malanos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 ποιά είναι καλύτερη εταιρεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirimis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα οπως το "καλυτερη" εταιρια... Το καλο διαφερει αναλογα με τις απαιτησεις. Οποτε πες μας τι ακριβως θελεις και βλεπουμε. ps: No offence, αλλα τετοιες ερωτησεις τις βρισκω εντελως ακυρες και κατα ενα βαθμο παιδικες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malanos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 θέλω τον καλύτερο φορητό από πλευράς ποιότητα κατασκευής! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirimis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Ειναι λιγο γενικο αυτο που ζητας... Προσπαθησε να ορισεις τι θελεις λεγοντας ποιοτητα κατασκευης? Εννοεις να εχει πλαισιο απο μαγνησιο? να αντεχει στις πτωσεις? στα νερα? να μην χαλαει? να ειναι επιχρυσο? Επιπροσθετα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορει να σου προτεινει τον καλυτερο, γιατι κανενας δεν εχει στοιχεια αξιοπιστιας απο καμια εταιρια. Εμπειρικα ομως μπορουν να σου πουνε ποιες μαρκες ειναι καλες... Πρεπει να γινεις συγκεκριμενος... γιατι τα γενικα και αοριστα δεν βοηθουν κανενα. Για παραδειγμα θες την καλυτερη κατασκευη και εγω με την σειρα μου μπορει να σου προτεινω στρατιωτικων προδιαγραφων φορητους, ομως οταν θα ακουσεις την τιμη θα φρικαρεις.... Γι αυτο πες τι θες να κανεις, ποσα διαθετεις και ολο και καποιος θα βρεθει να σου προτεινει μερικα καλα και επωνυμα κομματια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Crow Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Ειναι λιγο γενικο αυτο που ζητας... Προσπαθησε να ορισεις τι θελεις λεγοντας ποιοτητα κατασκευης? Εννοεις να εχει πλαισιο απο μαγνησιο? να αντεχει στις πτωσεις? στα νερα? να μην χαλαει? να ειναι επιχρυσο? Επιπροσθετα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορει να σου προτεινει τον καλυτερο' date=' γιατι κανενας δεν εχει στοιχεια αξιοπιστιας απο καμια εταιρια. Εμπειρικα ομως μπορουν να σου πουνε ποιες μαρκες ειναι καλες... Πρεπει να γινεις [b']συγκεκριμενος[/b]... γιατι τα γενικα και αοριστα δεν βοηθουν κανενα. Για παραδειγμα θες την καλυτερη κατασκευη και εγω με την σειρα μου μπορει να σου προτεινω στρατιωτικων προδιαγραφων φορητους, ομως οταν θα ακουσεις την τιμη θα φρικαρεις.... Γι αυτο πες τι θες να κανεις, ποσα διαθετεις και ολο και καποιος θα βρεθει να σου προτεινει μερικα καλα και επωνυμα κομματια. Έχει δίκιο ο Kirimis.Πες μας γιατί τον θες και πόσα διαθέτεις και μεις θα σου πούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malanos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 διαθέτω 2 χιλιάρικα με 3 ευρώ! ποιός είναι ο πιο ανθεκτικός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Crow Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Πάρε αυτόν http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=54&Nav_Section_Id=6&Catalog_Id=1&Product_Id=264861&Merchant_Id=1&sts_cid=3 ή αυτόν http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=54&Nav_Section_Id=6&Catalog_Id=1&Product_Id=268925&Merchant_Id=1&sts_cid=3 και τελείωσες. Ψάξε και στο http://www.dell.gr για κάνα laptop αν σε ενδιαφέρει να πάρεις αμαρικάνικο.Sony Vaio,Toshiba και Dell είναι από τα ανθεκτικότερα laptop! Προσωπικά προτείνω τον Sony Vaio!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malanos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 άσχετο αλλά οι centrino πόσο φτάσανε ή σε τι συχνότητα αναμένεται να φτάσουν στο από μενο εξάμηνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk_surfer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Εγώ πάντως στα χρήματα που διαθέτεις θα έπαιρνα Vaio..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malanos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 σε ποιό μαγαζί και ποιό μοντέλο προτείνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk_surfer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Προτείνω τον Sony Vaio VGN - A497XP........με Intel 760 2.0GHz, 17" X-black TFT, 1GB DDR2 RAM, X600 Radeon 256MB, 100GB HD, DVDRW......Τιμή στα 2620 ευρώ...... Δες στο http://www.openmind.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malanos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 καλό είναι αλλά δεν έχω ακούσει πολλούς να αγοράσουν σονυ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
etheo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Hp Pavillion θα πρότεινα αλλά σίγουρα με επέκταση εγγύησης για 3 χρόνια σε οποιο φορητό επιλέξεις. ρίξε μια ματιά εδώ http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/el/ho/WF02a/532971-531879-1731729.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malanos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 ΠΟΥ κατασκευάζονται οι πάκαρντ Γαλλία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adavis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Η καταγωγή τους είναι Αγγλική. Ρίξε μια ματιά και για IBM. Είναι σίγουρα από τα κορυφαία σε ποιότητα κατασκευής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.