hydrogen Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Οτι drivers και να δοκιμασα τα παιχνιδια μετα απο 10 min το πολυ κολανε στην καρτα μου ATI SHAPHIRE 9600xt. Εβαλα τη παλια μου gts2 pro και δεν ειχα κανενα προβλημα εκτος απο χαμηλοτερες επιδοσεις. Οverclock δεν εχω κανει τροφοδοτικο εχω το herolchi 550 w. Tι να κανω να την παω πισω? τι να τους πω οτι επαθε?
Gabriel Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Απεγκατέστησε nvidia drivers,επανεγκατέστησε chipset drivers και επανεγκατέστησε ATI Drivers. Αν το ξανακάνει,τσέκαρε αν πατάει καλά η ψύκτρα του GPU.
hydrogen Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 πως ειναι δυνατο ομως μολις εβαλα την παλια να μην εχω προβλημα?
firewalker Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Στις ιδιότητες ξετίκαρε την επιλογή Enable write combining. Να δεις τι θα γίνει. Display properties --> Settings --> Advanced --> Troubleshoot
hydrogen Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 εκανα disable στο ccc απο το smartgart τα εξης : 1) agp read 2) agp write 3) agp fast write Και ολα ειναι οκ
evansdimo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 H ψυκτρα της παταει καλα πανω στο πυρηνα της καρτας? Ειχα και εγω παλια μια 9600 pro που μου κολλουσε μετα απο 5-10 λεπτακια στα games. Εφαγα μια βδομαδα μεχρι να ανακαλυψω οτι δεν παταγε καλα. (SHAPHIRE και αυτη!) Τελικα της εβγαλα τα πλαστικα κλιπς και της εβαλα βιδες με παξιμαδακια απο πισω και στανιαρησε. Και εγω νομιζα οτι ηταν για φουντο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.