Προς το περιεχόμενο

Ταξινομηση MP3

bebakos11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας .πρωτη φορα θετω ερωτημα και θα ηθελα την βοηθεια σας.Ψαχνω να βρω ενα προγραμμα για mp3 για να τα βαλω σε ταξη.επισης αν μπορει να βρισκει και τα διπλα και τριπλα γιατι εχω 70gb και δεν μπορω να τα ψαχνω ενα ενα και μου τρωνε τζαμπα χωρο.ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ το iTunes, το οποίο σου επιτρέπει να κάνεις edit τα ID3 Tags καθώς και έχει μια εύκολη σε χρήση βιβλιοθήκη για να ψάχνεις βάσει genre/artist/album.

Επίσης έχει μία επιλογή όπου σου βρίσκει duplicates αλλά νομίζω ότι τα mp3 πρέπει να έχουν ID3 tags :|

Δημοσ.

Advanced MP3 Catalog Pro. Αυτό χρησιμοποιώ! Μικρό και ελαφρύ πρόγραμμα και στα ελληνικά! Και κάνει τη δουλειά που θέλεις. Επίσης μπορείς να φυλάξεις το database που θα δημιουργήσεις με τα αρχεία σου, στο D σε περίπτωση που χρειαστείς να κάνεις format. Το MediaMonkey κι αυτό είναι πολύ καλό, αλλά βαρύ. Όταν ήθελα να κάνω ενημέρωση των κομματιών που έχω, έκανε χρήση 100% της μνήμης του υπολογιστή με αποτέλεσμα να κολλά' άσε δε που δεν έβρισκα πουθενά την database για να κρατήσω αντίγραφο της δουλειάς που είχα κάνει!

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποίησα musicmatch jukebox και μετονόμασα filenames και tags σε 2000 αρχεία. Μου πήρε βέβαια ένα απόγευμα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...