ntountou Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 σε λειτουργικό XP Service Pack 1 μου φορτώνει συνέχεια μια υπηρεσία που λέγεται drwtsn32.exe η οποία είναι από το σύστημα ΑΛΛΑ μου τρώει υπερβολικά πολύ CPU με αποτέλεσμα να σέρνεται το μηχάνημα και ΕΠΙΣΗΣ σταδιακά αυξάνει πολύ η μνήμη που δεσμεύει με αποτέλεσμα να δημιουργεί πρόβλημα στο μηχάνημα. Ένα παράδοξο στην υπόθεση είναι πως μόλις ακυρώνω την διεργασία από τη διαχείρηση εργασιών μου κλείνει και το firewall (Sygate συγκεκριμένα). Όταν πάω να διαγράψω το αρχείο drwtsn32.exe από τον φάκελο στον οποίο βρίσκεται, τον /WINDOWS/Setup32/ λίγο μετά την διαγραφή μου το ξαναεμφανίζει. Πως μπορώ να απαλλαγώ από αυτό το αρχείο-υπηρεσία??? Ή έστω τι πρέπει να ρυθμίσω για να πάψει να καθυστερεί όλο το σύστημα? thanx
Phantolino Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Kai egw kata kairous eixa provlhmata me to Dr Watson (drwtsn32.exe), ena axrhsto kata thn gnwmh mou service twn windows.Mporeis na to kaneis disable me ena 3rd party utility opws to x-AntiSpy h na to kaneis k monos sou me ta exhs vhmata: To disable Dr. Watson 1. Click Start, click Run, type regedit.exe in the Open box, and then click OK. 2. Locate and click the following registry key: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AeDebug NOTE: Steps three and four are optional, but they necessary if you want to restore the default use of Dr. Watson. 3. Click the AeDebug key, and then click Export Registry File on the Registry menu. 4. Enter a name and location for the saved registry file, and then click Save. 5. Delete the AeDebug key.. elpizw na se voithisei
ntountou Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 θα το δοκιμάσω και σε λίγο θα ξέρω αν όλα πήγαν καλά φίλε Phantolino.. thanx
ntountou Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 τελικά καθάρισα τη registry από ότι είχε σχέση με "watson" (το drwtsn32.exe έχει να κάνει με την εφαρμογή Dr. Watson) και η συγκεκριμένη εφαρμογή έπαψε να είναι πρόβλημα αλλά τώρα έχει πρόβλημα το Sygate. no prob, θα βάλω άλλο firewall. thanx Phantolino.
-htf-viper151 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Σου προτεινω το zone alarm παντως..αν θες ενα αλλο good firewall
ntountou Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το firewall να είναι free εκδοση γιατί πρόκειται για την τελεταία "ασπίδα" μας πριν βγούμε στον κόσμο του internet οπότε ίσως μια σπασμένη έκδοση δεν είναι τόσο αξιόπιστη. Απ' ότι γνωρίζω το zone alarm δε διατίθεται σε free εκδοση. Δεν ξέρω κατά πόσο στέκει ο συλλογισμός μου αλλά πολύ ευχαρίστως να άλλαζα άποψη αν κάποιος είχε επιχειρήματα για το αντίθετο. Ίσως να ανοίξω σχετικό θέμα για συζήτηση. Καλή ιδέα...
melandreas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Καταρχας ο υπολογιστής προέρχεται απο format... Αρα θα έπρεπε να είναι μια χαρα.. Ομως έχω και εγώ το εξής πρόβλημα. Αρκετές φορές (τελευταία σχεδόν συνέχεια) όταν πάω να ανοίξω κάποια εφαρμογή (είτε firefox είτε ακόμα και το task manager) , οποιαδήποτε και αν είναι αυτή ανοίγουν το drwtsn32.exe και το dwwin.exe , τερματίζουν το πρόγραμμα που εγώ ήθελα να ανοίξω και συνεχώς "πολλαπλασιάζονται" (στο task manager τα συγκεκριμένα προγράμματα ανοίγουν ΠΑΡΑ πολλές φορές) με αποτέλεσμα μετά απο λίγο να κολλάει ο υπολογιστής. Δοκίμασα να διαγράψω το key στο Aedebug όπως επίσης να τροποποιήσω και το Auto απο 1 σε 0 (δηλαδή να απενεργοποιήσω τον Dr.Watson αλλά όταν τα έκανα αυτά τότε όταν άνοιγα μια εφαρμογή μου έβγαζε μήνυμα ότι "η οδηγία (...) έκανε αναφορά στην (...) και ότι η μνήμη δεν ήταν δυνατό να είναι written.... Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω άλλο... ΒΟΗΘΕΙΑ !!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη για την έκταση αλλά προσπαθώ να είμαι όσο πιο λεπτομερής γίνεται. ΥΓ : ξέχασα να αναφέρω ότι κοιτώντας τα αρχεία στον C είδα ότι στο system32 υπάρχουν τα εξής προγράμματα drwtsn32.exe , dwwin.exe αλλά και ένα drwatson.exe... Μήπως κάποιο δεν θα έπρεπε να υπάρχει και έχω ιο ? Τέλος όταν κάνω πάλι restart τον υπολογιστή μόλις μπαίνει στο desktop μου βγάζει μνμ ότι αναγκάστηκε να τερματιστεί το logοnui.exe.... Δεν βγάζω άκρη... Ευχαριστώ και πάλι !
Black Demis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Αυτό το άρθρο περιγράφει το εργαλείο εντοπισμού σφαλμάτων προγραμμάτων Dr. Watson για Windows, που περιλαμβάνεται στα Windows XP. Το Dr. Watson για Windows είναι ένα πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων προγραμμάτων που συγκεντρώνει πληροφορίες για τον υπολογιστή σας, όταν παρουσιαστεί ένα σφάλμα (ή σφάλμα λειτουργίας χρήστη) με ένα πρόγραμμα. Οι ομάδες τεχνικής υποστήριξης μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες που συλλέγει και καταγράφει το Dr. Watson για να διαγνώσουν ένα σφάλμα προγράμματος. Όταν εντοπιστεί ένα σφάλμα, το Dr. Watson δημιουργεί ένα αρχείο κειμένου (Drwtsn32.log) που μπορεί να παραδοθεί στο προσωπικό υποστήριξης με τη μέθοδο που προτιμούν. Έχετε επίσης την επιλογή να δημιουργήσετε ένα αρχείο ένδειξης σφαλμάτων, που είναι ένα δυαδικό αρχείο το οποίο μπορεί να φορτώσει ένας προγραμματιστής σε ένα πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων. άρα μπορεί να μην φταίει το drwatson αλλά κάποια εφαρμογή που παρουσιάζει πρόβλημα η πρόβλημα στης μνήμες τρέξε κάνα memtes να δεις αν είναι πρόβλημα hardware
madsc Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Τρέχτε αυτό το regtweak. /sc remove.dr.watson.prob.zip
melandreas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά αλλα το μεν memtest πάντα μου κάνει unexpected interrupt , το δε remove dr.watson δεν κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που έκανα όταν πείραζα την registry οπότε έχω το πρόβλημα με την μνήμη που δεν είναι written όπως έλεγα..Αρα θα κάνω ένα format και βλέπω από την αρχή πάλι την κατάσταση. Σας ευχαριστω και πάλι !
Black Demis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά αλλα το μεν memtest πάντα μου κάνει unexpected interrupt , το δε remove dr.watson δεν κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που έκανα όταν πείραζα την registry οπότε έχω το πρόβλημα με την μνήμη που δεν είναι written όπως έλεγα..Αρα θα κάνω ένα format και βλέπω από την αρχή πάλι την κατάσταση. Σας ευχαριστω και πάλι ! Αν έχεις πρόβλημα με μνήμες το format δεν θα αλλάξει κάτι πρέπει να αλλάξεις της μνήμες...
melandreas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Τελικά το πρόβλημα λύθηκε. Στην αρχή υποψιαζόμουν πρόβλημα hardware αφού και το memtest έκανε unexpected interrupt. Αλλά δοκίμασα και άλλες μνήμες και τα ίδια. Οπότε έκανα το format. Μετά το format έκανα το λάθος και εγκατέστησα όλα τα προγράμματα που είχα αμέσως. Οπότε και το πρόβλημα ξαναεμφανίστηκε. Έκανα και 2ο format και άρχισα να βάζω τα προγράμματα σιγα σιγά για να τσεκάρω αν ο υπολογιστής λειτουργεί κανονικά. Το συμπέρασμα ήταν ότι ,όπως είπε και ο BLack Demis, ένα πρόγραμμα μου είχε κάνει όλη την ζημιά.Σε εμένα ήταν το iconpackager που το είχα για πιο όμορφα εικονίδια κλπ.. Συμπέρασμα απλά να προσέχουμε το τι πετάμε πάνω στον υπολογιστή και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για σπασμένο πρόγραμμα που πειράζει και registry ή αρχεία των windows γενικότερα. Ευχαριστώ ! Ελπίζω να βοηθώ κιόλας από την άτυχη εμπειρία που είχα !
Arcueid Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα κ δεν βλέπω να αποφεύγω το format... Όλα τα παραπάνω δεν έπιασαν...
melandreas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Το format να το κάνεις ! Μια μέρα θα σου φάει! Αλλά μετά να προσέξεις το τι πρόγραμματα θα βάλεις πάνω. Ακριβώς τα ίδια εκανε και σε φίλο μου και τελικά μετά από όλα τα πειράγματα στην registry και τα σχετικά (που παρεπιπτώντως δεν τα προτείνω) πάλι αποδείχθηκε ότι η αιτία ήταν μια sidebar ! Τώρα ποια θα σε γελάσω δεν θυμάμαι αλλά...Καλύτερα για αρχή κανε αυτό : αν στο κανει με το που ανοίγεις τον υπολογιστή διώξε όλα τα προγράμματα που είναι στην εκκίνηση.Εχεις πιθανότητες να το εντοπίσεις το προβλημα..
mpampis81 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Για πρώτη φορά αντιμετωπίζω και εγώ πρόβλημα με το συγκεκριμένο exe αρχείο. Συμβαίνει το εξής, σε ένα φάκελο έχω μια ταινία από torrent που έχω κατεβάσει και όταν πάω να την ανοίξω τότε πετάγετε ένα παράθυρο που γράφει'' Για την καλύτερη προστασία του υπολογιστή σας, το πρόγραμμα αυτό τερματίστηκε από τα windows, Όνομα Εξερεύνηση των Windows, Εκδότης Microsoft Corporation- Πατάς Κλείσιμο μηνύματος- Κλείνει το παράθυρο αυτό και μετά πετάγετε ένα παράθυρο για αναφορά σφάλματος iexplorer.exe και δεν μπορώ να τρέξω κάτι μετά. Κλείνει ο φάκελος και μπορώ να συνεχίσω κανονικά μετά Τι μπορώ να κάνω? Προσφάτως εγκατέστησα το τελευταίο MSN beta, λέτε να φταίει αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.