Προς το περιεχόμενο

dinei dorean router o ote ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και μετά κοίτα στον λογαριασμό σου να δεις τι σου χρέωσαν! :D

Mια βδομάδα είναι που έχω adsl, δεν μου είπαν ότι το μόντεμ είναι δωρεάν, αντίθετα το κόστος μου το πέρασαν στον λογαριασμό!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και σύνδεση απο τον ΟΤΕ αν πάρεις νομίζω μπορούν να στην χρεώσουν και στον λογαριασμό.Όπως και κινητά τηλέφωνα.

Πάντως για τζάμπα router ο πΟΤΕ λίγο χλωμό.

otan piga na paro filtro gia dsl apo ton ote mou to dosan tzaba . ena filos mou leei oti dinoun kai to router tzaba xoris na se rotisoun tipota ,isxyei ?

Έδιναν από Μάρτιο έως τέλος Μαϊου τζάμπα το Jetspeed της Γαυροcom στις νέες συνδέσεις. Τώρα το πληρώνεις κανονικά. Είναι επίσης υποχρεωμένοι να σου δώσουν 1 φίλτρο τζάμπα.

Εμένα μου έδωσαν δωρεάν το ZTE ZXDSL 831C [rooter με 4 ethernet].

Πάντα για ενεργοποίηση γραμμής adsl μέσω ΟΤΕ [και όχι με τα διάφορα πακέτα της otenet].

Όσο για τα jetspeed μου είπαν από τον οτε ότι σταμάτησαν να τα δίνουν επειδή προκαλούσαν προβλήματα στους χρήστες και είχαν βγει προβληματικά κατά την διάρκεια των ολυμπιακών.

Για PSTN γραμμή είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν 2(?) φίλτρα, στην ISDN ένα φίλτρο και ένα splitter.

Material Defender 1032

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Material_Defender_1032 μόλις παρέλαβα το ίδιο μodem που δώσανε και σε εσένα (για ενεργοποίηση μέσω ΟΤΕ) αλλά ενώ μου είχανε πει ότι θα μου δώσουνε και ένα ή δύο (δεν θυμάμαι ακριβώς) φίλτρα δεν βλέπω να υπάρχει τίποτε (εκτός και αν φίλτρο είναι ένα splitter που έχει μέσα). Σε εσένα δώσανε;

Επειδή δεν γνωρίζω και πολλά αν τελικά το splitter δεν είναι το φίλτρο που αναφέρανε που πρέπει να απευθυνθώ για να το πάρω; Και πόσο περίπου κοστίζει για να μην τρέχω στον ΟΤΕ; Και γιατί ενώ μου είπανε ότι θα μου βάλουνε φίλτρο δεν το χώνανε μαζί στο πακέτο που στείλανε μέσω ΕΛΤΑ και με ταλαιπωρούνε;

Παιδιά καταρχάς το φίλτρο και το splitter είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα. Η διαφορά τους είναι στην επιπλέον έξοδο που έχει το splitter ώστε να συνδεθεί επάνω του το adsl modem. Την ίδια δουλειά μπορεί να κάνει κάποιος και με ένα φίλτρο χρησιμοποιώντας ένα Τ πριν το φίλτρο ώστε να συνδέσει επάνω του το modem. Αντίστοιχα το splitter μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως φίλτρο (συνδέοντας ένα τηλέφωνο στην έξοδό του). Τέλος το adsl modem μπορεί να συνδεθεί κατευθείαν πάνω στη γραμμή χωρίς splitter.

Τα πράγματα με τον ΟΤΕ δεν είναι ξεκάθαρα. Αλλού σου δίνουν splitter, αλλού φίλτρο, αλλού και τα δύο!

Για isdn ένα μόνο splitter είναι αναγκαίο. Για pstn χρειάζεστε φίλτρα σε όλα τα τηλέφωνα του σπιτιού.

Razier στην αρχή μου το έπαιζαν κινέζοι αλλά τελικά μου δώσανε 2 φίλτρα δωρεάν. Αυτά πιστεύω ότι κοστίζουνε γύρω στα 5? [εάν θες να τα αγοράσεις από κατάστημα]. Λογικά μια κλήση στο 134 θα δώσει λύση.

Material Defender 1032

Και γιατί ενώ μου είπανε ότι θα μου βάλουνε φίλτρο δεν το χώνανε μαζί στο πακέτο που στείλανε μέσω ΕΛΤΑ[/b'] και με ταλαιπωρούνε;

Ωχ! Με τα ΕΛΤΑ τα στέλνουνε; :(

Τότε γιατί μου είπανε ότι θα έρθει σε 1-2 ημέρες και μου άνοιξαν την όρεξη; 1 εβδομάδα τουλάχιστον θα πάρει. Είναι και ο 15αύγουστος στη μέση...

[Edit]: Τελικά όπως το φαντάστηκα έγινε. Αφού ήρθε η Πέμπτη (1 εβδομάδα αφότου το στείλανε) και δεν είδα φως πήρα τηλέφωνο στο 134. Από εκεί μου έδωσαν ένα νούμερο για το πόρτα-πόρτα των ΕΛΤΑ στη Θεσ/νίκη. Αυτοί μου είπαν ότι το δέμα είναι στην Αλεξανδρούπολη από την προηγούμενη Παρασκευή.

Τους ρωτάω λοιπόν. Έκανε μία εργάσιμη για να φτάσει Αλεξανδρούπολη και δεν έχει έρθει ακόμη Κομοτηνή ενώ έχουν περάσει άλλες 3; Μου δίνουν ένα τηλέφωνο στην Κομοτηνή. Και εκεί έχουμε την εξής συνομιλία:

Μήπως έχει έρθει ένα δέμα στο όνομα ***** από τον ΟΤΕ;

Για δες ρε **** μήπως έχει έρθει ένα δέμα από τον ΟΤΕ στο όνομα *****.

Ακούγεται μια φωνή από μακριά. Ναι ήρθε.

Ναι το δέμα είναι εδώ μου λέει η προηγούμενη φωνή.

Α ωραία λέω εγώ! Πότε θα μου το φέρετε;

Θα είστε σπίτι σήμερα;

Ναι θα είμαι.

Ρε **** βγάλτο έξω για να το πάμε.

Είπα ευχαριστώ και το έκλεισα.

Δηλαδή συγγνώμη αλλά αν δεν το έψαχνα πότε θα το "έβγαζαν έξω" για να μου το φέρουν;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...