lazaross Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Μπορειτε να πειτε σε ποια καταστηματα μπορει να παει καποιος και να αγορασει hardware/software για υπολογιστες; και που ακριβως βρισκονται.. Τσιμισκη υπαρχει τιποτα; * Δεν ξερω αν αυτη ειναι η σωστη ενοτητα για το τρεχων θεμα.. *
lazaross Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 δεν καταλαβαινω γιατι σε ολα τα sites λεει για παραδοση σε 1,2,3,4 + μερες.. δλδ δεν μπορεις τιποτα να αγορασεις απο το μαγαζι εκεινη την στιγμη; * μηπως εννοουν για Online αγορα; *
OPC Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Φυσικά και μπορείς να τα αγοράσεις απο εκεί.Αυτό που λένε για παράδοση αφορά αυτούς που θα παραγγείλουν μέσω net.
HamerZ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Ένα προσωπικό παράδειγμα: Επέλεξα την αγορά ενός USB flash 1GB της Kingston από την Infoshop (στην Θεσσαλονίκη). - Όταν τους ρώτησα σχετικά με την διαθεσημότητα μου είπαν πως μόνο μετά από παραγγελία θα το είχαν διαθέσιμο. - Όταν του ρώτησα πότε θα το έχουν στα χέρια τους μου ήπαν μετά από 3-5 ημέρες, αφού το βλέπαν διαθέσημο στον υπολογιστή τους. Προσωπικά, όταν κάποιος μου λέει ότι το "βλέπει να είναι διαθέσημο" θεωρώ πως το έχει αυτή τη στιγμή στο μαγαζί του. - Τελικά άργησε παραπάνω και ενώ είχα παραγγήλει 2 (1GB & 512MB) αφού πήγα να πάρω το 1ο ακύρωσα την αγορά του 2ου μιας και ΒΑΡΕΘΗΚΑ να περιμένω άλλο. - Σε αντίθεση ας πούμε με την ZeroOne, όταν του ρώτησα από το τηλέφωνο αν έχουν ένα 200άρι δίσκο, η απάντησή τους ήταν "ναι το έχουμε διαθέσημο" και πήγα μετά από 2 ώρες και το παρέλαβα άμεσα. - Ένα παράπονο πάντως που έχω από την ώρα που επέστρεψα Ελλάδα από Αγγλία, έιναι πως το on-line shopping ακόμη είναι πίσω. Όταν πχ στην Scan.co.uk έλεγε πως το x προιόν είναι διαθέσημο το εννούσε. Την επόμενη μέρα το είχα στα χέρια μου (εφόσον η παραγγελία μου γινόταν πριν τις 12:00 τοι πρωί). Το ίδιο με την Quitepc, dabs, Overclockers κτλ. Εδώ, σε αντίθεση, πολλοί το θεωρούν φυσικό να πουλάν και να παινεύονται ότι διαθέτουν πολλά προιόντα, εννοώντας μετά από κάμποσες ημέρες. - Συμβουλή, πρώτα πάρτε ένα τηλέφωνο στο κατάστημα είτε είναι on-line είτε όχι, και ρωτήστε για την ακριβή διαθεσημότητα του αντικειμένου που σας ενδιαφέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.