frapes_drinker Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Ενδιαφέρομαι για την αγορά mp3 player. Στο http://www.pixmania.com είδα το εξής. Πρόκειται για μια συσκευή που παίρνει flashακι USB για μνήμη. Το πρόβλημα είναι οτι (αν κατάλαβα καλά) είναι ότι το συγκεκριμένο είναι συμβατό μόνο με συγκεκριμένα flashάκια της εν λόγω εταιρίας. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο αλλο mp3 player τέτοιου είδους, που να δέχεται οποιοδήποτε flashακι?
makis_kom Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 frapes_drinker, επειδή ψάχνω και γω αυτό το διαστημα για usb mp3 player, βρήκα μερικά φτηνά με εξωτερική μνήμη στα multirama και e-shop. Αν δεν κάνω λάθος οι τιμές ξεκινάνε(για usb με εξωτερική μνημη) από 80? περιπου. Αν θες την συμβουλή μου μην δώσεις και πολλά χρήματα. Έχουν περάσει από τα χέρια μου μεχρι στιγμής 3usb και πάω για το τέταρτο.(2 απλά flashakia και ένα mp3 player της creative, το οποίο μου κάνει νερά!!!). Τώρα "φλερτάρω" με το MATSUNICHI 256RAM -64euro-. πιστεύω πως είναι ανθεκτικο..... Ο καιρός θα δείξει....
tzinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 se mp3player, 1 einai h marka, IRIVER!!! poly mprosta apo kathe sony/creative....
hugelacky Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 se mp3player, 1 einai h marka, IRIVER!!! poly mprosta apo kathe sony/creative....Άλλη μια ψήφος στα iRiver! Κορυφαία εταιρία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.