Προς το περιεχόμενο

E-shop Tagan PSU και εγγύηση

deathlok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μην γίνω κουραστικός θα αποφύγω περιττές λεπτομέρειες. Αν κάποιος έχει απορίες κτλ ας ρωτήσει και ξαναποστάρω.

Αγόρασα ένα Tagan τροφοδοτικό από το e-shop και ενώ για 7 μήνες δούλευε άψογα σε ένα τυπικό σύστημα 24 ώρες το εικοσιτετράωρο ξαφνικά σταμάτησε. Το πρόβλημα εντοπίστηκε στην λιωμένη κεντρική φύσα. Έκανα RMA στο e-shop και το πήγα εγώ για την αλλαγή σε αυτούς. Το κοίταξαν επι τόπου και μου είπαν επειδή η εγγύηση είναι limited και όποιο Tagan έχουν στείλει με τέτοιο πρόβλημα δεν τους το αλλάξουν δεν μου το αλλάζουν ούτε αυτοί. Το πήρα και έφυγα. Επικοινώνησα με mail με την Tagan και μου είπαν πως πρέπει να γίνει αλλαγή και εννοείτε πως καλύπτομαι από την εγγύηση. Πήγα ξανά στο e-shop με το e-mail και μου το άλλαξαν χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Το ερώτημα είναι γιατί κάνουνε τέτοιες μαμακίες;

θα ξαναψωνίσω από το e-shop αλλά με ξενέρωσαν.:(

Δημοσ.

Εγώ μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με το e-shop,αλλά το παραπάνω συμβάν θα μπορούσες άνετα να το στείλεις σε κάποιο περιοδικό imho.

Δημοσ.

Διακρίνω μια τακτική αποφυγής RMA απο το συγκεκριμένο μαγαζί...

Οταν τους πήγα ενα καμμένο πανελακι μου είπαν ότι μαλλον είναι εκτός εγγυησης και ότι αν το στειλουν εξωτερικό θα αργήσει πολύ και ότι τσαμπα θα το στειλουν κλπ...Με λιγα λόγια ήθελαν να αποφύγουν το RMA!

Αλήθεια τα μεταφορικά για RMA των προιόντων που κανουν εισαγωγή ποιος τα πληρωνει??Μηπως το e-shop θελει να αποφευγει τα RMA γιατι το κόστος αποστολής στο εξωτερικό ειναι μεγάλο??

Υ.Γ Μετα απο δύο μήνες ταλαιπωρίας μου το άλλαξαν μετα απο την παρεμβαση της AKASA στην οποία εστειλα mail με τη περίπτωση μου...

Δημοσ.

εμένα είχε λιώσει η φύσα. H επίσημη δικαιολογία του υπαλήλου του e-shop ήταν ότι αν είχε χαλασει κάτι εσωτερικα θα στο αλλάζαμαι και ξερουμε πως δεν φταις εσύ αλλά η εταιρία δεν τα παιρνει πισω για αυτου ουτε και εμεις.

Δημοσ.

Για φαντασου....Κι εμενα για το πανελακι το ίδιο μου ειπανε[Ειχε εμφανες καψιμο]

Λες να ειναι συμπτωση?

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΙΝΑΙ Standard Otan ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΗΣ ΖΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ.

ΑΣΧΗΜΟ ΝΑΙ , ΑΔΙΚΟ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.

Δημοσ.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΙΝΑΙ Standard Otan ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΗΣ ΖΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ.

ΑΣΧΗΜΟ ΝΑΙ ' date=' ΑΔΙΚΟ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.[/quote']

kalosirthes sto forum!min grafeis kefalea.tora sto thema kritikaro tin politiki tous pou den mou to alaksan me tin mia (kai mou ipan ena soro psemata) alla mono otan sinenoithika me tin idia tin eteria.

Δημοσ.

Ενα πράγμα μόνο θα σας πώ.

Οτι αλλάζει σε εγγύηση δεν επιστρέφεται στο εξωτερικό.

Όποιος καταλάβει κατάλαβε.

Εκτός απο τα επώνυμα πχ IBM HP

Δημοσ.
Ενα πράγμα μόνο θα σας πώ.Οτι αλλάζει σε εγγύηση δεν επιστρέφεται στο εξωτερικό.

Όποιος καταλάβει κατάλαβε.

Diladi file magelis enoeis oti to magazi den stelnei piso stin etairia to ellatwmatiko proion? Entaksy logiko mou fainetai, sto kato kato i etairia mporei na tous apozimiosei efoson aytoi vevaionoun tin vlavi kai to antikathistoun. To thema einai giati kapoioi eksypnakides sta ellinika magazia prospathoun na vgaloun tsampa xrima stin plati mas kai len 'eksypnades' tou styl 'i egyisi einai limited' kai loipa. Xoria pou den erxontai na to paroun. Eimai agglia edo kai 1 xrono, kai otan egvale provlima i othoni sto desktop enos filou tous tilefonisame kai irthan xoris deyteri kouventa epitopou me kainouria. Tin palia tin piran, den ksero ti tin ekanan alla vlepeis diafora stin antimetopisi. Na ta vlepoun auta ta magazia stin ellada mipos kai veltiothoune giati exoume varethei na mas theoroun mamakes kai na nomizoun oti tha vgaloun eukola xrimata stin plati mas.

Δημοσ.

Καλησπερα και παλι.

φιλε deathlok το ειπες και μονοσ σου μονο αν μιλησεις εσυ προσωπικα με την εταιρεια. Δυστυχως ετσι συμβαινει.

Οσο για σενα φιλε μου mageli εχω να σου πω οτι αν το προιον δεν επιστραφει στην εταιρεια οποια και να ειναι αυτη (εκτος plextor) δεν πιστωνεται αρα το κοστος μενει στο καταστημα.. για φαντασου λοιπον τοσα προιοντα και το συνολικο κοστος τους θα ηταν απαγορευτικο για οποιοδηποτε καταστημα.

τωρα οσο για το θεμα των εγγυησεων δυστυχως ειμαστε πισω αλλα αλλοι εχουν την πιτα και το μαχαιρι.

Δημοσ.

ena exo na po kai go paidia ali8ia ta mikra sinikiaka magazia pou pigane o fotis pou pirate to proto pc kai xtipage ta format apanota mias kai sis opos kai go to pezame idimon se ola evale louketo tora psonizoume apo ilektronika magazia !!! orea den leo cool me e-mail kai se 2 meres to iliko stin porta mas stin ftinoteri timi agoras sta eshop ali8ia pistevete oti ta megala e-shop einai san ta megala polikatastimata i ta ilika pou pernete den exoun katigories nai kati san ta psarakia pou sas taizi i mamaka mas protis dialogis motherboard defteris dialogis na xi ena aksesouar se afta pou dini alla den dini i eteria etc FTINO = KATI VROMIKO IPARXI oloi 8a 8elame na piasoume kotso ton allo pou mas poula alla sta megala magazia oi kotsoi imaste emis .Ali8ia pou stelnis to rma stin eteria se pion ,stin kaliteri se mia maria marigo pou sou dose ena tilefono kai ena fax , mono oi prosopikes epafes einai emporio ola ta alla ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...