Sadako Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δεν ξέρω αν υπάρχει μοναδικός ορισμός.. Για μένα θρίλερ είναι ταινίες που δημιουργούν ένα γενικότερο κλίμα "φόβου", είτε με σκοτεινά χρώματα, μουσική, πολλές φορές χωρίς καν να δείξουν αίμα (πχ τα γιαπωνέζικα Ring, που δεν είχαν τόσο αίμα, αλλά η όλη ατμόσφαιρα εμένα μου έκανε κάτι).. Στις ταινίες τρόμου θα κατέτασσα ταινίες που προσπαθούν με πιο "προφανή" τρόπο να τρομάξουν (πολλές φορές το μόνο που καταφέρνουν είναι να ανατριχιάσουν-μάλλον καλύτερα να αηδιάσουν), με αποκεφαλισμούς, μπόλικο αίμα/κέτσαπ, τερατάκια με κερατάκια κλπ κλπ.. Ή και, όπως έχουν ήδη πει πολλοί, με το πιο "φτηνό" τρόπο να τρομάξουν, με μία απότομη εναλλαγή σκηνής, που συνοδεύεται με ξαφνική αύξηση στην ένταση της μουσικής..
lazaross Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 καλα και εγω ειχα φοβηθει σε μια σκηνη στο not another teen movie. τι παει να πει αυτο; οτι ειναι θριλερ;
MariaTs. Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 καλα και εγω ειχα φοβηθει σε μια σκηνη στο not another teen movie. τι παει να πει αυτο; οτι ειναι θριλερ; lazaross σκας γάιδαρο! Πάρ'το λίγο αλλιώς το θέμα! Για άσχετους έγραψα... που θα πάνε και θα δούνε ταινία με αίματα και ...κοψίδια πρώτη φορά στη ζωή τους ή που κάτι ξαφνικό κι ασήμαντο θα τους τρομάξει! Αν έγραψα την περίπτωση που πετάχτηκα σε σκηνή στο Batman, εννοείτε ότι δεν κάνει την ταινία ...τρόμου! Άσχετη ήμουν και τότε άρχιζα να βλέπω ταινίες τρόμου και στην πορεία άρχισα να καταλαβαίνω και τις διαφορές μεταξύ ενός θρίλερ και μιας τρόμου! Κατάλαβες τώρα ή πάμε για τον επόμενο προβληματισμό σου; Σε πειράζω βρε!!!
Godfath3r Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δεν ξέρω αν υπάρχει μοναδικός ορισμός.. Για μένα θρίλερ είναι ταινίες που δημιουργούν ένα γενικότερο κλίμα "φόβου"' date=' είτε με σκοτεινά χρώματα, μουσική, πολλές φορές χωρίς καν να δείξουν αίμα (πχ τα γιαπωνέζικα Ring, που δεν είχαν τόσο αίμα, αλλά η όλη ατμόσφαιρα εμένα μου έκανε κάτι).. Στις ταινίες τρόμου θα κατέτασσα ταινίες που προσπαθούν με πιο "προφανή" τρόπο να τρομάξουν (πολλές φορές το μόνο που καταφέρνουν είναι να ανατριχιάσουν-μάλλον καλύτερα να αηδιάσουν), με αποκεφαλισμούς, μπόλικο αίμα/κέτσαπ, τερατάκια με κερατάκια κλπ κλπ.. Ή και, όπως έχουν ήδη πει πολλοί, με το πιο "φτηνό" τρόπο να τρομάξουν, με μία απότομη εναλλαγή σκηνής, που συνοδεύεται με ξαφνική αύξηση στην ένταση της μουσικής..[/quote'] Nομίζω πως μαυτό συμφωνώ περισσότερο απο όλα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.