σκεπτικό να την κρατήσω για τουλαχιστων 2 χρόνια.

Να πάρω μια φτηνότερη κάρτα αλλά καλύτερη απο αυτή που έχω πχ 6600 128μβ απλή?

Η να περιμένω και να αλλάξω m/b cpu και κάρτα μαζί (amd 64 pci x και καρτα που να ειναι pci x?

Η χρήση του pc ειναι για το σπίτι αλλά και αρκετά παιχνίδια. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας . :)

Δημοσ.

Θα σου προτεινα να τσεκαρεις λιγο τα 2nd hand.Πριν κανα μηνα πουλιοταν στο insomnia 6800GT με 220-230 ευρω.Πιστευω μπορεις να βρεις 6600GT με 140-150 ευρω και 9800pro με 100-110.

Το cpu σου ειναι μια χαρα και αν το ανεβασεις λιγο(o/c) εχεις επιδοσεις αντιστοιχες με AMD 64bit.

Eξαλλου αν σε κανα-δυο χρονια αποφασισεις να κανεις αναβαθμιση και πουλησεις την καρτα γραφικων που αγορασες μεταχειρισμενη,το πολυ να χασεις 50-60 ?,οχι παραπανω.Ενω αν αγορασεις καινουρια GPU θα χασεις πολυ περισσοτερα χρηματα.Η 6800 σε 2 χρονια θα τη βρισκεις μιση τιμη σε σχεση με την τωρινη(2nd hand) και πολλα λεω.

Εγω καπως ετσι αγοραζω hardware,μπορει το μηχανημα μου να μην ειναι high-end,αλλα συνολικα μου βγαινει πιο οικονομικα.....

Δημοσ.

me 2nd hand den exo asxolithei . Mono apo kana filo kai poli spania ! Genika den to protimo Oute ego exo high end mixanima alla pada prospatho na akouloutho apo mia kodini apostasi ;-)tora omos me tin allagi se pci x exo kollisei ligo .. an kai akousa nomizo kapou oti i albatron tha vgalei metatropea agp se pci x an den kano lathos ...An ginei ayto pao kateutheian gia mia 6800.

Δημοσ.

Για 290 ευρώ δεν το συζητώ είναι πολύ καλή τιμή. Μόνο να υπολογίσει κανείς ότι έχει και διπλάσια αλλά και γρηγορότερη μνήμη από μια απλή 6800, έχει δικαιολογηθεί η διαφορά των 30+ ευρώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...