Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας ψαχνω να βρο ενα προγραμμα να κανω τα βιδεο κλιπ σε ενα και να εχει και νορμαλιζερ ευχαριστω Νικος

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Kαλησπερα στην παρεα!!!!!

Ενδιαφερομαι και εγω να φτιαξω ορισμενα απλα βιντεακια για το youtube με φωτογραφιες και μουσικη......εχετε να μου προτεινετε καποιο ευχρηστο (ειμαι εντελως ασχετος με το θεμα) προγραμματακι για να ξεκινησω??

Δεν προκειται για κατι επαγγελματικο......να φτιαξω 2-3 βιντεακια για την γυναικα μου θελω, που εχουμε επετειο.....με τραγουδια που της αρεσουν+φωτο της και να μπορω να γραψω και λογια στο βιντεακι!!!

Ευχαριστω πολυ!!

Δημοσ.

Kαλησπερα στην παρεα!!!!!

Ενδιαφερομαι και εγω να φτιαξω ορισμενα απλα βιντεακια για το youtube με φωτογραφιες και μουσικη......εχετε να μου προτεινετε καποιο ευχρηστο (ειμαι εντελως ασχετος με το θεμα) προγραμματακι για να ξεκινησω??

Δεν προκειται για κατι επαγγελματικο......να φτιαξω 2-3 βιντεακια για την γυναικα μου θελω, που εχουμε επετειο.....με τραγουδια που της αρεσουν+φωτο της και να μπορω να γραψω και λογια στο βιντεακι!!!

Ευχαριστω πολυ!!

Έχεις ήδη κάτι απλό. Το movie maker. Αν θέλεις κάτι πιο εξελιγμένο δες το corel video studio ή το movavi αλλά δεν είναι δωρεάν αυτά τα προγράμματα.

Δημοσ.

Οκ φιλος...και εγω με το movie maker αρχισα να 'παιζω' .....βρηκα και μερικα tutorials στο tube για να δω πως γινεται τι....και θα δουμε τι θα βγει στο τελος!!!!

Οταν θα εχω εξοικειωθει....θα παω στο προγραμμα που λες!!!!

Σε ευχαριστω πολυ!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...