Προς το περιεχόμενο

Χάλια γεωμετρία σε Samsung CRT καινούργια

pantoflinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά σε όλους.Αγόρασα μία Samsung 793DF 17" CRT και δυστυχώς δε μπορώ με τίποτα να ρυθμίσω σωστά τη γεωμετρία της οθόνης.Καμιά πρότσαη κανείς;Τη μαζεύω από τη μία είναι στραβή από την άλλη.Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Se crt einai klasikotato problima. Kai egw eixa panta parapono apo tin gewmetria tous. Pleon me tis TFT, ena koubaki patas, i akoma automata ama exeis dvi kalwdio kai eisai jet...

Δημοσ.

Xμχμχμ,στην δικία μου ViewSonic κάνω Auto Image Adjust μέσα απο το μενού της tft και την φτιάχνει μόνη της την γεωμετρία.

Δεν έχει κάτι τέτοιο το μενού της Samsung ?

Δημοσ.

Τελικά πήρα τηλέφωνο στην Alman και τους είπα τί πρόβλημα υπάρχει και θα γίνει αντικατάσταστη της οθόνης.Ελπίζω η επόμενη οθόνη να είναι ΟΚ.Για το γολγοθά που έχω τραβήξει με δύο οθόνες και άλλα ελαττωματικά προϊόντα από την ίδια αλυσίδα καταστημάτων τους τελευταίους 6 μήνες θα κάνω post κάποια στιγμή.Θα κουφαθείτε όλοι.Σκέφτομαι να το γράψω κιόλας θα μου πάρει καμιά ώρα..................Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Δημοσ.

Μια δεκαετια+ στον χωρο των υπολογιστων, δεν εχω δει ποτε μου CRT "ισια", οποτε φιλε pantoflino δεν νομιζω να δεις ασπρη μερα ουτε και εσυ. Οτι και να σου δωσουν, οσες φορες και να στην αλλαξουν, λιγο η πολυ θα ΕΙΝΑΙ στραβη. Δεν φταιει καμια αλυσιδα καταστηματων, γι αυτα τα πραγματα. Η ενδεδειγμενη λυση θα ηταν η TFT και τιποτα αλλο...

Δημοσ.
Xμχμχμ' date='στην δικία μου ViewSonic κάνω Auto Image Adjust μέσα απο το μενού της tft και την φτιάχνει μόνη της την γεωμετρία.

Δεν έχει κάτι τέτοιο το μενού της Samsung ?[/quote']

Ελπίζω να μην έχεις την E92F+.

Δημοσ.

Όχι δεν είναι η Ε92+.Είναι η 793DF.Όσο γι'αυτό που λέει ο φίλος kirimis δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τη ρύθμιση της γεωμτρίας στην παλιά μου οθόνη (Hitachi CM715 19" CRT).Ήταν άψογη ακόμα και σε ανάλυση 1600Χ1200.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...