Προς το περιεχόμενο

Πως οργανώνετε το Ε-banking σας?

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, για πείτε τη γνώμη σας οσον αφορα την προσωπική σας οργάνωση στο θεμα του ebanking.

Εννοω το εξης: ποια η τακτική που ακολουθειτε για την βελτιστη χρηση του? Ποσα χρήματα βαζετε μεσα και συνηθως πως τα χρησιμοποιειτε?

Πχ. παιρνω την μηνιαία αμοιβή μου στο x μη-ηλεκτρονικό λογαριασμό.

Επειτα τι κανετε? Πατε και βαζετε πχ το 40% στον e-banking λογαριασμο και απο εκει πληρωνεται διαφορες υποχρεωσεις?

Πως ειναι καλυτερα να οργανωθει καποιος με εναν ebanking λογαριασμο...οταν δεν ειναι εκατομμυριουχος να εχει μεσα καποια εκατομμυρια και να τα διαχειριζεται?

Δημοσ.

Στη δικια μου περιπτωση η μηνιαια αμοιβη μου κατατιθεται ολοκληρη σε λογαριασμο, οπου εχω φροντισει να εχω e-banking.

Τις αγορες μου τις κανω οποτε μπορω με πιστωτικη καρτα, την οποια εξοφλω με απ'ευθειας μεταφορα χρηματων απο τον ηλεκτρονικο λογαριασμο μου.

Λογαριασμους τηλεφωνων, νοβες κ.α τους πληρωνω ειτε με με χρεωση στην πιστωτικη, ειτε με παγια εντολη απο τον ηλεκτρονικο λογαριασμο μου.

Ρευστο εχω παντα πανω μου πολυ λιγο και το χρησιμοποιω για τις αγορες που δε μπορω να κανω με πιστωτικη.

Αυτα :)

Δημοσ.

Eγώ άνοιξα λογαριασμό στην Alpha Bank μόνο για το Web Banking. Φροντίζω να έχει πάντα 300? μέσα, ώστε να μην χρεώνομαι έξοδα τήρησης λογαριασμού και όταν θέλω να αγοράσω κάτι, κάνω κατάθεση του επιπλέον ποσού που χρειάζομαι για την αγορά.

• Super Moderators
Δημοσ.

Έχει αυτό το θέμα καμία σχέση με το παρόν forum; Ή με ανταλλαγή απόψεων για το γενικότερο θέμα του e-banking; Μάλλον το δεύτερο συμβαίνει.

Οπότε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...