iparou Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2002 Καλησπέρα παιδιά,<p>έχω μια ερώτηση σχετικά με το EXCEL :<p>Τι πρέπει να προσθέσω σε μια συνάρτηση έτσι ώστε τα κελιά που συμπεριλαμβάνονται στη συνάρτηση αυτή να μην αλλάζουν όταν κάνω τη συνάρτηση copy και paste σε ένα άλλο κελί ?<p>π.χ. αν έχω στο κελί Α5 τη συνάρτηση PRODUCT(A1;A2) και την κάνω copy και paste στο Β5, τότε η συνάρτηση γίνεται PRODUCT(B1;B2) , ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ !!!<p>Τι μπορώ να κάνω ?<p>Thanks.<p>Υ.Γ. : Παλιά νομίζω αύτό που ζητάω γινόταν αν έβαζες το σύμβολο $ μπροστά από τα κελιά που ήθελες να κρατήσεις σταθερά π.χ. PRODUCT(A1;$A2), αλλά τώρα αυτό δε δουλεύει.
Stuck Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2002 Gia pekse me tis epiloges tou special paste.... Kapoio tha se volepsei
iparou Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2002 Τελικά γινόταν με το $, μόνο που έπρεπε να το βάλω τόσο μπροστά από το γράμμα τής στήλης όσο και από τον αριθμό της γραμμής π.χ. PRODUCT (A1;$A$2).<p>Thanx anyway.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.