Προς το περιεχόμενο

egkatastash winXP se SATA...nekro to pc!

xalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

sugnwmh gia ta greeklish...

eipa na alaxw sklhro kai mnhmes kai egw o user, pairnw 2x512 corsair kai enan sata maxtor 250gb. ta sundew ola kala ola wraia kai molis teleiwnei to setup twn winXP blepw mia wraiotath mple othonh kai reboot. auto sunexeia opote paw na mpw mple othonh kai reboot! xana setup ta winxp tipota! ta idia! to periergo einai oti se safe mode mpainw!!

skeftika oti mporei na ftaine oi mnhmes alla ekana memtest kai einai ok

gia na sigoureutw oti de ftaiei hardware ebala ena palio sklhro 20ari (ide) kai perasa winme (gia dokimh)

ola ok!!

ti lathos mporei na exw kanei?

eixa perasei to dvd-r ide1 otan eixa to sata, twra to exw pali ide2 me ton 20ari

help!

Δημοσ.

me ta winme sto ide xanasindew ton sata kai to xaos me episkeftike xana! reboot sunexia new hardware found kai reboot! evgala ton sata kanonika boot...

tha dokimasw twra na perasw winXP ston 20ari,

kala einai dunaton se asus P4C800 deluxe na mh paizei o sata???

Δημοσ.

mipos exei problima o sigkekrimenos sata controller? dokimases se allo sata controller na ton sindeseis?

episis pigaine sta windows otan tha mpeis se safe mode otan xtipise error na mi kanei reboot automata. tin epomeni fora pou tha deis mple othoni grapse se ena xarti ton dekaeksadiko arithmo pou sou emfanizei kai to minima kai meta psakse sto internet gia to error auto. tha deis apo ekei poio pithano komati tou hardware einai problimatiko. o sata diskos na exei problima de nomizo giati eipes oti se safe mode mpaineis kanonika

Δημοσ.

to na ftaiei o sata to apokliw giati:

ekana setup ta xp sto 20ari ton atapi kai eixa akribos thn idia mple othoni!

pano sthn apelpisia mou perasa pali winXP alla sp1 auth th fora! mpikan kanonika xoris mple othones xoris tipota! ola ok!

ma ti ginetai? me sp1 eimai ok kai ta winxp sp2 oute kan oloklironoun to setup? pos exigitai auto?

Δημοσ.

to oti phges na valeis XP se allo sklhro kai evgale pali mple o8ones den shmainei pws

o 250arhs sou den einai provlhmatikos alla oute kai pws einai. akyro epixeirhma.

Den einai ligoi oi sklhroi me bad sectors.tespa.

thn apanthsh thn edwses monos sou. mallon ftaiei to cd me ta XPSP2 pou xrhsimopoihses.bAdCoPy or sth...

Δημοσ.

h mple othoni mou oti exw problhma me hardware!

kai ta winxpsp1 kai ta winme mpikan kanonika omws, mono to winxpsp2 mou briskei problhma!

tha dokimasw ta winxpsp1 ston sata na dw pos tha paei...

Δημοσ.

last update

ta xp me sp1 mpikan kanonika ston sata kai ipopsiazomai oti brika ti ftaei alla de xerw pos na to diorthwsw!

me ta XPsp1 blepw sta controlers kati "dual pci controler"

me ta XPsp2 auto den iparxei!!!

dokimasa na ekgatastisw XPsp2 patontas F6 sthn arxh kai bazontas ta sata drivers alla me th xara emeina!

lete an pw sthn ms na mou alaxei ta winXPsp2 me winXPsp1 na dextei?? (ta gelia tha baloun)

to mhxanhmataki proorizetai gia katasthma kai prepei na exei original software

Δημοσ.

Dokimase na kaneis to ekseis.. afou exeis gnisia ta CD twn win vale ta xpsp1 kai meta apla vale to sp2. mporeis na to katevaseis apo tin ms xwris na exeis provlima (proipothesi na exeis kamia kali grami giati einai teraaaaastio) isws apla na exei provlima to sp2 pou exei valei i ms sto gnisio cd.

Mporeis na dokimaseis na peraseis kai to idio cd se allo pc.. etsi apla na doume ti tha ginei... alla nomizw oti an katevaseis to sp2 san SKETO arxeio kai to valeis den tha exeis provlima.. try it kai pes mas pali...

Δημοσ.

meta apo polla reboot kai polla setup brika ti paizei!th pikantikh diafora home kai pro den thn anefera prin, lathos mou!

otan bazw xp home sp2 den anagnorizei to Standard Dual Channel PCI IDE Controller! gi auto kai de kanei boot!! ti einai auto????

otan bazw xp pro sp1 to blepei kanonika me th prwth! kai ola kala!!

anabathmisa ta pro apo sp1 se sp2 kai ola ok xoris problhma!

to lathos kai ekglhma einai oti ta home de blepoun to Standard Dual Channel PCI IDE Controller!!! mporw na kanw kati ? ti einai auto? to site ths asus de to anaferei kan!!!

Δημοσ.

h pio simferoura lush einai na brw Standard Dual Channel PCI IDE Controller drivers (pou psaxnw wra alla de briskw) kai na tous perasw sthn arxh tou setup!

akoma den exw katalabei ti einai to Standard Dual Channel PCI IDE Controller? mporw na to apenergopoihsw? h monh ide siskeuh pou exw einai to DVD!!!! exw xathei entelos de vgazw akrh

Δημοσ.

Το μηχάνιμα το πήρες κομμάτι κομμάτι ή από εκεί που πήρες και τα Win? Εαν είναι το δέυτερο τότε πες τους το και ζήτα XP professional SP2..... αναγκαστικά θα πρέπει να πληρώσεις περισσότερο!

Δημοσ.

όχι απο αλλού πήρα το pc από αλλού τα win...μα είναι δυνατόν τα home να μην είναι συμβατά με Dual Channel PCI IDE Controller??? τι να πω...

θα πάρω τα αρχεία απο τα XP pro (τους drivers) να τους περάσω με F6 στο setup των home...θα πάρω και ένα τηλ της MS να δω μήπως γίνεται τίποτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...