Προς το περιεχόμενο

Problem se rip apo DVD

Blackie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! Έχω το εξής πρόβλημα, προσπαθώ να ripαρω ένα DVD με το DVD Shrink, αλλά σε ένα συγκεκριμένο vob μου βγάζει σαν πρόβλημα "κυκλικός έλεγχος πλεονασμού" και δεν το αντιγράφει. Προσπάθησα να το αντιγράψω απλά στον υπολογιστή αλλά πάλι δε γίνεται. Τι θα μπορούσα να κάνω για να το ripαρω;

Δημοσ.

Πιθανο γρατζουνισμενο δισκακι. δοκιμασε το drive σου με αλλο δισκο, και αυτο το δισκο σε αλλο υπολογιστη για να σιγουρευτεις οτι δε χάλασε το drive sou.

Nα το ριπαρεις με dvd decrypter και στις επιλογές που εχει για Software kai Hardware error checks να βαλεις 0 retries. θα σου σώσει οτι μπορεί, και μπορεις να δουλεψεις μετα με το ημιτελες vob.

Δημοσ.

Καμιά αλλη ιδέα? Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Μπορεί να είναι κάποιο copy-protection, και αν ναι, πως το ξεπερνάω?

Δημοσ.
ean einai kapio copy protection me to anydvd tis slysoft ksepernietai.allios isos einai gratzounismeno diskaki.

Pragmatika me to ANYDVD ginontai OLES oi diskoles douleies....Mathe na to xrisimopoieis kai tha mas thimitheis....

Δημοσ.

Χμ... Τελικά λυθηκε το πρόβλημα... Το DVD ήταν γεμάτο δαχτυλιές. (Παρόλα'αυτά το PowerDVD το διάβαζε κανονικά...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...