Blackie Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Καλημέρα! Έχω το εξής πρόβλημα, προσπαθώ να ripαρω ένα DVD με το DVD Shrink, αλλά σε ένα συγκεκριμένο vob μου βγάζει σαν πρόβλημα "κυκλικός έλεγχος πλεονασμού" και δεν το αντιγράφει. Προσπάθησα να το αντιγράψω απλά στον υπολογιστή αλλά πάλι δε γίνεται. Τι θα μπορούσα να κάνω για να το ripαρω;
random Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Πιθανο γρατζουνισμενο δισκακι. δοκιμασε το drive σου με αλλο δισκο, και αυτο το δισκο σε αλλο υπολογιστη για να σιγουρευτεις οτι δε χάλασε το drive sou. Nα το ριπαρεις με dvd decrypter και στις επιλογές που εχει για Software kai Hardware error checks να βαλεις 0 retries. θα σου σώσει οτι μπορεί, και μπορεις να δουλεψεις μετα με το ημιτελες vob.
xpapias Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Καμιά αλλη ιδέα? Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Μπορεί να είναι κάποιο copy-protection, και αν ναι, πως το ξεπερνάω?
MV_B Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 ean einai kapio copy protection me to anydvd tis slysoft ksepernietai.allios isos einai gratzounismeno diskaki.
leonpadi Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 ean einai kapio copy protection me to anydvd tis slysoft ksepernietai.allios isos einai gratzounismeno diskaki. Pragmatika me to ANYDVD ginontai OLES oi diskoles douleies....Mathe na to xrisimopoieis kai tha mas thimitheis....
xpapias Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Να το δοκιμάσω αλλά νομίζω οτι δέν είναι free... Και ούτε θέλω να το χρησιμοποιώ μόνο για 21μέρες... (...) :-P
zavlakas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Tοτε δοκιμασε το DVD Decrypter ή το DVDFabDecrypter που ειναι και τα δυο free και εξισου αποτελεσματικα...
xpapias Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Χμ... Τελικά λυθηκε το πρόβλημα... Το DVD ήταν γεμάτο δαχτυλιές. (Παρόλα'αυτά το PowerDVD το διάβαζε κανονικά...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.